29.7.2017

Pientä tyylikokeilua

 Moi!

Pääsin viimeinkin pukemaan päälleni tämän Oulun Fiorellashopista ostamani paidan. Tämä on kyllä juuri niin mukava paita päällä kuin miltä se näyttääkin. Ei purista mistään ja pienten reikien ansiosta se hengittää, joten ei ainakaan tule kuuma!


Olen kyllä aika varma siitä, että tämä paita pääsee ensimmäisenä koulupäivänä käyttöön. Onko kukaan muu alkanut jo suunnittelemaan asuja koulua varten? 


Kuten taisin jo ostospostauksessa mainita, tämä paita on hyvin erilainen kuin tyylini yleensä. Mitään tämän tapaista ei ole ennen löytynyt vaatekaapista. Erilaisten vaatteiden ja tyylien kokeileminenhan kuitenkin piristää mieltä! Muistan, kun ala-asteella minulla oli yhden päivän ajan kova halu kokeilla rock-tyyliä. Menin sitten kouluun hakaneulat farkuissa ja pääkallopaita ja -panta päällä ja olin niin ''cool''. Ei ole tuon päivän jälkeen minun päälläni nähty hakaneuloja farkuissa, mutta parempihan se oli kokeilla sellaistakin!

Mitä pidät asusta ja eritoten paidasta? Löytyykö sinulta vaatekaapista vaatteita, joita et jossain vaiheessa kuvitellutkaan ostavasi?

Ps. Olette varmaan huomanneet minun tehneen Sanasokkelossa-blogin kanssa joka kuukausi yhden yhteistyöpostauksen. Nyt Erja on kuitenkin päätynyt siihen tulokseen, että hän lopettaa bloggaamisen ainakin joksikin aikaa. Nyt näitä yhteistyössä tehtyjä postauksia ei luonnollisesti tulla enää näkemään. Paljon kiitoksia Erjalle yhdessä suunnitelluista postauksista♥ Alta näet postaukset, jotka on tehty yhteistyössä:

Mikä tekee minut onnelliseksi? Minkälainen tyylini on? Tarina blogin nimen takaa. Tämän hetken kuunnelluimmat #2. Minun murteeni. Lempipaikkani.

22 kommenttia:

 1. Tuo paita on aivan liian hieno! Kauniita kuvia! :)

  http://aadaaws.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Toi paita on tosi kiva! Sopii varmasti ihan täydellisesti kouluun :)

  VastaaPoista
 3. Kiva paita! Otatko vastaan postausehdotuksia? Anyways musta olis sellanen postaus kiva et kävisit läpi sun vaatekaapin sisältöä ja esittelisit et mitä sieltä löytyy! Vois olla vähän pidempikin postaus et ei vaan paria vaatetta. Ite tykkään kauheesti tällasista postauksista ja joskus itsekin sellaisen tein, oli kätevää siksikin et kun omaa vaatevarastoa käy läpi niin sieltä bongaa myös ne turhat ja kirpputorille joutavat vaatteet - saa samalla karsittua ylimääräiset pois ja siivottua vaatekaappia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Postausehdotuksia otan tietenkin aina vastaan. Itseni lisäksi teen tätä blogia myös teitä varten, joten haluan tehdä postauksia, jotka kiinnostavat myös teitä lukijoita. Pistän idean korvan taakse! :)

   Poista
 4. Aivan ihana paita, tuollainen sopis juuri mun tyyliin koska se vaikuttaa rennolta ja muutenkin kivalta väriyhdistelmineen ja yksityiskohtineen! Upea sun päällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ Se on kyllä tosi rento ja mukava päällä. Jos löydät saman tyylisen, niin osta ihmeessä itsellesi! :)

   Poista
 5. Kiva paita, näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 6. Ihan superkiva tuo paita! ♥ Ja toi asu on muutenkin ihan sairaan kiva, sä oot niin kaunis!
  Ja minäkin olen niin innolla suunnitellut kouluasuja, tai ainakin koulua ylipäätään, oon niin innoissani! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitoksia ihan hirveästi!♡ Hyvä, että joku muukin myöntää suunnittelevansa jo koulua (vaikka ei sinne vielä sen kummemmin haluta) :'D

   Poista
 7. Toi paita on kyllä kiva! :) Multa löytyy pari samantyylistä ja etenkin niiden reikien ansiosta ne on niin mukavia päällä! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihana paita! Ite haluaisin vähän niin kun tollasen mutta vaan mekkona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tämmöne vois kyllä mekkonaki olla tosi kiva! :)

   Poista
 9. Tosi kivalta näyttää! :) Tutustuin Fiorellan vaatteisiin ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten kun niille tuli oma osasto Keskiselle ja tykkään niistä tosi paljon! ♥ Voisin ostaa niistä melkein kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Fiorellalla on kyllä niin ihania vaatteita, melkein jokainen näyttää omaan silmään hyvältä *.*

   Poista
 10. Sellanen vaate, mitä en ikinä uskonu ostavani, on sellanen valkonen pehmee karvanen jääkarhua tavotteleva jumpsuit :D En oo koskaan ymmärtäny kunnolla sellasta aikusten potkupuvun ideaa, saatika eläinkuvioita.. On se pehmee ja ihana mutta en oo kyllä joulun jälkeen käyttäny :D Ihania kuvia!

  https://immaybedrunk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kuulostaa aivan ihanalta oloasulta! :D

   Poista