29.11.2018

Tämän hetken kuunnelluimmat #8Siinäpä oli ainakin omasta mielestäni pitkä lista biisejä! Viimeisimmästä tämän hetken kuunnelluimmat -postauksesta onkin jo hyvin pitkä aika, joten listattavia oli paljon. Tästä litaniasta ehdottomaksi lempparikseni nousee Ava Maxin Sweet but Psycho. Ava Max on uusin artistilöytöni ja olen tykännyt hänen biiseistään tosi paljon! Tämä artisti kannattaa tsekata, jos et sitä ole vielä tehnyt.

Vain Elämää toi myös oman lisänsä soittolistalleni, tällä kertaa Anne Mattilan, Pyhimyksen ja erityisesti Ellinooran muodossa. Jos et muita Vain Elämää -biisejä halua kuunnella, niin Ellinooran versio Autiosaaresta kannattaa kuunnella edes kerran♥ 

Kuunteletko sinä tällä hetkellä samoja biisejä vai jotain ihan muuta?

8 kommenttia:

 1. En voi muistella kun tota Zombieta pahalla kun tehtiin siihen tanssiryhmällä tanssi! :-- Rammsteinia itsekin tullut kuunneltua ja omalla top listalla pääasiassa Dioa sekä Daily mixin biisit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi Zombie on tosi hyvä! :D Daily mixejä en oo ite oikeen kuunnellu, pitäs kyllä varmaan tutustua niihin tarkemmin jos vaikka löytäsin uutta musaa kuuntelulistalle!

   Poista
 2. Ava Max on ihana, miten voikin olla niin hieno ääni! Tässä oli monia myös mun tämän hetken kuunnelluimpia, ja pitääpä mennä kuuntelemaan tuo Diddyn ja Dirty Moneyn Coming home - niin hyvä kappale vaikka viimeisestä kuuntelukerrasta taitaakin olla monta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihan mieletön ääni! Kannattaa todellakin kuunnella toi biisi! Mullakin oli tosi pitkä aika, etten oo kuunnellu sitä ja nyt popitan melkein koko ajan :D

   Poista
 3. Minun kuuntelulistalta löytyikin todella monta samaa kappaletta, kuin tästä postauksesta! Pakko nyt muuten kysyä, että oletko kuunnellut enemmänkin Witt Lowryn musiikkia? Kyseinen artisti on minun ihan ehdoton suosikki! Jos muut kappaleet on vielä tuntemattomia, suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan sellaiset kuin "Kindest regards" ja "Last letter" - käsi sydämellä sanon, että upeimpia ja koskettavimpia kappaleita mitä olen koskaan kuullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska kuulla että meillä on noin samanlainen musiikkimaku! Witt Lowry on minulle ihan uusi löytö, joten muita biisejä ei häneltä ole tullut kuunneltua. Täytyypä laittaa nuo kuuntelulistalle, kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Oii miten hyviä biisejä ja mukana oli pari mullekin ihan tuntemattomia biisiä :) Ellinooran kaikki Vain elämää -biisit oli kyllä tosi hyviä ja niitä on tullut kuunneltua paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löyty kans uusia biisejä! Ellinoora on ihan mahtava laulaja <3

   Poista