29.11.2018

Tämän hetken kuunnelluimmat #8Siinäpä oli ainakin omasta mielestäni pitkä lista biisejä! Viimeisimmästä tämän hetken kuunnelluimmat -postauksesta onkin jo hyvin pitkä aika, joten listattavia oli paljon. Tästä litaniasta ehdottomaksi lempparikseni nousee Ava Maxin Sweet but Psycho. Ava Max on uusin artistilöytöni ja olen tykännyt hänen biiseistään tosi paljon! Tämä artisti kannattaa tsekata, jos et sitä ole vielä tehnyt.

Vain Elämää toi myös oman lisänsä soittolistalleni, tällä kertaa Anne Mattilan, Pyhimyksen ja erityisesti Ellinooran muodossa. Jos et muita Vain Elämää -biisejä halua kuunnella, niin Ellinooran versio Autiosaaresta kannattaa kuunnella edes kerran♥ 

Kuunteletko sinä tällä hetkellä samoja biisejä vai jotain ihan muuta?

4 kommenttia:

 1. En voi muistella kun tota Zombieta pahalla kun tehtiin siihen tanssiryhmällä tanssi! :-- Rammsteinia itsekin tullut kuunneltua ja omalla top listalla pääasiassa Dioa sekä Daily mixin biisit :-)

  VastaaPoista
 2. Ava Max on ihana, miten voikin olla niin hieno ääni! Tässä oli monia myös mun tämän hetken kuunnelluimpia, ja pitääpä mennä kuuntelemaan tuo Diddyn ja Dirty Moneyn Coming home - niin hyvä kappale vaikka viimeisestä kuuntelukerrasta taitaakin olla monta vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Haha, toi Zombie on tosi hyvä! :D Daily mixejä en oo ite oikeen kuunnellu, pitäs kyllä varmaan tutustua niihin tarkemmin jos vaikka löytäsin uutta musaa kuuntelulistalle!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, ihan mieletön ääni! Kannattaa todellakin kuunnella toi biisi! Mullakin oli tosi pitkä aika, etten oo kuunnellu sitä ja nyt popitan melkein koko ajan :D

  VastaaPoista