26.7.2018

Paljon ruokaa // puhelinkuvia


Collage 2018-07-23 15_36_18

Testasimme sisarukseni kanssa kukkakaalipitsaa, jonka pohja tehdään nimensä mukaisesti normaalin taikinan sijaan kukkakaalista. Lopputulos oli odotettua parempi eikä kukkakaalin maku toi pitsaan hyvän lisän. Esimerkiksi Roosan blogista löydät ohjeen kukkakaalipitsaan. // Olin tuona aamuna herännyt jo ennen kuutta, sillä lähdin tekemään työkeikkaa. Väsymys oli kova mutta siitäkin selvittiin! // Kokon ihastelua kotiseutumuseon juhannusjuhlassa.

Collage 2018-07-23 15_37_01

Oikein mukavat lenkkimaisemat!♥ // Oi sitä ilon hetkeä, kun tajusin Katsomoon tulleen Love Islandin kolmannen kauden. Nyt sekin on jo katsottuna. // Hän on ihana vanhaherra♥ 

Collage 2018-07-23 15_37_34

 Torilta ostetut metrilakut ovat melkein jokakesäinen perinne. Mikä on sinun lempimakusi metrilakuissa? Itse pidän kirpeistä. // Viimeinkin alkoivat kunnon kesäkelit! // Ensimmäinen tilaukseni Cocopandalta oli hyvin onnistunut ja olihan tuo pakkauskin suloinen!

Collage 2018-07-23 15_38_11

 Parasta rentouttavaa kesätekemistä on kirjojen lukeminen riippukeinussa! // Nyt aletaan pääsemään näihin viime postauksessa lupailemiini ravintolavinkkeihin Jyväskylässä! Ensimmäisenä Jyväskylässä kävimme välipalalla Espresso Housessa, jossa söin soijajogurttiannoksen ja join mansikka-minttu -lemonadea. Suosittelen tuota lemonadea, tosi hyvää! // Ensimmäisenä ravintolana toimi Beans&More, joka sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Ravintolassa ei ole mitään eläinperäistä, joten vegaaninkin on hyvä syödä siellä. Itse söin avokadosandwichin ranskalaisilla ja oi että miten hyvää se oli! 

Collage 2018-07-23 15_38_36

 Myöskin Jyväskylän keskustassa sijaitseva ravintola Tuore oli aivan ihana ja erilainen paikka! Tuoreesta saa ruuksi itse koottua salaattia sekä päivittäin vaihtuvaa päivän keittoa. Tuona päivänä tarjolla oli porkkana-linssi -sosekeittoa joka oli niin hyvää! Salaattiin valitsin muun muassa tomaattia, cashewpähkinöitä sekä punasalaattia. Tätä paikkaa suosittelen myös kovasti, jäi tosi iloinen fiilis koko ravintolasta! // Viimeinkin sain talviturkin heitettyä. Ensimmäistä kertaa se jäi näin myöhälle mutta tulipahan sekin tehtyä. // Tässä siirrytäänkin jo Jyväskylästä Äänekoskelle, jossa kävin konttiravintola Mortonissa. Morton oli aivan ihana ravintola järven rannalla. Hampurilaiset ja varsinkin ranskalaiset olivat aivan taivaallisia. Morton on myös Kuopiossa ja Jyväskylässä. 

Huh, erittäin ruokapainotteisia puhelinkuvia tällä kertaa. Jospa kukaan ei erehtynyt tätä nälkäisenä lukemaan. Oletko sinä testannut kukkakaalipitsaa tai jotain uutta ravintolaa viime aikoina? 

6 kommenttia:

  1. Kivoja puhelinkuvia! :) Tuo Cocopandan pakkaus on kyllä ihana <3 Mä tykkään kans metrilakuista, lemppari on varmaan kirpeä mansikka tai sateenkaari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi panda varsinki kruunaa kaiken <3 Mansikka on kyllä tosi hyvää!

      Poista
  2. ihanaa, puhelinkuvapostausta <3 tulee aina ihan hirvee ikävä bloggaamista kun lukee tätä sun blogia :--D <3 pitäisi varmaan aloittaa uudestaan, se vaan tuntuu niin vaikeelta melkei puolen vuoden tauon jälkeen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät!♥ Kannattaa ehdottomasti aloittaa uudestaan, jos kerta haikailet sen perään! Rohkeasti vain uutta postausta ulos :)

      Poista
  3. En ookkaan pitkään aikaan lukenut puhelinkuvapostauksia, tää on tosi kiva sellanen! Mä en pysty valitsemaan lemppari metrilakua. Ne kaikki on tosi hyviä :D

    https://vanhempikuineilen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mä tykkään tosi paljon lukea puhelinkuvapostauksia ja toivoisinkin niitä olevan lisää blogimaailmassa. Moni metrilaku on kyllä hyvää!

      Poista