5.6.2017

Päättärit 2017

Moi!

Nyt vietetään jo kesäloman toista päivää (virallisesti ensimmäistä). Oma kesälomani alkoi kuitenkin jo perjantaina, sillä silloin ei ollut koetta. Lauantaina oli vielä ylioppilaiden lakitusjuhla, jonne pääsin lukemaan runon uusille ylioppilaille. Kuvissa näette asuni juhlaan. Paljon onnea minunkin puolestani kaikille valmistuneille ja peruskoulunsa päättäneille! 


Lähdimme juhlistamaan kavereiden kanssa ensimmäisen lukiovuoden loppumista rannalle. Sää ei todellakaan ollut mitä parhain. Matkalla rannalle alkoi kauhea raekuuro ja oli kauhea tuuli, mutta välillä myös kuitenkin pilkisti aurinko. Ilta sujui mukavasti lasten omenashampanjan kera, vaikka lähdimmekin takaisin asunnolle jo puoli kymmenen aikoihin. 


 Sunnuntaina saikin nukkua oikein pitkään, jopa puoli kymmeneen asti. Oli aivan ihanaa nauttia tylsyydestä ja ajatella, että koko kesänä ei tarvitse stressata koulujuttuja! Päivä kuluikin tehden ihan normaaleja asioita: näin kavereita, kävin lenkillä, luin kirjaa ja katselin videoita. Illalla tein vielä ruoaksi avokadopastaa ja ah, se on vain niin hyvää!


Tällaisissa tunnelmissa minun päättärini ja kesäloman ensimmäinen päivä menivät. Miten sinun lomasi on alkanut?

8 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihania kuvia! Onnea sinullekin lukuvuoden päättymisen johdosta! Itsellä loppui kasiluokka ja koko vuoden kova työ palkittiin, kun lukuaineiden keskiarvoksi laskeentui 9,9 ja nyt olo on tasan se, että ansaitulla lomalla ollaan! Lauantaiyön juhlinkin sitten kavereiden kanssa päättäreissä! Harmi vain tämä aamu alkoi huonolla ololla ja oksentamisella, sillä hyvä oppilashan sairastaa lomalla, mutta nyt täytyy äkkiä parantua niin pääsee perjantaina lähtemään yllätyslomalle Tallinnaan! <3

  Ihanaa kesää ja lomaa sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!♥ Onnea erittäin hyvästä tokarista, lomasi olet todellakin ansainnut! Toivottavasti parannut pian, että pääset nauttimaan Tallinnasta.

   Poista
 2. Ihanan pirtee hame. 😍 Mun kesäloma ei oo alkanut kauheen hyvin, sillä oon kipeenä. Huomenna kuitenkin pitäis jaksaa lähtee Helsinkiin reissaan, että toivottavasti tulee kivaa kipeydestä huolimatta! Mutta hyvää kesää sullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se kyllä on! Yritähän parannella itsesi!

   Poista
 3. Ihania kuvia, ja varsinkin asu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kuvista saa kiittää hyvää kuvaajaa :)

   Poista
 4. Oi että tuo hame on ihana! ♥️ Mun loma on alkanut aivan kivasti; koulutuksessa, kavereita nähden ja nauttien nyt tuosta auringosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on! Ihanasti sinunkin loma kuulostaa alkaneen :)

   Poista