12.1.2020

Kuulumispostaus

En jaksa yhtään muistaa, milloin olisin kirjoittanut aivan perinteisen kuulumispostauksen, jossa ei olisi puhelinkuvia tai jotain muuta ideaa mukana. Tällaiset höpöttelypostaukset eivät saa kadota minnekään, joten pitää nyt itsellänikin kantaa korteni kekoon! 

kuulumisia1

Ihan ensiksi haluan kiittää siitä, kuinka hyvin olette löytäneet takaisin tänne Bloggerin puolelle lukemaan blogia. Ajattelin aluksi, että kukaan ei jaksa poukkoilla edestakaisin osoitteiden kanssa tai ei vain löydä tänne, mutta olen niin iloinen, että ajatukseni eivät osuneet oikeaan. Kiitos joka ikisestä kommentista sekä lukukerrasta, niistä tulee niin hyvä mieli!

Iloiset asiat eivät loppuneet vielä tähän: sain kuin sainkin siirrettyä kaikki Stoorin ajan postaukset tänne Bloggeriin ja vieläpä yllättäen kuvien kanssa. Tekstien tasaukset ja hienosäädöt eivät ehkä niissä kaikissa mene niin hyvin, mutta tärkeintä on, että postaukset sekä kommentit löysivät ehjin nahoin perille. Bloggaaminenkin tuntuu heti paljon mieluisammalta, kun kaikki vuoden aikaset postaukset eivät vain katoa, vaan nekin saatiin tuotua tänne. Tästä kuuluu kiitos Keskisuomalaisen digivastaavalle, ihan huippua! 

Blogiasioista voidaankin sitten siirtyä ihan muuhun elämään. Välivuosi on ollut vähän tällaista haahuilemista, kun ei ole mitään tarkkoja aikatauluja minkään suhteen, mutta on sekin mukavaa vaihtelua. Eniten harmittaa kuitenkin se, että aamuisin nukkuu niin pitkään (omalla mittapuullani pitkään). Olisi niin kiva, jos jaksaisi herätä vaikka jo ennen aamukahdeksaa ja olisi niin paljon aikaa tehdä kaikkea, mutta uni vain vetää jopa kymmeneen asti, ellen laita herätystä. Jospa valon lisääntyessä tämäkin asia muuttuisi. 

kuulumisia2

Välivuoden aikana olen opiskellut viestinnän perusopintoja Jyväskylän avoimessa yliopistossa, ja jossain vaiheessa olen ajatellut tehdä postauksen siitä, minkälainen avoin yliopisto on. Viime vuoden puolella suoritin kaksi opintojaksoa ja tänä vuonna ennen kesää pitäisi suorittaa kolme. Tuleva kevät hieman jännittää, sillä melkein samaan aikaan pitäisi suorittaa viimeistä opintojaksoa ja lukea jo pääsykokeisiin koulua varten. Mutta tämän tammikuun olen vielä lomalla opinnoista ja helmikuussa aloitan jälleen lukemisen maaliskuun tenttiä varten, joka tulee olemaan ensimmäinen tenttini. Sekin jännittää niin kovasti, koska muistaakseni siihen piti lukea neljäkin kirjaa. Olen aivan kamala stressaaja, mikä on niin huono juttu. Tulevaa on tosi vaikea ennustaa etukäteen ja kaikki voi vielä muuttua, mutta silti stressaan asioita, joihin on vielä kuukausiakin aikaa. Tosi ärsyttävää!

Myös media-alan saralla on ollut hyviä uutisia. Alan kirjoittamaan paikallislehteen kolumnia kerran kuussa ja olen tosi innoissani siitä! Ensimmäisen olisi määrä ilmestyä jo ensi viikolla ja sen olenkin jo saanut kirjoitettua. On mukavaa päästä kirjoittamaan myös eriluontoisia tekstejä kuin blogiin tulevia, sillä onhan niissäkin hieman eroavaisuuksia. 

Kiireinen kevät on siis tulossa, mutta vielä on kyllä ihan vain talvi! Täällä on edelleenkin paljon lunta, mutta kunnon tammikuun pakkasista ei ole tietoakaan. Odotan pakkasia jo kovasti, sillä silloin on aina niin nättiä. Hiihtämäänkin pitäisi tänä talvena vielä keretä, joten sitäkin varten olisi mukava saada hyvät kelit. 

kuulumisia3
 

Tällaisia kuulumisia minulta löytyy. Kiinnostavatko perinteiset kuulumispostaukset vielä? 

14 kommenttia:

 1. Haha mua ei sais millään ennen kasia ylös jos ei ole iiiihan pakko, kymmeneltä herääminen on mulle jo aikainen aamu! Mäkin oon Helsingissä tehnyt pari viestinnän kurssia avoimen puolella, kun sivuaineopiskelijan voi olla tosi vaikea päästä luentokursseille mukaan. Ois tosi siistiä kuulla lisääkin sun opiskeluista! Ja hei, kuulumispostaukset best ♡

  Sanna / pancakepalace.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sinun mittapuullasi minullakin on sitten ollut aikaisia aamuja! :D Viestintä on kyllä niin mielenkiintoinen aihe, kun siihen sisältyy kans psykologiaa ja monia muita asioita, mitä ei ole osannut edes ajatella. Tosi kiva kuulla, että opiskelut ja kuulumiset kiinnostaa!

   Poista
 2. Tottahan toki tällaiset kuulumispostaukset ovat kiinnostavia aina aika ajoin! Hienoa, että sinulla menee elämässä tällä hetkellä hyvin :)

  https://elamankevaassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, ihana kuulla! Täytyy pitää korvan takana, että nämä ovat toivottuja silloin tällöin :)

   Poista
 3. Mahtavaa että sait siirrettyä vanhat postaukset tänne lopulta! :) Mäkin olen todella yllättynyt miten ihmiset silti löytää tieni blogiini, vaikka blogialusta vaihtui. Ja kyllä kuulumispostaukset ehdottomasti kiinnostaa - myös opiskeluun liittyen! Ensimmäinen välivuosi oli mullekin sellaista haahuilua, mutta sitten kun kääntyneet unirytmit saa korjattua ja yrittää keksiä päiviin aina jotakin tekemistä niin ei ole enää sellainen olo että on ihan hukassa. :D Toivotaan kuitenkin että koulupaikka aukeaa sulle pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon itekkin siitä niin onnellinen, ei mennyt koko vuosi täysin hukkaan! Mahtavaa, että sunkin blogiin on löydetty hyvin, vaikka Stoorin loppuminen saikin varmasti kaikki siellä bloganneet ja käyneet vähän sekaisin. Kiitos, toivotaan parasta opiskelun suhteen ♥

   Poista
 4. Ihanaa, että siirto onnistui niin näppärästi takaisin Bloggerin pariin! Paljon onnea kolumninstin paikasta, ihan huippu juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan sain hyvät ohjeet, oli siirto onneksi ihan helppo juttu! Ja kiitos hurjasti ♥

   Poista
 5. Huippua että oot päässyt kolumnistiksi, onnea! Oli muutenkin kiva lukea sun kuulumisia, tällaiset höpöttelypostaukset on todellakin jees aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näitä on kans tosi kiva kirjoittaa, kun ei oo niin tarkkaa lopputuloksen kannalta, antaa vain ajatuksen juosta :)

   Poista
 6. Mua ainakin kiinnostaa! Etenkin kun kuulumiset ovat näin jännittäviä! Onneksi olkoon pestistäsi kolumnistina! ♥ Lisäksi mua kiinnostaisi kuulla avoimesta yliopistosta, koska se on itselleni myös vaihtoehto jatko-opintoina! :)

  sannialina.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mahtavaa että nämä kuulumiset eivät täysin tylsistyttäneet! Kiitos kovasti ja pistetään postaustoive ylös! :)

   Poista
 7. Hei kiva tunnelma näissä kuvissa ja paljon onnea tuon kolumnin suhteen! Kuulumispostauksia on myös aina kiva luoskella silloin tällöin. 🤗

  https://hettaofficial.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Hyvä että kuulumisetkin maistuvat silloin tällöin :)

   Poista