3.7.2017

Lempisarjani

Moi!

Vuoden aikana olen katsonut yllättävän paljon erilaisia sarjoja eri puolilta nettiä. Varsinkin Yle Areena on yllättänyt, sillä sinne on tullut hyvin paljon sarjoja, jotka ovat vieläpä oikein viihdyttäviä! Tässä postauksessa esittelen tämän hetken lempisarjani.Aloitetaan suuresti täällä bloginkin puolella hehkuttamallani Skamilla. Sarjan jokaisella neljällä kaudella seurataan eriä lukioikäistä henkilöä. Skam kertoo todentuntuisesti ja kauniisti nuorten elämästä. Jokainen hahmo on selkeästi oma persoonansa ja he tulevat itselle hyvin läheisiksi sarjan edetessä. Ensimmäinen jakso saattaa jättää vähän kylmäksi, mutta kun jatkat sarjan katsomista eteenpäin, huomaat sen olevan täyttä kultaa! Skamia voit katsoa Yle Areenasta.


Luin jostain, että Nuoret ja lupaavat on kuin Skamin isosisko; molemmat sarjat on tehty Norjassa ja Nuorten ja lupaavien päähenkilöt ovat Skamin henkilöitä vanhempia. Tässä sarjassa päähenkilöinä on kolme parikymppistä naista, jotka kaikki yrittävät saavuttaa omia unelmiaan. Sarjassa tapahtui kiinnostavia asioita ja jaksoja jaksoi hyvin katsoa monta peräkkäin. Nuoria ja lupaavia voit katsoa Yle Areenasta.


Vampyyripäiväkirjoissa päähenkilönä on Elena Gilbert, johon vampyyriveljekset Stefan ja Damon Salvatore molemmat rakastuvat. Tietenkin sarjassa tulee myös vastaan vihollisia, joista heidän pitää selvitä. Myös Damonin ja Stefanin menneisyys tuo kapuloita rattaisiin. Tämä sarja on aivan mahtava, olen katsonut siitä kaikki Netflixissä olevat kaudet. Kaikissa kausissa on hyvä juoni ja koko ajan tapahtuu jotain jännittävää. Ja tietenkin Damon on erittäin hyvännäköinen! Vampyyripäiväkirjoja voit katsoa Netflixistä.


Ovikoodi on ruotsalainen sarja, jossa päähenkilöinä ovat kaksi 16-vuotiasta tyttöä. He eivät voi sietää toisiaan, mutta erinäisten sattumusten kautta he päätyvät asumaan saman katon alle. Sarjassa nähdään heidän matkansa ystäviksi keskenään ja nuorten elämään kuuluvia kiemuroita. Tälle sarjalle plussaa annan kivasta introsta ja tunnusmusiikista, se tekisi mieli katsoa useamminkin kuin yhden kerran! Ovikoodia voit katsoa Yle Areenasta.


Summerin kesäsarjan, Hevostilan salaisuuden, päähenkilöinä ovat nuoret, jotka omien ongelmiensa takia joutuvat asumaan joksikin aikaa hevostilalle maaseudun keskelle. Tilalla on jotain outoa meneillään ja heidän täytyy selvittää, mitä. Tämän sarjan juoni on kyllä niin kaukaa haettu, mutta se tekeekin tästä tosi hyvän! Aina saa hämmästyä ja hymähdellä itsekseen, että mistä ne tuokin jutun on tähän keksinyt. Olin jo ensimmäisen jakson jälkeen aivan puulla päähän lyöty, mutta juuri sen takia sarjaa halua katsoa eteenpäin nähdäkseen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hevostilan salaisuutta voit katsoa Yle Areenasta.

Tämä postaus oli nyt kyllä aika Areena-painotteinen, mutta mielestäni on mahtavaa, että hyviä sarjoja voi myös katsoa aivan ilmaiseksi! Netflixinkin hankin nykyään aina vain silloin, kun Vampyyripäiväkirjoista on tullut sinne uusi kausi.

Oletko sinä katsonut näitä sarjoja tai herättikö jokin mielenkiintosi? Mitä itse pidit? 

22 kommenttia:

 1. Itse en oo mitään näistä katsonut. Paitsi noh yritin joskus vamppyyripäiväkirjaa kattoa mutta ekaa jaksoa tuli katottua 10 minuuttia ennen ku kyllästyin, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no, aina ei voi pitää kaikesta :D Itelle kolahti heti ihan täysillä!

   Poista
 2. Skam on ihana<3 oon harkinnut kanssa Nuorten ja lupaavien katsomisen aloittamista :)

  VastaaPoista
 3. Skam ja Vampyyripäiväkirjat on kyl suurta rakkautta <3

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä postaus. :) Olen katsonut Skamista kaikki neljä kautta ja Nuoret ja lupaavat tuli myös katsottua heti putkeen. Molemmat olivat super hyviä!

  VastaaPoista
 5. Hävettää melkein myöntää, mutten ole katsonut vielä jaksoakaan Skamia :D Monta kertaa on pitänyt aloittaa, ehkä vihdoin jonain sadepäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kehtaat ruveta katsomaan Skamia, se on niiin hyvä! :D

   Poista
 6. Olen ennenkin siitä maininnut, mutta Skam ei sytyttänyt minulla sitten yhtään! Vamppyyripäiväkirjat on kyllä aivan käsittämättömän hyvä sarja, siitä olen samaa mieltä! Muita suosikkisarjojani on Once Upon a Time, Greyn Anatomia, Carrie Diaries, Modern Family, sekä Supernatural. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä muistan kun mainitsit asiasta ja olin hienoisen järkyttynyt! :D Mutta ei sitä kaikesta voikaan pitää. TVD on♡ Once upin a timea oon kattonu ekan kauden kauan aikaa sitten ja pidin kyllä siitäkin! Lisäksi Carrie Diaries on huippu *.* Haha, nyt alkaa tuntumaan siltä, että olisi Netflixin tarpeessa :D

   Poista
 7. Skam ja Vampyyripäiväkirjat on ihan mahtavia! ♥ Hahah, alotin aikanaan Vampyyripäiväkirjojen kattomisen ihan vaan Damonin takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! *.* Haha, onhan se yksi tapa tuokin löytää uusi sarja! :D

   Poista
 8. Tosi hyvä idea musta! Itse en oikein ole näitä katsonut, heh... On jäänyt jotenkin vähän sivu suun ylipäätään sarjojen katsominen, vaikka oon kyllä monta hyvää löytänyt, mutta jotenkin ne ei saa niin syttymään mua :'D
  Kummiskin tosi loistava idea ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Toivottavasti jossain vaiheessa vastaan osuisi katsomisen arvoinen sarja! :)

   Poista
 9. Skam ja vampyyripäiväkirjat <3 mää rakastan nooran tyyliä ja sen hiuksia :D<3 vampyyripäiväkirjat on kans ihan huippu vaikka välillä iskee turhautuminen siihen Elenan iänikuiseen noh-valitsenkos-nyt-stefanin-vai-damonin-juttuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooralla on aivan ihana tyyli munki mielestä!♡ Myös sen meikki on ihana, muuten nii luonnollinen ja sitten kirkasta huulipunaa. Oot kyllä oikeessa tosta Elena-jutusta :D

   Poista
 10. Skam on ihan parasta! Täytyykin katsoa tänään tuo vika jakso!!

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vikaa jaksoa katsoessa sai kyllä itkeä ;_;

   Poista
 11. Mulla on tällä hetkellä Skamin 4.kausi vielä vähän kesken, mutta on kyllä ollut hyvä sarja! Vähän harmittaa, ettei enempää kausia ole ilmeisesti tulossa.
  Vampyyripäiväkirjoista oon myös joskus katsonut melkein jokaisen kauden ja se oli myös hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kaiken järjen mukaan siitä pitäisi tulla vielä ainakin kaksi kautta mutta ei väkisin :( Kiva kuulla, että sinäkin pidät Vampyyripäiväkirjoista!

   Poista