4.3.2017

Olenko ainoa?

Olenko ainoa, joka...

...ei osaa tehdä sitä hienoa aaltosulkumerkkiä? En vain ymmärrä, miten kynää pitäisi liikuttaa sitä tehdessä, joten joudun usein pyytämään kavereitani tekemään sen.

...pitää äidinkielestä? Kovin moni ei tunnu pitävän kielioppisäännöistä mutta minun mielestäni ne ovat ihan mukavia.

...on kerännyt postimerkkejä? Ne eivät taida kyllä olla enää tallessa tai ainakin ne ovat hyvässä piilossa.


...lukee joka aamu Aku Ankkaa? Asunnollekin pitää aina kotoa tuoda uusia lehtiä kun edelliset meinaavat loppua. Aamut eivät ole mitään ilman Aku Ankkaa.

...ei voi kirjaa lukiessa jättää kappaletta kesken tai ainakin vain pakon alaisena? On paljon kivempi seuraavalla kerralla ruveta lukemaan kirjaa, kun saa aloittaa täysin uuden kappaleen.

...pitää laseja koko ajan, vaikka ei olisi oikeastaan edes pakko? Sain lasit huonon lähinäön takia, joten minun tarvitsisi pitää laseja vain lukiessa. Rakastan lasejani kuitenkin niin paljon, että pidän niitä koko ajan!

...pyyhkii ylimenneet huulipunat sormeensa ja lopuksi pyyhkii sormen ranteeseensa? Siinä ne huulipunat kulkevat sitten koko päivän mukana.


...tuskailee ainaisen nuhan kanssa? Minulla ei ole mitään allergioita mutta silti nenäni vuotaa enemmän kuin muilla ''normaalinenäisillä'' ihmisillä.

...haluaa aina tietää kellonajan? Vaikka ei olisi kiire minnekään, se on pakko tietää.

...ei pidä ananaksesta? Sen maku on vain niin outo ja ällöttävä ja moni on ihmetellyt kuullessaan, etten pidä ananaksesta. Mielestäni ananas ei siis todellakaan kuulu pitsaan.

...omaa aivan mahdottoman suuren itsesuojeluvaiston? Olen aina ollut arka tekemään asioita, joissa voisin satuttaa itseni. Sen takia opin ajamaan pyörää ilman apurattaita vasta 8-vuotiaana. Liukkaalla kävelen todella hitaasti, etten vain kaatuisi.

Olenko siis ainoa näissä asioissa vai löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta minuun samaistuvia?

26 kommenttia:

 1. Vähänkö kiva postausidea! Et todellakaan ole esimerkiksi ainoa joka pitää äidinkielestä, se on mun lempikouluaine! Aaltosulkumerkistä ei puhuta, en oikeasti osaa tehdä sitä :D Itsesuojeluvaistoon voin samastua, ananaskin on pahaa. Itsellä tosin ei riitä edes se että lukee kappaleen loppuun, mun on ihan pakko ahmaista se kirja heti samantien loppuun, oli se sitten kuinka paksu tahansa! 🙈

  Älyttömän kiva postaus, kivasti kirjoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Oho, löytyipä heti paljon samoja asioita :D Hyvä tietää etten ole ainoa.

   Poista
 2. Ihanasti toteutettu postaus! Mulla itsellä on pörrännyt puoli vuotta olenko ainoa- postaus luonnoksena, enkä oo missään vaiheessa saanut sitä julkaistua. Jos joku päivä sitten tälleen sun innoittamana. Nämä tälläiset postaukset on parhaita, ja pystyin samaistumaan moneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja julkaisehhan toki oma postauksesi, lukisin sen mielelläni! Mukavaa että samaistuit näihin :)

   Poista
 3. Kuinka ihana postaus! :D
  Samaistun aika moneen kohtaan ja osa onkin joskus ollut mulle samanlaisia juttuja mutta ei enään. Aaltosulkumerkin olen onneksi oppinut tekemään, sitä sai aina melkein kyyneleet silmissä tehdä kun ei vaan osannut... Äidinkieli on kyllä todella mukavaa ja kaikki kirjoittamiset on niin mun juttu, mutta säännöistä en kyllä pidä :D Kirjasta ei todellakaan voi jättää kappaletta kesken ei sitten millään! Ananas ei ole joskus kuulunut mihinkään, mutta nyt on pakko myöntää olevan sen hyvää pitsan päällä ja jopa kuuluvankin siihen :DD !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo äikän kirjoittamiset on tietenkin parasta niissä tunneissa! Pitäisi kyllä opetella se aaltosulkumerkki, matikassa tuli nyt semmoinen aihe missä sitä tarvitsisi.

   Poista
 4. Siis apua, oot niin joku mun kadonnut sielunsisko! :D
  Mä en kans osaa tehdä sitä aaltosulkumerkkiä, ja oon niin kateellinen niille, jotka saa tehtyä hienon aaltosulkumerkin. Sit äidinkieli on mun lempiaine. Pidän sit kans laseja, vaik mun ei tosiaankaan kans tarvis kun vaan lukiessa. Sit toi kellonaika juttu on niin totta :D Tykkään pitää puhelintakin koulussa pöydällä, vaan siks että nään kellon ajan :D
  Ja ananas ei sit todellakaan kuulu pitsaan, eikä kyllä muutenkaan mulle maistu.

  Mut tosi ihana postaus, ja liityin lukijaksi :)

  Piiuliina

  -http://takanakultakuoren.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii mahtavaa että löytyi paljon samoja juttuja! Luulin olevani ihan yksinäinen näiden kanssa :D Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 5. Olipa kiva postaus! :) samaistun rillien pitämiseen sekä siihen, että kirjasta on luettava kappale loppuun!

  VastaaPoista
 6. Tää oli niin kiva postaus! Ja ainakin mää pystyin samaistuun moneen kohtaan, esim. siihen etten pidä ananaksesta, tuskailen jatkuvan nuhan kanssa ja pidän äidinkielestä! :-D

  VastaaPoista
 7. Ihan pakko kommentoida, ihan vain ananaksen takia. Kukaan ei tunnu ymmärtävän miksi en pidä ananaksesta, en pitsassa enkä missään muussakaan... Koulussakin perussalaattin on alettu sekoittaa ananasta ja kaverit vain vitsailee. En muuten ole nirso ruuan suhteen, mutta ananas on ehdoton ei :(
  Äidinkieli ja varsinkin kirjoittaminen ja lukeminen on ihanaa! Ja silmälasit on aina mukana, tykkään laseistani. Toisaalta osasyy on, että hukkaisin lasini, jos laskisin ne aina pois, kun niitä en tarvitse.
  Ihana postaus ja mahtava idea muille bloggaajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä tuntee olevansa ihan ainoa ananaksen vihaaja! :D Salaateissa ja paljaaltaan se on aina ihan yök yök. Kiva että löytyy muitakin samanlaisuuksia :) Kiitos!

   Poista
 8. Kiva postaus!! 💗 Hah, mulla oli jossain vaiheessa toi sama aku ankka hullutus menossa ja joka aamu oli pakko lukea sitä :D Siitä on kyllä jo monta vuotta, mutta kyllä sitä vielä nykyäänkin välillä lukee aku ankkaa ihan mielellään!!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ Ehkä se sitten minullakin laantuu joskus :D

   Poista
 9. Et TODELLAKAAN ole ainoa! Itse huomasin samaistuvani todella moneen kohtaan, kuten aaltosulkumerkkikriisiin, äidinkielen rakastamiseen, nuhanenäisyyteen, sekä ennen kaikkea muuta, siihen että lukua ei vain VOI jättää kesken! Se on aivan kamalaa, minun on pakko aina lukea luku loppuun! Sitten aina iltaisin täytyy katsoa, että missäs sen seuraavan luvun loppu huiteleekaan, väsyttää niin kamalasti että miettii jaksaako lukea riittävän pitkälle: lopputulos on se, että vielä parin tunnin päästä löytää itsensä lukemasta "aina-sitä-seuraavaa-lukua"! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jes etten ole ainoa! Samaistun niin kovasti tuohon, että illalla katsoo missä luku loppuu ja sitten lukee jo seuraavaa :D

   Poista
 10. Ihana postaus! Mä olen myös keräillyt postimerkkejä, ja kellonaika on aina pakko tietää! Samaistun myös aaltosulkumerkkiongelmaan! :D

  kuviteltu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Sini, sulle ois haaste mun blogissa (:

  http://millatt.blogspot.fi/2017/03/kauneuskysely.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta haasteesta, tämän toteutan mielelläni! :)

   Poista
 12. Mäkin keräilin pienenä postimerkkejä :D Olihan se nyt ihan hauskaa puuhaa, mutta kaikki nykymerkit on vaan niin tylsiä :( Akkari on myös ihan must juttu! Mulle on tullu se ihan vauvasta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jee samiksia! Itse en tilaa Akua vaan luen vanhoja lehtiä jostain 2000-luvun alkupuoliskolta :D

   Poista
 13. Vautsi, sulla on aivan mielettömän kivoja postauksia ja blogin ulkoasukin on oikein kiva! ;) Hyvin tehty postaus, samaistua ehkä siihen että pidän äidinkielestä ja en voi jättää kirjaa lukiessani kappaletta kesken :D Lisäksi mullakin lähes poikkeuksetta nuhaa ja en vaan tajua mistä se tulee, kun oon allerginen koivun siitepölylle eikä sitä nyt talvisin pitäis olla?! :D

  Hauskaa muuten lueskella, mihin kaikkiin juttuihin samaistun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos ihanista kehuista! Haha toi nuha on kyllä outo asia :D

   Poista