13.9.2017

Aamuni herättäjät

Moi!

Bongasin Paulan blogista tämän postausidean ja innostuin siitä heti! Tarkoituksena on siis käydä läpi sellaiset asiat, jotka saavat minut (yleensä) aamuisin ylös sängyn pohjalta ja virkeäksi uutta päivää varten. 


Heti ensimmäisenä aamulla selaan läpi yön aikana tulleet viestit ja snäpit sekä ajan salliessa Instagramin. Tämän jälkeen on aika nousta sängystä ja pedata sänky. Petaan sängyn joka aamu, koska huone näyttää paljon siistimmältä niin ja heti aamusta saa tehtyä jotain järkevää.


 Seuraavaksi menen vessaan ja käytän kasvovettä sekä rasvaan naaman. Kunnolla en jaksa naamaa aamuisin pestä, vaan olen kokenut kasvoveden ihan riittäväksi aamuisin. Ennen aamupalaa harjaan myöskin hampaat ja pyrin aina harjaamaan ne seisallani, jotta virkistyisin hieman (mutta aika useinkin istuminen vie voiton). Pesettekö te hampaat ennen aamupalaa vai sen jälkeen?


Sitten siirryn keittiöön aamupalalle, jonka tärkeimpänä osana on tietenkin kahvi ja Aku Ankan lukeminen. Ilman kahvia pää tulee varmasti kipeäksi päivän aikana ja Aku Ankka nyt vain on sellainen syvälle juurtunut tapa.


Myös meikkaaminen on ihme kyllä suuri herättäjä aamuisin. Vaikka ilman meikkaamista saisikin nukkua hieman pidempään, niin tämä on kyllä ehkä yksi lemppareistani aamuisin.

Näiden jälkeen onkin sitten aika pyöräillä tai kävellä kouluun, mikä antaa vielä viimeisen silauksen aamuille. Sen jälkeen on sitten entistäkin virkeämpi tai väsyneempi.

Mikä herättää sinut aamuisin?

19 kommenttia:

 1. Tää oli kiva sunkin toteuttamana! Meikkaus, musiikin kuuntelu ja kouluun pyöräily herättää mut aamusin. 😊 Lisäks just tää puhelimen selailu mitä just nytkin teen hah! ;D

  www.nooraemilia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Meikkaus on kyllä ihmeen hyvä herättäjä, kun siinä pitää keskittyä sutimaan meikkiä oikeaan paikkaan :D

   Poista
 2. Kiva postaus :) Yleensä se on se puhelimen selailu, mikä saa herätettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo se herättää kyllä nopeasti! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postausidea! Myös kivasti toteutettu tää, kivat kuvat myös!
  Mäkin pesen hampaat aina ennen aamiaista ;) Myös mulle meikkaaminen on aamun pienmi hauska ja virkeyttävä hetki eikä kouluun pyöräilyn jälkeen enää voi nukuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Hampaat kyllä kuuluu pestä ennen aamiaista! Ja jep :)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Aika samanlaiset herätykset meillä on! :) Mä en tosin aamulla lue vaan mulla pyörii MTVn videot tai youtube taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mulla videoiden paikka on illalla, mutta varmasti niitä on virkistävä katsoa aamulla!

   Poista
 5. Auringon valo, joka tulvii huoneeseen. Se saa aina hereille. Kasvojen pesu virkistää myös. :) ps Toosi kiva postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Auringon valo on kyllä ihana, kunhan vaan sekin paistaisi joskus :D

   Poista
 6. Mä luin ennen myös aina Aku Ankkaa, nykyään tulee luettua paljon erilaisia lehtiä aamusin :D Kahvi on myös mulle semmoinen herättäjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minäkin siirryn tässä iän karttuessa jossain vaiheessa eri lehtiin :D Kahvia on pakko saada, muuten tulee pää kipeäksi!

   Poista
 7. Puhelimen selailu, naaman pesu ja meikkaus herättää mutkin! :)

  VastaaPoista
 8. Olipa kiva postausidea, taidan ottaa itsellenikin talteen! :) Itseni herättää aamulla myös sängyn petaaminen sekä ehdottomasti aamupala ja samalla youtubevideoiden katsominen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kunnia Paulalle, jolta tämän postausidean löysin! Tee ihmeessä tällainen postaus, tää on jotenki tosi kiva. Kivat aamurutiinit sulla!

   Poista
 9. Tää on kyllä tosi hauska postausidea :) Mun aamurutiineihin kuuluu suihkussa käynti, hiusten kuivaaminen, meikkaaminen, hampaiden pesu ja aamupalan syöminen. Pesen hampaat siis ennen aamupalaa, ainakin yleensä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä! Hampaat on pakko pestä ennen aamupalaa! :D

   Poista