18.2.2018

Wanhat 2018 - miksi en tanssinut?

Nyt on tämän vuoden wanhat ja niiden jatkot juhlittu ja oli kyllä aivan ikimuistoinen viikonloppu! Juhliminen alkoi siis perjantaina, jolloin itse wanhat tanssittiin. Oli aivan ihana päästä näkemään upeita mekkoja sekä hyvin opeteltuja tansseja. Itse osallistuin tansseihin olemalla lipunmyynnissä kaverini kanssa. Cocktail-tilaisuuden jälkeen lähdimmekin porukalla juhlimaan jatkoja mökille. Lopulta kahden tunnin yöunien jälkeen lauantaina lähdin kotiin ja ihan hyvä niin, olin lauantaina aivan poikki noin vähäisten yöunien takia ja meninkin jo puoli kahdeksalta nukkumaan!


wanhat5

wanhat4

Kymmenen tunnin yöunien jälkeen kelpaakin kirjoitella tätä sekä paria muuta postausta sekä tehdä pari englannin itsenäistä tehtävää ja lukea Tuntematonta sotilasta äidinkielen kurssia varten. Kuvissa näette vielä perjantaista asuani. Laitoin silloin päälleni rippimekkoni, jota olen viimeksi muistaakseni käyttänyt peruskoulun päättäjäisissä. 

wanhat10

Niin, ja sitten vielä se yksi juttu: miksi minä en tanssinut wanhoja? Siihen ei ole mitään monimutkaista selitystä. Minua ei vain huvittanut. En ole ikinä ollut hyvä tanssimaan enkä mitenkään erityisemmin nauti siitä. Olisin mieluusti voinut ottaa pelkästään sen hienon mekon, mutta koska lisäksi olisi pitänyt tanssia, niin jätin koko homman väliin. Minulle tärkeintä oli päästä näkemään muiden upeat mekot ja enhän silloin olisi nähnyt niitä kunnolla, jos olisin itse ollut tanssimassa! Pääsin osallistumaan wanhoihin kuitenki myymällä sinne ja cocktail-tilaisuuteen lippuja, joten jos et tanssi wanhoja mutta haluat silti osallistua jotenkin, niin luultavasti sinulle löytyy jotain tekemistä!

wanhat8

 Tässä pientä selvitystä minun wanhojen päivän kulusta ja nyt sitä ollaan virallisesti siirrytty lukion vanhimmiksi! Viimeinen vuosi lukiossa kuluu varmasti nopeasti, joten nyt pitää vielä nauttia kun voi. Hyvää sunnuntaita ja tulevaa viikkoa sinulle♥

Tanssitko sinä wanhat vai jätitkö välistä?

26 kommenttia:

 1. Mun mielestä on hiukan ärsyttävää jos joku sanoo "Mikset menny tanssii, sulta jäi paljon pois" yms. yms. Jos ei tahdo tanssia niin sitten ei tanssi. Kiva kuulla kuitenkin että sait jollain tavalla kokea tuon tanssihuuman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sain kuulla kyllä paljon tollasia kysymyksiä :D Ja jep, onneksi pääsin silti osalliseksi!

   Poista
 2. Mää en myöskään tanssinut vanhoja lukiossa, eikä moni muukaan meiän lukion tytöistä tai pojista. 😊 Meiätkin oltiin kuitenki huomiotu niin, että oltiin pukeuduttu hienosti ja käveltiin tanssijoiden edellä siinä alun esittelyvaiheessa ja päästiin sitte siihen tanssilattian eteen tuoleille seuraamaan aitiopaikalta tansseja. Musta se oli kiva, että vaikka me kaikki vanhat ei tanssittukkaan, niin meiätkin otettiin niin hyvin huomioon ja päästiin esim. syömään samaa juhla-ateriaa ku tanssijatki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidät on kyllä huomoitu tosi hyvin! Meilläkin pääsi onneksi kaikki wanhat, myös ne ketkä eivät tanssineet, syömään samaa ruokaa :)

   Poista
 3. Tähän voin kyllä samaistua! Tai no, tanssin itse vanhat, mutta en osallistunut penkkareihin. Nyt tuli neljä vuotta siitä, kun penkkarit olisivat olleet ja saan vieläkin vastata moniin kysymyksiin siitä, että miksi en osallistunut. Keskellä talvea ahtaaseen rekkaan sulloutuminen ei vain yksinkertaisesti kiinnostanut, enkä oo vielä päivääkään katunut :)

  http://www.llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ei ne penkkaritkaan ole kaikkien juttu ja jos ei tee mieli osallistua, niin sitten ei osallistu!

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Minä ainakin hyvin ymmärrän jos ei vanhoja halua tanssia, ei se ole kaikkien juttuja ja onneksi on vapaus valita! Itse tosin olisin varmaan tanssinut jos olisin lukion käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep, ei se nyt loppujen lopuksi oo niin suuri asia, jos tanssit jää välistä. Tanssit on kuitenkin ihana tilaisuus niille, jotka niihin haluavat osallistua!

   Poista
 5. Mäkään en tanssinut vanhoja, vaikka mulla oli mahdollisuus tanssia ne kaksi kertaa. Ensimmäisenä lukio vuonna toisen vuoden opiskelija pyysi minua tanssiparikseen. Kundi oli kiva, mutta ei vaan huvittanut. Ja huvittanut silloinkaa, kun omat vanhat koittivat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta tuli varmasti kiva fiilis, kun on kuitenkin kysytty pariksi! Hyvä kuitenkin, että et lähtenyt tanssimaan, kun ei kerta sitten huvittanut, vaan kuuntelit itseäsi :)

   Poista
 6. Kiva ja pirteän värinen sun mekko! :)
  Mäkään en tanssinut vanhoja lukiossa. Olisin ehkä vähän halunnut, mutta meidän koulusta ei löytynyt tarpeeksi halukkaita poikia tanssimaan, joten jokaiselle tytölle ei riittänyt paria. :D Kävin kuitenkin katsomassa tanssit ja pääsin yhden toisen kaverin kanssa (joka ei myöskään tanssinut) vanhojen illalliselle, kun yksi kaveri joka tanssi pyysi meidät illallisvieraikseen. :) Illallinen oli ihan kiva tilaisuus ja sinnekin sai pukeutua hienosti, joten ei mua sitten enää niin paljoa harmittanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäki tykkään tosi paljon sen väristä! Harmi, että poikia ei ollut tarpeeksi, mutta onneksi pääsit kuitenkin illalliselle! Luulen, että laittautuminen on se yksi parhaista asioista koko tansseissa :D

   Poista
 7. Olen aivan samaa mieltä aiheesta kuin muut kanssa kommentoijat, se on oma valinta! En itsekkään tanssinut wanhoja vuosi takaperin eikä se minua kaduta se ei vain ollut oma juttuni. Sain kans kuulla sukulaisista parturiin ja naapureihin asti miksi en. Toisaalta mielestäni tyhmää että asia oletetaan itsestään selväksi lukiossa mutta toisaalta ymmärrän miksi sen perään kysellään. Hauskaa kuitenkin että sait nauttia wanhoista omalla tavallsi ja pidit hauskaa siinä missä muutkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Voin samaistua tuohon, että hieman joka suunnalta kuulee ihmettelyä vanhojen väliin jättämisestä :D Melkein jopa niiden kommenttien takia hävettää, että jättää tanssit väliin. On kuitenkin hyvä, että kuuntelee myös itseään ja jos ei huvita, niin sitten ei tanssi. Ja jep, onneksi juhlintaan pääsi kuitenkin mukaan!

   Poista
 8. Mulla ois tanssit tai tanssimatta jättäminen edessä ensi vuonna ja oon pitkään pyöritellyt, että miten meinaan tehdä, mutta onneksi tässä on vielä aikaa :) Kyllä kun ne kaikki mekot ja sen hulinan näki, niin alkoi houkutella tanssiminen enemmän.
  Mä arvostan ihan periaatteesta sellaisia ihmisiä, jotka ei tee kaikkea vaan sen takia, koska muutkin tekee niin. Varsinkin kun vanhat on niin kalliit ja jos niiden tanssimisille ei ole mitään erityistä syytä, onko se sitten kaiken arvoista? Sun kokemus vaikutti ainakin tosi kivalta, pitääpä harkita pelkille jatkoille osallistumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi hyvä että sulla on vielä aikaa miettiä! Ne mekot on kyllä aivan ihania♥ Mutta jos tanssiminen yhtään houkuttaa eikä aiheuta pelkkiä inhonväristyksiä, niin kannattaa kyllä mennä sinne! Ja jep, vanhat vie kyllä ihan kauheasti rahaa. Jos tietää, ettei tule nauttimaan siitä, niin turhaanhan rahojaan siihen sitten kuluttaa.

   Poista
 9. Kauniita kuvia! Itse harkitsen myös wanhojen väliin jättämisen, kun on niiden aika, koska tanssi ja minä eivät vain sovi yhteen. :D wanhojen puvut ovat kyllä upeita, ja hauskaa kun esim. instagram täyttyy nyt kauniista mekkokuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, hyvä että löytyy joku muukin, joka ei koe tanssia ollenkaan omaksi lajikseen :D Instassa on aivan ihana selailla mekkokuvia♥

   Poista
 10. Ihana tuo sun mekkosi! <3 Kauniin värinen :) Täällä toinen ketä ei tanssinut vanhoja :D Ei jotenkin huvittanut sillon eikä löytynyt sopivaa paria. Joskus harmittanut se, mutta ei se mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Varmasti harmittaa, jos vanhat jää välistä sen takia, ettei löydy paria. Mutta hyvä, että enää ei!

   Poista
 11. Tämän vuoden wanhat oli ihanat, tykkäsin! Ja säkin olit kyllä ihan oikea prinsessa <3

  VastaaPoista
 12. Wau, sun mekko oli kyllä tosi upea ♥ Mä meinasin ensin jättää wanhat ihan vain sen takia väliin, että mua jännitti niin paljon mennä kysymään jotain poikaa mun pariksi :D Onneksi kuitenkin rohkaisin mieleni, koska olisin varmaan katunut väliin jättämistä koko elämäni. Wanhat tuun kyllä muistamaan koko elämäni ajan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! <3 Hyvä, että rohkaistuit pyytämään parin! Olis varmasti jääny harmittamaan, jos ton takia ois jääny wanhat välistä.

   Poista
 13. Tosi kiva lukea tällaista erilaista postausta vanhoista! Ja musta on ihan huippua että oot rohkeesti tehnyt niin kuin itse haluat, noin sen pitäisikin mennä :)<3

  VastaaPoista