25.3.2018

Teiniajan soittolista

Bongasin Sofian blogista tällaisen hauskan postausidean, jossa sukelletaan kuuntelemaan oman teiniajan lempibiisejä. Ja ei nyt viilata pilkkua, olen vieläkin teini, mutta kyllä tuolta menneisyydestä löytyy kappaleita, joita on tullut kuunneltua vielä nuorempanakin. Mennäänpä nyt kurkkaamaan kyseiset biisit!  



Lucenzo, Don Omar - Danza Kuduro: En osaa tähän kappaleeseen ollenkaan sanoja, mutta kyllähän tämän mukana jammailee vieläkin!
Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song: Tämä taisi muistaakseni olla yksiä ensimmäisiä englannin kielisiä biisejä, joihon pääsin niin hyvin kärryille että pystyin edes kertosäkeessä laulamaan mukana. Tämä oli ihan lempparini ala-asteella ja tästä tulee kyllä tosi kovasti muistot mieleen♥



Petri Nygård feat. Lord Est - Selvä päivä: Melkein jopa hävettää se, kuinka paljon pidin tästä kappaleesta. En tämän biisin ollessa suosiossaan edes tiennyt kunnolla, mistä tässä lauletaan, mutta olipahan ainakin menevä biisi.
Lord Est, Petri Nygård - Reggaerekka: Tämän biisin muistin vasta, kun olin ensin etsinyt Selvän päivän tätä postausta varten. Kyllä tätäkin tuli ihan yhtä lailla hoilattua!



Cheek - Liekeissä: Jippikayjein kanssa ensimmäisiä kuulemiani biisejä Cheekiltä. Näiden biisien aikoihin Cheek oli myös lempiartistini.
Pikku G, Sophie - Romeo ja Julia: Muistin lainanneeni kirjastosta jonkun CD-levynkin ihan vain tämän biisin takia. Niin kaunis♥



ABREU - Ivory Tower: Anna Abreukin oli kova juttu Idolsin jälkeen. Sain myös joululahjaksi Annan levyn, jota tuli paljon kuunneltua.
Katy Perry - E.T.: Katy Perry ei ole koskaan ollut ehdoton lempparini, mutta hänellä on joitain yksittäisiä biisejä, joita tulee aina silloin tällöin kuunneltua paljonkin. Tämä on Last Friday Nightin ohella lemppareitani häneltä.



LMFAO, Lauren Bennett, Goonrock - Party Rock Anthem: LMFAOn muistan myös joskus olleen kova. Tätä voisi vieläkin kuunnella esimerkiksi joissain juhlissa!
Lady Gaga - Poker Face: Lady Gagakin on joskus ollut lempilaulajani ja Poker Face oli silloin ihan ykkössuosikkini. On se edelleenkin hyvä!


Nicki Minaj - Super Bass: Muistan bonganneeni Nicki Minajin ensimmäisen kerran Systeri-lehdestä (kuinka moni muu luki tätä?). Sitä kautta päädyin aikoinaan kuuntelemaan tämän biisin ja tykästyin heti. 
Jennifer Lopez, Pitbull - On The Floor: Tämän biisin musiikkivideo on ihan paras! Jos et ole sitä nähnyt niin kannattaa katsoa.

 Tätä postausta oli aivan ihana tehdä! Biisejä vain alkoi putkahtelemaan koko ajan päähän ja tuli niin nostalgiset fiilikset♥ Löysitkö sinä uudestaan biisejä, joiden olemassaolon olit jo kokonaan unohtanut?

14 kommenttia:

  1. Mä oon iteki miettiny aikalailla tän tyylisen postauksen julkasemista :D Vanhoja lapsuuden ja teiniajan biisejä on aina kiva silloin tällöin kuunnella, varsinki niitä joissa on hyviä muistoja ja tulee kunnon nostalgiset pärinät. Kaikki nää sun kappaleet on tuttuja mulle ja viel sellasii joita tuli kyllä kuunneltua xD Toisia enemmän ku toisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois tosi kiva, jos säki tekisit tällaisen postauksen! Ja jep, just ton takia näitä biisejä on ihana kuunnella♥ Kiva, että meiltä löytyy samoja suosikkeja menneiltä vuosilta.

      Poista
  2. Oon kuunnellut jonkin verran samoja biisejä muun muassa; selvä päivä, Reggaerekka, liekeissä ja Romeo ja Julia sekä tietty Robin, kun se nousi pinnalle :D Mutta sehän ei tässä listassa ollut. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, mukava että löytyy samoja biisejä! Robin ois kyllä ehottomasti ansainnu paikan tässä postauksessa, mutta häneltä ois ollu niin vaikee valita vaan yksi biisi♥

      Poista
  3. Ah, tähän pystyy samaistua! :D nyt täytyykin pitää pieni nostalagiahetki ja kuunnella näitä ihan urakalla!

    VastaaPoista
  4. Hyviä ja hauskoja muistoja tulee mieleen! :) LMFAO oli kyllä tosi hyvä ja tässä oli monia mitä tuli paljon ennen kuunneltua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tää postaus herätti muistoja! *.*

      Poista
  5. Ai kauhea, meillähän on ollut hyvinkin samantyyppinen musiikkimaku! :D Kaikki nuo kappaleet olivat minunkin suosikkeja pienempänä ja myös minun tulee vieläkin joskus kuunneltua noita biisejä. Ah mitä muistoja tuleekaan mieleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi vitsi, hauska sattuma! :D Nää on kyllä ihan sikahyviä jokainen <3

      Poista
  6. Hahhaah tuttuja biisejä löytyi! :D Mullakin oli joskus aikoinaan suuri Anna Abreu fanitus kausi ja multa taitaakin löytyä peräti pari Annan levyä. Tuota Selenan biisiä vihasin silloin aikanaan paljonkin, mutta nyt myöhemmin en ymmärrä, että miksi :D Ihan hyvältä se nykyään kuulostaa! Ja joo, Systeriä tuli kyllä luettua tosi paljon silloin aikanaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä että löyty tuttuja biisejä! :D Anna oli kyllä niin kova juttu ja onhan hän edelleenkin tosi hyvä laulaja. Haha, toi Selenan biisi on musta niin hyvä. Hyvä että löytyy muitakin, jotka on lukenu Systeriä :D

      Poista
  7. Ah mikä nostalgiaryöppy! Kaikki biisit oli tuttuja, ja On the Floor on edelleen ihan paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla että tästä tuli nostalgise fiilikset! Toi on kyllä niin hyvä biisi <3

      Poista