4.3.2018

Viisusuosikit

Olen niin innoissani tämän vuoden Euroviisuista, että minun on ihan pakko tehdä jo suosikkipostaus ehdokkaista! Jos sinä et siis ole vielä tutustunut ehdokkaisiin, niin tämän postauksen aikana voit tutustua ainakin osaan.

 

Tanskan kappale iski heti ensikuulemalta. Se on omasta mielestäni erilainen kuin Euroviisubiisit yleensä, mutta varsinkin kertosäe on silti sellainen, että se jää soimaan päähän. Uskon tämän jäävän muidenkin mieleen!

 

Espanja ei ole moneen vuoteen ollut suosikeissani, mutta tänä vuonna se todellakin on! Vaikka kappale onkin hidas balladi, on se silti tosi kaunis eikä yhtään surumielinen. Näen tämän soimassa jossain Disney-elokuvassa. Lavaesitys on myös kauniin yksinkertainen ja olen tosi iloinen nähdessäni tämän finaalissa! (Espanja kuuluu siis niin sanottuun Big Fiveen, jonka maat ovat Euroviisujen rahoittajia. Nämä viisi maata pääsevät suoraan finaaliin.)


Maltan kappale oli yksi ensimmäisiä ellei jopa ensimmäinen viisukappale, jonka tänä vuonna kuuntelin. Tämäkin jää soimaan päähän, mikä on tosi tärkeää biisille Euroviisuissa. Ehdottomasti ansaitsee paikan finaalissa!


Kun kuulin Sveitsin kappaleen ensimmäistä kertaa, se soi valehtelematta kaksi päivää putkeen päässäni. Tämä tuo vähän jotain erilaista viisulavoille! Sveitsi kuului myös viime vuonna suosikkeihini, mutta se ei valitettavasti päässyt finaaliin.

Tässä ovat siis neljä suosikkiani tähän mennessä. Nämä voivat hyvinkin muuttua vielä ennen finaalia, mutta en malttanut odottaa enää tämän postauksen julkaisua! Oletko sinä jo löytänyt omat suosikkisi? 

10 kommenttia:

 1. Vaikka oonkin todellinen viisufani ja viisut on yksi mun kevään kohokohdista, en oo koskaan etukäteen tutustunut kisabiiseihin. Semifinaalissa tai finaalissa viimeistään tulee sitten etsittyä niitä omia lemppareita!

  Sanna × pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki tein ennen just tolla tavalla, mutta nykyään oon alkanu tutkimaan niitä etukäteen! :)

   Poista
 2. Voi ei, apua! En oo kuullut kokonaan edes Suomen viisubiisiä, saati sitten muiden maiden! Viisuja en oo kyllä ikinä kattonu ainakaan kokonaan, mutta yleensä oon edes sen verran kartalla, mitä Suomesta laitetaan maailmalle. Pitänee ryhtyä perehtymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erja sun on PAKKO kuulla ees Suomen viisubiisi, eihän tosta tuu yhtään mitään :D Mulle Euroviisut on tosi iso kohokohta vuodessa ja kaverit mahtaa aina kyllästyä siihen, kuinka paljon voinkaan niistä puhua.

   Poista
 3. Mä tykkään katsella viisuja, mutta en tykkää tehdä sitä mitenkään ennakkoon :D Tai siis tutustua näihin valittuihin kappaleisiin mitenkään ennakkoon. Mun makuun on paras, kun kuulee kaikki vasta finaalissa :) Pidetään Saaralle peukkuja!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ollaan sitten vähän erilaisia sen asian suhteen! :D Saaralle isot peukut pystyyn!

   Poista
 4. Hahah, mäkin tutustun joka vuosi jo näin maaliskuussa kaikkiin viisukappaleisiin ja esittäjiin! :D Tälläkin viikolla oon kuunnellut lähinnä vain Euroviisu kappaleita. Tanska ja Sveitsi on myös mun suosikkeja tänä vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä että löytyy joku muukin! :D Niillä on kyllä tosi hyvät biisit.

   Poista