8.8.2018

12 parasta asiaa kesältä

Paulan blogissa oli mahtava postausidea, jossa hän kokosi yhteen 12 parasta asiaa viime viikolta. Innostuin ideasta mutta koska kesäloma alkaa olla tulossa päätökseensä, päätin toteuttaa saman postauksen niin, että tarkasteltavana aikavälinä on koko kesä. Nyt sitten vain lukemaan, mitkä jutut olivat parhaita kesällä 2018!

jyväskylä8

 Paras ruoka: Ehkä kokeilemani tomaatti-vuohenjuustokeitto, jonka ohjeen löydät tästä. Vuohenjuustoa en muistaakseni ollut ennen kokeillut, joten tämä oli myös hyvin mielenkiintoinen. Tämä sopisi varmasti vielä paremmin myös syksyyn, mutta kesälläkin kokeilemisen arvoinen! Myös halloumjuusto tarvitsee kunniamaininnan, niin hyvää!

Paras juoma: Fuzen teet sekä erilaiset smoothiet, niin kaupan kuin itsetehdytkin, ovat olleet aivan ihania. 

Paras hetki: Apua miten vaikea kysymys! Kaverin tuparit olivat kyllä hauskat ja myös näin imelästi ja salaperäisesti kerrottuna kaikki hellyydenosoitukset erään kanssa ovat olleet hyviä hetkiä.

Paras saavutus: Kesätyöpaikka lehdessä oli unelmieni täyttymys ja oli mahtavaa päästä kirjoittamaan juttuja lehteen! Sain kaipaamaani kokemusta lehden tekoon sekä rutiinia kirjoittamiseen.

positiiviset3

mökki2 
 
 Paras ilta: Varmaan se, kun olin ystäväni kanssa Jyväskylässä illalla kuvailemassa auringonlaskun aikaan. Oli kyllä nättiä!

Paras ostos: Mossan kasvokuorinta! Olen suunnitellut tekeväni siitä myös postausta, joten kannattaa jäädä odottelemaan.

Paras Youtube-video: Pakko ehkä vastata mmiisasin video, jossa hän tekee jäätelöjauheesta jäätelöä. Kyllä muuten tuli jäätelönhimo sitä videota katsoessa!

Paras postaus: Yleisesti paras postausidea on tänä kesänä ollut Näin valehtelen somessa -haaste. Itse en ole tätä toteuttanut, koska en koe voivani tuoda siihen mitään uutta, mutta muiden postauksia aiheesta olen mielelläni lukenut ja heidän vastauksensa ovat olleet hyvin silmiä avaavia!

minunkesäni4

 Paras herkku: Jäätelö on tottakai pakko vastata kun on kerta kesästä kysymys! Erityisen paljon olen pitänyt Bountyn kookosjäätelöstä sekä Choicen toffeetuutista. Myös mansikoita olen syönyt ennätyspaljon ja Estrellan linssisipsit maussa tilli & ruohosipuli ovat superhyviä!

Paras instatili: Vaikea kysymys, sillä niin monella on upeita kuvia! Vastaan kuitenkin @empuskaa-nimisen käyttäjän, jolla on aivan ihania värikkäitä kuvia.

Paras päivä: En voi valita yhtä parasta päivää, nyt on pakko jättää vastaamatta! Kaikissa mieleeni tulevissa päivissä on ne omat parhaat juttunsa, mitä toisessa ei ollut eikä yksikään nouse kirkkaasti toisensa yläpuolelle.

Paras asu: Tämä:

päättärit1

Mikä oli parasta sinun kesässäsi? Onneksi elokuu on vielä ainakin osittain kesäkuukasi, ettei se ole ihan kokonaan ohi!

12 kommenttia:

 1. Ihan sikakiva postaus, ja kivoja juttuja oot listannu! Ja varsinkin kaikki nää kuvat susta on tosi ihania <3 ja hei, hyvä että muistutit mua kookosjätskistä, on itelläkin ollut tarkoitus kokeilla sitä ihan näin kotonakin!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihanasti sanottu! <3 Unohin mainita kans Ainon uuden Unelmien kookos & suklaa -jäätelön, sekin on tosi hyvää jos pitää kookoksen mausta!

   Poista
 2. Tosi ihanasti sait tän kyl muutettuu tähän koko kesä teemaan :D Tää oli kyllä kiva tiiviste myös siitä miten sun kesä on menny.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus idea! <3 Tuo tomaatti-vuohenjuustokeitto on kyllä niin hyvää, nam :P Mä tykkäsin myös tuosta näin valehtelen somessa haasteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Paulalle kuuluu kans kunnia postausideasta!♥ Aaah se on niin hyvää ja yksi annos on vielä pakkasessa oottamassa! Se on kyllä tosi kiva ja mielenkiintoinen haaste :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Toi sun vaaleansininen mekko on aivan ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla että säki tykkäät siitä! Se on tosi nätin värinen <3

   Poista
 5. Kivasti toteutettu postaus! :) Voisin itekin toteuttaa tämän jossakin vaiheessa :) Sulla oli kyllä aivan mahtava kesätyö! Olisi mahtavaa itekin päästä tutustumaan tarkemmin lehden tekoon. Ja wau, ton viimesen kuvan asu on kyllä tosi ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ja toteuta toki! Siellä oli kyllä tosi mukavaa ja suosittelen suaki pyrkimään johonki lehteen töihin :)

   Poista
 6. Ah, Estrellan linssisipsit on NIIN koukuttavia!
  Ja mun täytyy ehdottomasti tehdä tää haaste kun pääsen kotiin ja kesä loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ne on hyviä! *.* Ois mahtavaa lukea tää postaus sultakin!

   Poista