24.4.2021

Tämän hetken suosikit x 9

Tämän hetken suosikki...

...sarjani: Kyllä päätyisin nyt siihen, että tämän hetken suosikkisarjani on monen muunkin hehkuttama Selviytyjät Suomi. Tällä kaudella on ollut todella jännittäviä juonenkäänteitä, ja osallistujatkin ovat hyvin mielenkiintoisia.

...podcastini: Kroonisesti ärhäkkä ehdottomasti! Tämä podcast löytyy muun muassa Spotifysta. Lempijaksoni heiltä on Miehet miss O'Gynian pauloissa.

...biisini: Toivottavasti saa sanoa kolme. R3HABin ja Alidan One More Dance, Au/Ran ja Alan Walkerin Dead Girl! sekä Laura & Leonardin Paina laikkii.

IMG_20210420_143428 

 ...leipomukseni: Kevään aikana minulla on ollut kova hinku leipoa, joten esimerkiksi suolaista piirakkaa on pariin kertaan tullut tehtyä. Tämä piirakkapohja on noussut lempparikseni. Lisäksi itsetehdyt sämpylät sekä pizza ovat olleet hyviä.

...kosmetiikkatuotteeni: Avrilin Le Mascara Volume (tämä ripsari siis) on ollut ihan lempparini! Olin aluksi skeptinen, koska en ollut ennen kokeillut luonnonkosmeettisia ripsivärejä, mutta tämä tekee ripsistä todella pitkät. Koska se ei ole vedenkestävä, niin ainakin minun pitää pohjustaa yläluomi suttaantumisen estämiseksi, mutta pidän lopputuloksesta todella paljon.

...reissuni: Viime viikonloppuinen retki Oravivuorelle. Oravivuori sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Jyväskylästä ja paikan päällä on näköalatorni, josta avautuu upeat maisemat Päijänteelle. Todella ihana paikka, suosittelen! Matkalla näkyi myös sammakoita sekä useita perhosia.

IMG_20210419_164814_714

...tubettajani: Linda Nooran kanavan bongasin kevättalvella, ja olen siitä lähtien odottanut innolla hänen uusia videoitaan. Ihan tavallista arkea mielenkiintoisella otteella!

...herkkuni: Nykyisin olen useimmiten päätynyt irtokarkkeihin. Yleensä pussini on täynnä erilaisia suklaita, mutta myös hedelmäisiä versioita mahtuu mukaan.

...tekemiseni: Olen nauttinut ihan vain kävelemisestä sekä podcastien kuuntelusta. Välillä lenkillä on myös hyvä ottaa kuulokkeet pois päästä ja erityisesti keväällä nauttia lintujen laulusta ja muista luonnon keväisistä äänistä.

IMG_20210420_144626

Mikä on sinun tämän hetken suosikkiherkkusi? Entä podcastisi?

Lue myös nämä:

8 pitkän ihmisen ongelmaa

Maaliskuun luetut kirjat 

Hei sinä upea nainen, älä anna kenenkään hiljentää sinua 

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

2 kommenttia: