6.3.2017

Meikin voima

Moi!

Olen jo pitkään halunnut tehdä Power of makeup -haasteen ja nyt sain viimein aikaiseksi tehdä sen. Arkimeikkirutiinini vaihtelee ihan oman jaksamisen mukaan. Yhtenä päivänä pistän vain meikkivoidetta ja ripsaria, seuraavana pistän naamalleni kaikki mahdolliset härpäkkeet rajauskynistä varjostuksiin. Tätä haastetta varten tein panostusmeikin, jotta mahdollisen eron näkee kunnolla.

Meikitön

Meikattu
 

Tällainen lopputuloksesta sitten tuli. Kyllähän siinä jotain eroa huomaa meikkaamattoman ja meikatun välillä. Jos sinäkin olet tehnyt tämän haasteen, niin linkkaathan sen kommentteihin, käyn mielelläni lukaisemassa sen!

Minkälainen sinun arkimeikkisi on?

8 kommenttia:

 1. Näitä power of makeup- haasteita on aina niin huippu nähdä! :) kiva kun säkin teit! Itse toteutin tämän instagramin puolella, mutta olen harkinnut myös blogin puolella jakamista. Omiin arkimeikkeihin kuuluu meikkipohja, luomiväri, ripsari ja nykyään usein huulipuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Tuo toki blogiinkin tämä haaste :)

   Poista
 2. Näit on kyl kiva katella ku pääsee näkee oikeesti kuinka paljon se meikki muuttaa ihmisen kasvonpiirteitä. Noi kuvat oli kivasti otettu :)
  Pitäis varmaa iteki kokeilla tehä tää

  VastaaPoista
 3. Tosi kivasti toteutettu postaus! Mun arkimeikkiin kuuluu kunnollinen pohja, ripsari, rajaukset ja huulipuna. Joskus saatan laittaa tekoripsetkin kun niiden laitto on aikalailla tavaksi mulle muodostunut. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tekoripsiä ois kyllä kiva kokeilla joskus :)

   Poista
 4. Kivasti toteutettu postaus! Oot kaunis ilman meikkiä, kuin myös meikillä! <33

  VastaaPoista