18.11.2018

Ihana mattahuulipuna Essenceltä

Olen kova huulipunien kuluttaja ja matkan varrella olen ehtinyt jo paria yksilöä kokeilemaan. Nyt halusin tulla vinkkaamaan teille lähes täydellisestä mattahuulipunasta, joka maksaa alle neljä euroa. Ei liene tulla yllätyksenä, että kyseinen puna on Essenceltä, jota olen jo aiemminkin täällä blogissa hehkuttanut.

essencematte1

essencematte2 
 
 Punaa löytyy parissa eri sävystä nudeista tummempiin ja itselläni on tätä punaa kahdessa eri sävyssä. Toinen on violetti puna sävyssä 05 ja toinen vähän ehkä vaaleanpunaiseen vivahtava nude sävyssä 03. Puna kuivuu huulille täysin mataksi ja sen kuivuttua tuntuu aivan siltä, kuin huulissa ei edes olisi mitään. Se myös pysyy huulilla tosi hyvin hintaansa nähden ja jopa paremminkin. Syömisen jälkeen ei välttämättä edes tarvitse lisätä huulille lisää tuotetta ja itse pystyn olemaan koko päivän kantamatta huolta huulipunan pysyvyydestä tätä käyttäessäni. Applikaattorikin on kovasti mieleeni ja sillä on helppo vetää rajat tarkasti.

Matat punat ovat tosi nättejä, mutta kyllä myös kiiltävät ovat mieleeni! En osaa oikein valita, kumpi olisi suosikkini, koska vaihtelen matan ja kiiltävän välillä aina oman haluni mukaan. Mielestäni myös riippuu vähän sävystä kumpi siihen sopii. Violetti on esimerkiksi nätti mattana mutta punainen saa kiiltää!

IMG_20180920_100317751
Huulipuna sävyssä 05


Oletko sinä kokeillut tätä Essencen mattahuulipunaa? Kumman itse valitset: matan vai kiillon?

4 kommenttia:

 1. Mä en oo vieläkään kokeillut mitään Essencen tuotteita! Ehkä tästä olisi hyvä aloittaa, tuo sopii sulle nimittäin tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Tässäpä tuote jota en ole Essenceltä vielä kokeillut, täytyypä pistää testiin jos löytyy kivoja sävyjä! Mattahuulipunat on kyllä suosikkejani, varsinkin jos ne eivät tuo kaikkia huulien kurttuja esiin ja pysyvät tiukasti paikoillaan. :)
  Ps. mullakin sattuu olemaan juuri Essence-aiheinen uusin postaus! ;)

  VastaaPoista
 3. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla ja hintakaan ei ola paha! Ei siis jää harmittamaan, vaikka kyseinen tuote ei sinulle sopisikaan :) Luinkin eilen juuri tuon sinun postauksesi!

  VastaaPoista
 4. Korkea aika testata Essencen tuotteita! Kiitos paljon♥

  VastaaPoista