4.11.2018

Testissä 3 Lushin tuotetta

Voitin Mariannen Instagram-arvonnasta Lushin tuotepaketin, joka piti sisällään muun muassa palashampoon ja -saippuoita, neljä kylpypommia, kylpyöljyjä sekä naamiot hiuksille ja käsille. Tuotteita oli niin paljon, että sain myös ilahdutettua paria kaveriani antamalla heille tuotteita arvontavoitostani. Lushin nettisivuja olen useasti jo selaillut, joten tämä voitto oli mukava yllätys! Tässä postauksessa testaan kolmea erilaista Lushin tuotetta ja tämä oli itselleni ensimmäinen kerta, kun pääsen heidän tuotteitaan testaamaan.

lush3

lush4

 Golden Handshakesta kerrotaan, että se sisältää avokadoa, argan- sekä risiiniöljyä. Lisäksi tässä tuotteessa on cupuacu- ja muruvoita, joiden luvataan kosteuttavan käsiä. Tuote sulatetaan kuumaan veteen ja käsiä lillutellaan vedessä 15 minuuttia. Itselläni varsinkin kynsinauhat ovat kuivat ja revin niitä usein, joten tuote tulee tarpeeseen!

Vedestä tuli vähän niin kuin tapettiliisteriä tikkarin sulattamisen jälkeen. 15 minuuttia voi kuulostaa pitkältä ajalta lillutella käsiä, mutta se kului nopeasti pitkää videota katsoen. Kädet olivat hoidon jälkeen hieman pehmeämmät ja niihin jäi mukava tuoksu, mutta mitään radikaalia muutosta ihon kosteuteen ei tullut, kynsinauhat repeilevät ihan entiseen malliin. Tämän koin itselleni ehkä hieman turhaksi, mutta oli tätä mielenkiintoista ainakin kerran kokeilla!

lush1

lush2

Hair Doctor -hiusnaamiotikkari sisältää muun muassa piparminttua, kamomillaa, jojobaa ja lanoliinia. Sen luvataan rauhoittavan päänahkaa ja vahvistavan hiuksia. Päänahkani on tosi kuiva, joten saa nähdä, onko tästä tuotteesta apua siihen!

Ihmeellistä, miten paljon apua yhdestä käyttökerrasta voi olla! Kuivuudesta johtuva kutina lakkasi ja hiukset tuntuivat paljon pehmeämmiltä kuin toisen omistamani hiusnaamion käytön jälkeen. Yhdestä tikusta riitti naamiota kahdelle ihmiselle, joten tätä on kiva käyttää myös kimpassa. Tälle annan isot peukut pystyyn, vaikka haju voisi olla miellyttävämpi! 

lush5

 Delight-kylpyöljy sisältää limeä ja mustapippuria ja se tuo veden pinnalle hopeista kimalletta.

 Itse käytin kylpyöljyn jalkakylpyyn, mutta tämä olisi ollut ihana käyttää kylpyammeessa! Vedestä tuli nätin sinistä ja limen tuoksu oli aivan ihana. Iholle jäi myös mukava tuoksu pitkäksi aikaa. Tätä voin myös suositella rentouttaviin hemmotteluhetkiin! 

Sellaiset mielipiteet minulle syntyivät näistä tuotteista. Vielä testaamatta ovat muun muassa palasaippua, joka sopii vartalon pesuun sekä palashampoo. Kiinnostaisiko näistä tuotteista tehty testauspostaus? Oletko sinä päässyt kokeilemaan Lushin tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Olen kuullut Lushin tuotteista niin paljon hyvää ja huonoa etten osaa vieläkään päättää :D Kai se pitää itse testata, varsinkin tuo hiusnaamio kuulosti aivan ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kannattaa kyllä testata, niin tietää sitten mitä mieltä itse on! :D Toi hiusnaamio oli niin ihana♥

   Poista
 2. Todellakin kiinnostaa palashampoo testaus! Olen harkinnut pitkään siirtymistä vähemmän jätettä tuottavaan elämäntyyliin tai no, olen siirtynyt sinne pikku hiljaa mutta tämä voisi olla seuraava askel.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, täytyypä siis ehkä siitäkin jossain vaiheessa tehdä testipostausta! Palashampoo on kyllä hyvä luonnolle, koska siinä ei ole turhaa muovikerrosta ympärillä :)

   Poista
 3. Mä oon kokeillut Lushin tuotteista ainoastaan huulikuorintaa ja siitä tykkäsin kyllä tosi paljon :) Oli siis mielenkiintosta lukea sun mielipide sun kokeilemista tuotteista ja ehdottomasti lukisin mielelläni tuosta shampoosta postauksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin huulikuorintaa ois ihana kokeilla, niissä on kuulemma niin hyviä makujakin! Mukava kuulla, että pidit tästä postauksesta ja että toinenkin testipostaus kiinnostaisi :)

   Poista