23.1.2020

Joululoma ja blogihommia //puhelinkuvia

Collage 2020-01-16 11_12_06

1. Niitä harvoja pakkaspäiviä. Onneksi tuli silloin nautittua, kun niitä pari oli!

2. Jannen ja Valtterin joulukalenteri oli taas niin hyvä ja jokaisen joulukuun päivän piristys! Seurasitko sinä kalenteria?

3. Joulukuu tuli ja meni niin äkkiä (tämän ja toisen kuvan pitäisi olla toisinpäin, hups!)

4. Tänä vuonna meni yllättävän pitkään ilman, että join glögiä, mutta oli se silti niin hyvää!

Collage 2020-01-16 11_12_51

1. Suurin osa tästäkin taikinasta taisi mennä heti syödyksi!

2. Kerkesin joulukuussa käymään myös Jyväskylässä ja vitsi nuo jouluvalot oli niin hienot! Ei täällä ole kyllä mitään samankaltaista.

3. Pitkästä aikaa kävin elokuvateatterissakin ja kyseinen elokuva oli tosi hyvä. Tosi jännä juoni, jossa syyllinen selvisi vasta loppuvaiheilla mutta silti mukana oli myös huumoria sopivissa määrin. 

4. Matkustamisessa takaisin kotiin saikin kulumaan kahdeksan tuntia odotuksen takia. Jee...

Collage 2020-01-16 11_13_31

1.  Pitkästä aikaa oli sellainen olo, että voisi ottaa selfien!

2. Jouluksi leivoin kaksi suklaakakkua, toinen valkosuklainen ja toinen maitosuklainen. Keitin molempiin myös itse kinuskit päälle ja oi että niistä tuli hyviä!

3. Välipäivien ruokakokeilut part. 31202. Kaiken näköisiä uusia juttuja tuli kokeiltua sisaruksen innoittaman mutta nämä ''munapilvet'' olivat kaikista erikoisin. Ensiksi keltuaiset ja valkuaiset eroteltiin ja valkuaiset vaahdotettiin. Sitten vaahtoa lusikoitiin pellille ja keskelle tehtiin kuopat keltuaisia varten. Päälle vielä mausteita ja sitten uuniin paistumaan. Hassua mutta ihan hyvääkin!

4. Yksi aurinkoinen päivä, mutta edelleen sama virsi: missä pakkaset?!

Collage 2020-01-16 11_14_20

1. Lauta- ja korttipelejä tuli kyllä taas pelattua niin paljon, että hetkeksi riittää! Monopolykaan ei mennyt niin tunteisiin, että olisi kaikkien kanssa riidoissa. 

2. Vanhan herran kanssa lenkillä ♥

3. Kahvilaluksusta tähän väliin! Salmiakkikaakao oli superhyvää ja piparijuustokakku ei tietenkään voinut pettää, vaikka joulu menikin jo.

4. Blogi koki myös uusia tuulia ja postausten siirron kanssa oli hankaluuksia. Onneksi lopulta sekin saatiin ratkaistua ja sain postaukset tännekin, jes!

Ja näin on taas purettu viimeaikaiset puhelinkuvat. Otatko sinä ahkerasti kuvia puhelimella? 

Lue myös nämä:6 kommenttia:

 1. Yyh, jossai o lunta :'( Tääl on koko aja noin +5 astet ja vettä tulee vähä välii ku saavist kaatae :'( Haluaa lunta!

  🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh kuulostaapas ankealta! :/ Toivottavasti sinnekin tulisi jossain vaiheessa edes vähän lunta!

   Poista
 2. Hahah mitä ihmettä noi ''munapilvet'' - pitääpä kokeilla huvin vuoksi! :D kivan olonen joululoma sulla takana ja onneksi sait siirrettyä postaukset stoorista tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kokeiluna nuo olivat kyllä varsin hauskat! :D Oli ihana joululoma ja tosta siirrosta olen tosi onnellinen!

   Poista
 3. Mä otan suurimman osan mun kuvista puhelimella! :) Sitä ei vain tule usein sanottua, kun silloin saattaa saada kommenttia kuvien "huonosta laadusta", vaikka ilman sen sanomista oltaisiin täysin tyytyväisiä xD Mun täytyy myös myöntää, ettei ole mitään hajua keitä on Janne ja Valtteri :D En tosin seuraa ketään tubettajaa tai ylipäänsä tykkää videosisällöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, aika hassua tommonen :D Ite otan blogikuvat yleensä järkkärillä, sillä puhelimessani on niin auttamattoman huono kamera :/ Haha, no ei kaikesta voi tykätä!

   Poista