12.8.2018

Kesän 2018 soittolistaTässä on siis koko kesän soittolista tiivistettynä yhteen postaukseen. Nämä biisit ovat tänä kesänä kyllä soineet monta kertaa koneella ollessani enkä varmaankaan milloinkaan ole kuunnellut näin paljon musiikkia kuin tänä kesänä. Lemppariksi näiden kaikkien biisien joukosta nousee Alan Walkerin  Darkside, jota onkin varmasti kaikista eniten tullut kuunneltua. Elokuun myötä täytyy kyllä pikkuhiljaa ruveta etsimään uusia biisejä, jotta en nyt täysin jämähdä näihin!

Löytyikö listalta sinunkin lempparibiisejäsi vai uusia tuttavuuksia?

12 kommenttia:

 1. Uusia sekä tuttuja biisejä löyty tästä :D
  Mies on kuunnellut aika lailla taukoamatta tuota Haloo Helsingin kappaletta xD Ei siihen onneksi ite oo kyllästyny, vielä. Se tosin on hyvä kappale!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että löytyi molempia! Toi on kyllä jännä, että joihinki biiseihin ei vain kyllästy melkein millään :D

   Poista
 2. Tämmöset musa postaukset on aina tosi kivoja kun näistä yleensä löytyy muutama ihan uus tuttavuus :) Tästäkin nappasin pari entuudestaan mulle tuntematonta biisiä omalle soittolistalle :>! Tota ignitea ja la cinturaa oon popittanut jo aika kauan ja ne on kyl ihan parhaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan sanaa mieltä sun kaa ja kiva, että löysit myös uusia biisejä! Tolla La cintura -kappaleen nimellä on kans mulke vähän syvempi merkitys :D Yksi kaverini kutsuu minua välillä Sintturaksi, jonka takia ton kappaleen nimi veti minut sitten kuuntelemaan sitä.

   Poista
 3. Pari tuttua biisiä löytyy tästä listasta kuin myös täysin uusia :) Pitää laittaa kuunteluun! Uuden musiikin löytäminen on paras juttu mitä voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! On iha mahtava tunne ku löytää uutta, hyvää musaa *.*

   Poista
 4. Oi Abbaa, mahtavaa! ♥ Sannin molemmat biisit on myös täällä tosi kovassa soitossa kesän aikana. Tästä postauksesta löyty mulle myös pari ennestään tuntematonta biisiä, jotka mun on ehdottomasti kuunneltava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Abba ei vanhene varmaan ikinä!♥ Kiva kuulla, että löysit kans uutta kuunneltavaa :)

   Poista
 5. Tuttuja biisejä lähes kaikki :) Tuo kevät ja Darkside on mun lemppareita kans <3

  VastaaPoista
 6. Sannin Jacuzzi ja Haloo Helsingin Kaksi ihmistä ovat olleet mullaki luukutuslistoilla viime aikoina! :)

  VastaaPoista