19.2.2020

Näillä tuotteilla teen perusmeikkini

En meikkaa läheskään joka päivä, mutta silloin kun meikkaan, haluan panostaa hieman enemmän kuin laittamalla vain peitevoidetta ja ripsaria. Tykkään kokeilla uusia asioita, vaikka onkin sitten eri asia, voiko kaikkien kokeilujen kanssa oikeasti lähteä ihmisten ilmoille. Erityisesti luomivärien tekoa on tosi hankala osuus, mutta tässä postauksessa esittelen tuotteet, joita käytän yleisimmin tehdessäni perusmeikkiäni. Toivottavasti sinäkin löydät tästä postauksesta uusia mielenkiintoisia tuotteita! 

perusmeikki1 
Ennen meikkaamista laitan aina kosteusvoidetta ja se toimiikin hyvänä pohjustajana. Meikkivoidetta en käytä. Maybellinen Fit me -peitevoide on oikein toimiva tuote, mutta myös Essencen peitevoiteet ovat ihan yhtä hyviä. Tämän loppumisen jälkeen siirrynkin luultavasti takaisin Essenceen. Peitevoidetta levitän silmien alle, luomille sekä epäpuhtauksien päälle. Levittämiseen käytän halppismeikkisientä ja pidän erityisesti tällaisesta kasteltavasta versiosta.

Väritön puuteri on oma lempparini puutereista, sillä silloin ei tarvitse vielä erikseen puuterinkin  kanssa etsiä sopivaa sävyä. We Care Iconin puuteri on toiminut tarkoitukseensa hyvin, ilman mitään erityisiä plussia tai miinuksia. Kasvojen puuteroimisen lisäksi laitan puuteria sormella silmäluomille, sillä ne rasvoittuvat minulla tosi helposti. 

perusmeikki2

perusmeikki3

Ensimmäisen puuterikerroksen silmäluomille laiton jälkeen laitan Essencen silmämeikinpohjustusvoidetta, jonka jälkeen laitan vielä uuden kerroksen puuteria sormella. Luomiväreinä käytän Nyxin palettia, mikäli haluan mattaisen silmämeikin ja Essencen, kun haluan kimaltelevaa. Yleensä päädyn Essenceen ja niin kävi tälläkin kertaa. Aluksi laitan kaikista vaaleinta sävyä koko luomelle ja sitten tummempia sävyjä ulkonurkkaan. Kimalteisia sävyjä levitettäessä kastelen siveltimen ensin setting spraylla, jotta siitä tarttuu edes jotain. Kimalteista levitän silmän sisänurkan puolelle. 

Ripsarina toimii L'Oreal Parisin Paradise Extatic vedenkestävänä, sillä ripsiväritkin leviävät minulla tosi helposti niin ala- kuin yläluomellekin. 


Highlighterina toimii Models Ownin nestemäinen highlighter, jota laitan hieman kaikkialle: poskipäihin, leukaan, nenänpäähän, otsaan, silmänurkkiin ja kulmaluulle. Lopuksi vielä Nyxin kuultavan lopputuloksen antavaa setting sprayta. Jossain vaiheessa mattainen oli haluamani lopputulos, mutta nyt noin vuoden olen pitänyt enemmän kuultavasta lopputuloksesta.

perusmeikki4

Setting sprayn jälkeen on vielä huulimeikin vuoro ja se vaihtelee tosi paljon ihan fiiliksestä riippuen. Välillä tekee mieli laittaa punaista huulipunaa ja välillä taas jotain luonnollisempaa. Tällä kertaa päädyin Kikon huulikiiltoon huulien kuivuuden takia, ai että se on ärsyttävää talvella! 

IMG_20200219_142022_873

IMG_20200219_142058_221

Mitään ammattimaista tai erityisen taitavaa ei tämä räpellys ole, mutta aina voi olla oman elämänsä kosmetologi! Onko sinulla samoja tuotteita käytössä? Meikkaatko usein vai harvoin?

10 kommenttia:

  1. Onpa sulla ihanan raikkaita sävyjä päivämeikissä! Mä en arkisin juurikaan panosta kuin pohjameikkiin (irtopuuteri, peitevoide, poskipuna, aurinkopuuteri) ja kulmiin. Mutta sitten jos on joku erityisempi meno meikkaan kyllä silmätkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa Essencen paletissa on kyllä aivan ihanat sävyt! *.* Toi on kyllä oikeen toimiva tapa varsinkin jos meikkaa useamminkin kuin kerran viikossa :)

      Poista
  2. Ootpa sievänä taas <3 Ja siis VAU noi kiharat on niin kiiltävät! Mä en meikkaa koskaan arkisin, mutta heti kun syytä löytyy, niin laitan kaiken mahdollisen naamaani :D Essence on mullakin hyväksi todettu merkki, mulla on siltä kaikenlaista highlighterista puuteriin ja meikkivoiteeseen, mutta sekaan mahtuu kyllä muitakin merkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Erja <3 Jonkinmoinen curly girl -metodin noudattaminen on tuottanut tulosta! :D Haha, se on just parasta päästä laittaa naama oikeen kunnolla kaikilla erilaisilla tuotteilla! Essencen tuotteilla on niin helppo testata kaikkea, kun ne on niin halpoja :)

      Poista
  3. En ole pitkään ollut blogimaailmassa, mutta päädyin instan kautta tänne ja pakko kysyä että ootko seurannut curly girl metodia? Nuo sinun kiharat näyttää niin hyviltä näissä kuvissa!

    Ja ettei menis ihan ohi aiheen, niin tosi kivan meikin saat tehtyä ja ihanan edullisesti. Olisipa tummat kulmakarvat, ettei niitä tarvitsisi joka päivä maalata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tulit käymään täällä! *.* Joo pian olen vuoden jollain tavalla noudattanut curly girlia! En käytä tuotteita, joissa on silikonia. Shampoo ei ihan täysin ole cg:n mukainen, mutta pelkkä hoitoainepesu ei oikein toiminut, joten päädyin takaisin silikonittoman shampoon käyttöön. Hoitoaine on täysin cg:n mukainen ja lisäksi pesun jälkeen käytän suihkutettavaa hoitoainetta ja geeliä puristelen hiuksiin. Tulipas pitkä selitys! :D Aina ei tietenkään ole hyvä kiharapäivä, mutta aiemmin ennen näiden kuvien ottamista olin pessyt hiukset, joten kiharat asettuivat nätisti.

      Edullisuus on tosi tärkeä juttu mulle! Haha, no ainakin sä voit helposti vaihdella kulmakarvojen mallia, jos siltä tuntuu! :)

      Poista
  4. Tosi kiva postausidea!<3 Tuo Nyxin setting spray on kyllä hyvä, itsellä on myös joskus ollut käytössä siitä se mattaversiokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mäki testasin sitä mattaversiota monia vuosia sitten, mutta siinä oli mun mielestä tosi pistävä haju, en oikein siitä tykännyt :D

      Poista
  5. Ihan mahtava postaus, meikkijutut nyt kiinnostaa aina ja oot ihan supernättinä noissa vikoissa kuvissa! <3 Millä muuten teet sun kulmat, et tainnut sitä postauksessa mainita? <3

    Sanna / pancakepalace.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tosi paljon Sanna! <3 Kulmille en tee muuta kuin nypin silloin tällöin, en edes harjaa niitä :D

      Poista