28.2.2018

Helmikuun luetut kirjat

Viime helmikuusta asti olen kuukausittain esitellyt kuukauden aikana lukemani kirjat, joten tämäkin sarja on jo vuoden vanha! Ei kyllä tunnu yhtään siltä, aivan kuin olisin vasta aloittanut koko homman. Ensimmäisen kirjapostauksen löydät täältä ja huomaan kyllä pientä parantamista. Ensimmäisessä osassa oli vain yksi kuva kirjoista ja puolista en ollut ottanut edes kuvia.

Näiden muistelujen jälkeen siirrytään kurkkamaan tämän vuoden helmikuun luettuja kirjoja!

helmikuunluetutkirjat1

 Elina Rouhiainen - Susiraja 4: Vainuttu

Susiraja-sarjan viimeisessä osassa päästään seuraamaan, kestääkö Raisan ja Mikaelin rakkaus kaikkien vaikeuksien edessä. Raisan menneisyydestä tutut hahmot ovat parin perässä eikä heillä ole hyvät aikeet mielessään...

Tämä oli ehkä paras osa koko sarjasta. Oli kyllä ihan arvoisensa lopetus tälle sarjalle ja piti otteessaan loppuun asti! Suosittelen ehdottomasti lukemaan koko Susiraja-sarjan.

helmikuunluetutkirjat2

 Estelle Maskame - Heittäydy, jos uskallat

MacKenzie on laittanut välit poikki parhaan ystävänsä sekä tämän veljen, Jadenin, kanssa, koska heidän vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa. MacKenzie on itsekin menettänyt perheenjäsenensä eivätkä hänen vanhempansa ole koskaan toipuneet siitä, joten tyttö ei osaa olla enää ystävänsä ja Jadenin seurassa. Eräänä iltana MacKenzie tapaa Jadenin sattuman kautta, ja menneisyydessä ollut orastava rakkaus nostaa taas päätään heidän välillään...

Olin aivan innoissani kuullessani tästä kirjasta, koska olin aiemmin lukenut estellen DIMILY-sarjan ja pidin siitäkin kovasti. Tämä kirja ei kuitenkaan aivan yltänyt DIMILYn tasolle, mikä on ihan ymmärrettävää. Kirjassa oli paljon juonenkäänteitä, joista osa oli kuitenkin hieman ennalta arvattavia. Kannattaa silti lukea tämä kirja, jos pidät nuorten kirjoista tai DIMILYstä!

helmikuunluetutkirjat3

S.K. Tremayne - Jääkaksoset 

Sarahilla ja Anguksella oli kauniit kaksostyttäret, Lydia ja Kirstie. Lydia kuoli kauhean onnettomuuden jälkeen ja vuosi myöhemmin muistot piinaavat yhä perhettä. Eloonjäänyt kaksonen, Kirstie, väittää olevansa Lydia. Perhe haluaa jättää muistot taakseen ja muuttaa syrjäiselle majakkasaarelle. Elämästä ei kuitenkaan tule muuton myötä helpompaa, vaan päinvastoin; kaikki muuttuu vain kamalammaksi...

Jääkaksoset on hyvin koukuttava, sitä haluaa vain lukea ja lukea! Se ei ole liian pelottava, vaikka aika jänniä kohtia kirjaan mahtuukin. Loppu on kaikessa kauheudessaan tosi ''kaunis'', joten kannattaa lukea tämä senkin takia! Ihan nuorimmille en kuitenkaan tätä kirjaa suosittele.

Löytyikö tuttuja kirjoja tai lisää täytettä lukulistalle? 
 

18 kommenttia:

 1. Tuo jääkaksoset vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! :) Just sellainen kirja mihin jäisin varmasti nopeesti koukkuun! :)

  Ja muuten tosi kaunis tuo kuvausrekvisiittana käytetty oksa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea se, siihen jäi todellakin koukkuun! Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Ihan uusia kirjoja mulle kaikki! :) Ja pakko kehua, kuinka ihana tämä postaussarja on! ♥ Pitääkin alkaa laittaa näitä kirjoja muistiin, jos saisin joskus raahattua itseni kirjastoon! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Jospa jaksaisit mennä kirjastoon, lukeminen on niin hyvä harrastus :)

   Poista
 3. nää kirjapostaukset on vaan niin ihania.. <3 juuri tänään kävin kirjastossa ja en malta odottaa niiden lukemista. Tuo estellen kirja ois niin mielenkiintone lukea, tykkäsin dimilystä tosi paljon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! <3 Jos tykkäsit DIMILYstä, niin kannattaa kyllä lukea myös tuo uusin!

   Poista
 4. Oho, onko siitä jo vuosi! :o Tämä on kyllä ollut yksi odotetuimmista postaussarjoista <3
  Pitäisi itselläkin lukea tuo Susiraja-kirjasarja loppuun, kaksi ekaa osaa olivat todella hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuluu niin äkkiä! Kiitos, tosi mukava kuulla♥ Kannattaa kyllä lukea se loppuun, varsinkin tämä viimeinen kirja oli tosi hyvä.

   Poista
 5. Vau, upeeta että ehdit lukea noin monta kirjaa kuukauden aikana! Tuo Jääkaksoset vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselle. Pitääkin laittaa kirjastoon varaukseen, heti kun oon saanut Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinat loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jääkaksoset oli tosi hyvä, suosittelen! Pitääpä etsiä vähän lisätietoa tosta mainitsemastasi kirjasta :)

   Poista
 6. Tuo Estelle Maskamen uusi on itellä lukematta ja se pitää kyllä ehdottomasti lukea! DIMILY-sarja oli kuitenkin sen verran hyvä :) Elina Rouhiaisen kirjoista tykkään myös, tosin mun mielestä Susiraja huononi viimeisiä osia kohden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea myös tuo uusin! Mun mielestä Susirajan kolmas kirja oli huonoin, koska siinä juoni meni vähän plörinäksi :D

   Poista
 7. Ihana löytää tämmöisiä postauksia, kun yleensä sitä vaan summa mutikassa valitsee jonkun hehkutetun kirjan tai lukee jotain jo kymmenen kertaa luettua. Näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 8. Tuo Jääkaksoset on kyllä superhyvä :) Tuon tapaisia kirjoja kun bongaisi lisää!

  VastaaPoista
 9. Susiraja oli kokonaisuudessaan aivan mahtava kirjasarja ja yllätyin siitä, että tykästyin suomalaiseen kirjasarjaan silloin pari vuotta sitten niin paljon! :D Tekisi melkein mieli aloittaa sarjan lukeminen kokonaan alusta. Heittäydy, jos uskallat onkin ollut jo jonkin aikaa mun lukulistalla. Jääkaksoset vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kirjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se oli kyllä tosi hyvä :) Kannattaa kans lukea nuo kaksi muuta kirjaa!

   Poista