19.8.2018

Ehkä paras kasvokuorinta ikinä!

Enpäs aiemmin olekkaan kirjoittanut postausta pelkästään yhdestä kosmetiikkatuotteesta, mutta nyt tuli ihan pakkotilanne vinkata teille kaikille tästä huipputuotteesta! Kyseessä on siis Mossan kasvojenkuorinta-aine, joka sisältää aktiivihiiltä. Aktiivihiilen luvataan imevän iholta epäpuhtauksia sekä ilmansaasteita kirkastaen ihoa välittömästi. Mustaherukkauutteen taas sanotaan kosteuttavan sekä parantavan ihon omaa suojautumiskykyä. 

mossa2

mossa1

Mossan tuotteet kiinnostivat ja kiinnostavat edelleen kovasti, koska tämä ensimmäinen testaukseni on niin toimiva. Aine itsessään on voidemaista ja väriltään tummansinistä, jonka takia tuntui aluksi hassulta hieroa sitä naamalle. Siinä on runsaasti risiiniöljystä valmistettuja kuorivia rakeita, joten kuoriva vaikutus ei ole pelkkää huuhaata. Ihon kirkastumisesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta kasvojen iho on tosi pehmeän tuntuinen tämän käytön jälkeen. Aktiivihiilen imukyky on myös huomattu, sillä varsinkin ensimmäisillä käyttökerroilla huomasin epäpuhtauksien puskevan ihon pintaan käyttöä seuraavina päivinä.

mossa3

 Itse ostin tämän kuorinnan Prismasta ja hinta pyöri siinä kymmenen euron kieppeillä. Se tuntui aika kalliilta tämän kokoisen purkin hinnaksi, mutta tuotteen hyödyt ovat kyllä hintaa suuremmat. En voi muuta kuin käsi sydämellä suositella tätä kuorintaa, se jää kyllä itsellänikin ihan vakkarikäyttöön mikäli vielä parempaa ei omiin tarpeisiini löydy (mikä vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä).

Oletko sinä ihastunut täysin johonkin tuotteeseen? Onko sinulla kokemuksia tästä tai jostain muusta Mossan tuotteesta?

10 kommenttia:

 1. Taas niin ihana Mossa🖤 Mulla on niin monta eri suosikkia että en osaa päättää parasta 😍 Hoitonesteet ovat tän hetken suosikit 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muita Mossan tuotteita pitäisi kyllä päästä testaamaan! Hoitonesteet ovat varmasti ihania ♥

   Poista
 2. Mullakin on pari Mossan tuotetta ja oon tykännyt niistä :) Oon joskus jostakin muustakin blogista lukenut, että tuo naamio on hyvä tuote. Voisi joskus kokeilla, kun on tarvetta naamiolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kiva kuulla että säkin oot tykänny tästä merkistä! Tätä kuorintaa kannattaa kyllä kokeilla! :)

   Poista
 3. Tää onkin ihan uusi tuote mulle, mutta voisin kyllä ostaa testiin tän tuotteen.👌😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti ottaa testiin, mä ainakin oon aivan myyty! *.*

   Poista
 4. Täytyy tutustua tähän, vaikuttaa kyllä hyvältä! Ehkäpä tämän voisi laittaa joulupakettiin... hyvä suunnitella omia joululahjoja näin elokuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi aikaisin kuin liian myöhään! Tää ois kyllä oiva tuote itselle joululahjaksi :)

   Poista
 5. Oi no kuulostaapa kyllä hyvältä! En ookkaan itse vielä törmännyt tähän mutta alkoi kieltämättä kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tosi hyvä että alkoi kiinnostamaan! Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja jospa tää toimis sulla yhtä hyvin kuin mulla :)

   Poista