2.3.2018

Q&A - vastauksia osa 2

Toivoitte vastauksiin kakkososaa, joten tottakai minulla piti sellainen kirjoitella! Kiitos edelleen kaikista kysymyksistä, näihin on ollut mukava vastata!♥

2018-02-24 12.31.58 1

Mitä asioita pelkäät?

Hämähäkit ja pimeä ovat ihan kauheita! Hyvä, että uskallan laittaa pimeällä ulko-oven lukkoon, koska silloinhan pitää siitä raosta kurkistaa pihalle.

Mikä on sun parhain kauneudenhoitoniksi?

Iho pitää kosteuttaa kunnolla. En aiemmin edes tajunnut, kuinka tärkeää kosteutus on iholleni, koska se alkaa kiiltelemään helposti. Jossain vaiheessa sitten tajusin, että kyllä sekin tarvitsee paljon kosteutta varsinkin näin talvella.
 
Millainen on sun unelmien työpaikka?

Siellä saa työskennellä itsenäisesti, mutta silti saa apua silloin kun tarvitsee. Tietenkin iloinen ilmapiiri on myös tärkeä, jotta töissä olisi mukava olla!

Jos susta tulisi yön yli miljardööri, mitä tekisit ensimmäisenä?

Haluaisin vastata, että lahjoittaisin rahaa hyväntekeväisyyteen, mutta  luultavasti menisin ensimmäisenä ostamaan joko meikkejä, ruokaa tai vaatteita.

Mitä odotat tulevassa vuodessa eniten?

Odotan innolla täysi-ikäistymistäni ja kauhulla ensimmäisiä ylioppilaskirjoituksia syksyllä.


2018-02-24 12.31.57 1
  
Tykkäätkö enemmän kokata vai leipoa? Mikä on sun bravuuri?

Nyt on kyllä paha! Olen elämäni aikana leiponut enemmän kuin kokannut ja olihan kondiittori jossain vaiheessa unelma-ammattinikin. Toisaalta kokkaaminenkin on mukavaa ja sitä saa tehdä hieman vapaammin kuin leipomista. Ihan pakko vastata, että molemmat, en osaa ollenkaan valita! Kokkailussa bravuurini on riisi ja kana (tylsää eikö?) ja leipomisessa suolainen piirakka. Piirakkaan löytyy itseasiassa ohje tästä postauksesta!

Mikä on sun lempielokuva?

Pidän monista elokuvista, mutta Mamma Mia on tosi hyvä! Barbie-elokuvat ovat myös aivan ihania, niistä tulee aina lapsuus mieleen.

Seuraatko politiikkaa/yhteiskunnallisia asioita miten tiiviisti?

Olen kiinnostunut näistä asioista, mutta harmillisesti en voi sanoa seuraavani niitä mitenkään kovin tiiviisti. Kyllä minä jotenkin kärryillä näissä asioissa olen, mutta en kuitenkaan voisi tästä noin vain mennä keskustelemaan niistä jonkun kanssa.

Haluaisitko joskus asua ulkomailla?

Olisi ihan mahtava kokemus asua ulkomailla! Olen hieman miettinyt sitä, että lähtisin esimerkiksi yliopistossa vaihtoon ulkomaille. En haluaisi kuitenkaan koko elämääni asua ulkomailla. Suomi on niin hyvä maa minulle.

Mikä on sun mielestä kaikkein kivoin tapa viettää viikonloppu?

Tulla asunnolta kotiin viikonlopuksi ja olla ihan ilman kouluhommia. Käydä pihalla, katsoa videoita sekä sarjoja koneelta ja tietenkin herkutella. Täydellistä!


2018-02-24 12.32.01 1

 Mitä aiot tehdä sitten lukion jälkeen?

Aikomuksenani on päästä opiskelemaan journalistiikkaa Jyväskylän yliopistoon.

Mikä on viimeisin saamasi koenumero?

Englannin sanakokeesta 9+.

Tykkäätkö matkustella?

Vaikka olenkin aikamoinen kotihiiri, on matkustelu silti mukavaa! Ja onhan se ihanaa päästä matkan jälkeen takaisin kotiin ja omaan sänkyyn.
Mikä on sun lemppariaine koulussa?

Pidän äidinkielestä, historiasta, yhteiskuntaopista ja ruotsista.

Oletko koskaan murtanut mitään luuta?

En ikinä! Minulla on niin suuri itsesuojeluvaisto, että olisi ihme, jos murtaisin luun.

Kuinka monta serkkua sulla on?

En ole ihan täysin mukana serkkujen lukumäärässä, mutta pikaisten laskujen mukaan noin 10.

Jos sun olisi ihan pakko muuttaa itsestäsi 3 asiaa, mitkä ne olisivat?

Haluaisin olla sanavalmiimpi, omata pidemmäksi kasvavat ja vahvemmat kynnet sekä vatvoa asioita vähemmän.

Mikä on sun lempisuklaa?

Se Maraboun Big Taste -suklaalevy, jossa on kokonaisia hasselpähinöitä, toffeeta ja sellaista valkoista kreemiä. Nam! Myös Fazerin lontoon rae ja Maraboun minttukrokantti ovat hyviä.

2018-02-24 12.32.00 1

Pystytkö samaistumaan joihinkin vastauksista? Pidätkö q&a-postauksista?

14 kommenttia:

 1. Kivoja vastauksia! Q&At on jotenkin aina tosi hyvä tapa oppia jotain uutta bloggaajasta :)

  VastaaPoista
 2. däääm meinasin ostaa tänään jonkun tuollaisen maraboun big taste suklaalevyn (jos nyt muistan oikein, jotain marabouta se kuitenkin oli) mutta päädyin fazerin hasselpähkinään :D tosi kiva että teit tästä toisenkin osan, q&a postaukset on niin kivoja! tee joskus tulevaisuudessakin lisää tämmösii c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ensi kerralla ostaa sitä Maraboun suklaata, ihan parasta jos tykkää makeasta♥ Kiva kuulla, että pidät näistä postauksista! Jatkossakin näitä ois mukava tehdä!

   Poista
 3. Kiva postaus! Tästä inspiroituneena haluankin pian omassa blogissa toteuttaa tämän myös <3

  VastaaPoista
 4. Oli kiva lukea taas sun vastauksia :) Näistä aina oppii uutta! Mäkin voisin olla sanavalmiimpi, en oikeesti osaa välillä sanoa yhtään mitään tai sitten sanon jotain tyhmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Oon ihan samaa mieltä :) Toi on niin ärsyttävää, onneksi en oo ainoa joka siitä kärsii :D

   Poista
 5. Ihania vastauksia!
  Mä oon myös ajatellut, että lähtisin vaihtoon yliopistossa (jos sinne joskus vaikka päätyisin) :) olis tosi siistiä hetki asua ulkomailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toi ois todellakin niin siistiä! Varmasti ois itellekin hieman turvallisempi olo ulkomailla, kun oppilaitos on kuitenkin tukena :)

   Poista
 6. Mamma Miasta mäkin tykkään tosi paljon!<3 Ja hei todellakin kannattaa lähteä vaihtoon jos vain mahdollisuus tulee. Paras mahdollinen hetki asua lyhyen aikaa ulkomailla :P

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, se on niin hyvä elokuva <3 Kiitos rohkaisusta! Sun juttuja vaihdosta on ollu niin mukava lukea.

   Poista
 7. Mä niin pystyn samaistumaan tuohon, että haluaisin olla sanavalmiimpi! Ulkomailla asumista olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan edes joksikin aikaa. Oon kuitenkin sen verran kiintynyt Suomeen, että pysyvästi en ulkomaille pystyisi muuttamaan :D Mamma Mia on tosi mahtava leffa ja innolla odotan kesää, kun leffan toinen osa tulee elokuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä etten oo ainoa :D Joo, en mäkään kyllä usko, että muuttaisin täältä lopullisesti ulkomaille. Toinen osa Mamma miasta on kyllä pakko nähä *.*

   Poista