16.9.2017

Miten viettää hyppytunnit?

Moi!

Jos olet vasta aloittanut lukion (onko amiksessa hyppytunteja?), saattaa hyppytuntien viettäminen tuntua vähän hassulta. Mitä ihmettä silloin oikein tekisi, jos ei kotiinkaan kerkeä mennä? Tässä pari hyvää ajanviettotapaa hyppytunnille:

-Ensimmäisenä ihan perusasia: tee läksyt. Saat vähän kevennettyä kotona odottavaa taakkaa, kun teet ne jo nyt. Lisäksi voit koeviikon lähestyessä lukea kokeisiin tai harjoitella sanoja sanakoetta varten. 

-Ota mukaan hyvä kirja ja lue sitä.


-Jos koulustasi löytyy tarpeeksi rauhallinen soppi, voit nukkua pienet päikkärit. Sitten pitää vain toivoa, etteivät ne väsytä entistä enemmän!

-Silloin tällöin voit käydä vaikka jossain kahvilassa tai kaupassa ostamassa hieman luksusevästä. Piristää varmasti koulupäivän keskellä!

-Suunnittele seuraavan viikon aikataulua kalenteriin. Kun kokeisiin luku, harrastukset ja muut menot on ylös kirjoitettuna, et varmasti unohda mitään.


-Käy lenkillä, pyöräilemässä, salilla tai vaikka venyttele.

- Jos omistat mopon tai jonkin muun kulkuvälineen, voit käydä ajelemassa sillä ympäriinsä. Jos koti on lähellä, voit myös käydä kotona.

-Lataa puhelimeen tai tietokoneelle koukuttava peli ja pelaa sitä. Aika kuluu kuin siivillä!

-Etsi kaverit käsiisi ja juttele heidän kanssaan. Nauraminen ei ole koskaan pahitteeksi!


Millä tavalla sinä vietät tai vietit hyppytuntisi?

14 kommenttia:

 1. Tää oli varmasti hyödyllinen postaus lukionsa alottaneille tai muutenki lukiossa opiskeleville tyypeille! :) Oikeen kiva postausidea siis!

  VastaaPoista
 2. Mä yleensä lukioaikoina kävin kotona, koska asuin ihan viiden minuutin kävelymatkan päässä :) Kotona yleensä lueskelin blogeja ja usein söin jotain pientä. Hyppytunnit oli musta niin kivoja, se oli niin ihanaa kun sai pienen paussin opiskeluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli kyllä kätevä, kun asuit noin lähellä lukiota. Toi on kyllä ihan totta! :)

   Poista
 3. kiva postaus vaikken lukiota vielä käykkään

  101bigdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus, hyviä vinkkejä! :)
  Itse vietän hyppytunnit usein opiskellessa, joskus saatan käydä kaupassa ja toisinaan katson netflixiä, jos pieni rentoutuminen on tarpeessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sullakin on hyviä tapoja viettää hyppytuntia :)

   Poista
 5. Tosi hyödyllinen postaus niille ketkä lukiota käyvät/tulevat käymään :-) Omana aikanani ammattikoulussa ei ainakaan ollut hyppytunteja, en tiedä onko se asia saattanut muuttua koska siitä on jo aikaa kun valmistuin :-D

  https://jasmineitanen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hyviä vinkkejä, voiskin kokeilla jotain noista kun mulla on ens jaksossa (syysloman jälkeen siis) hypäri vaikka oonkin vasta kasilla :D
  Ihania kuvia, etenkin viimenen, kun siinä näkyy noi seitit niin kauniisti!

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia♥ Kokeile ihmeessä näitä vinkkejä, toivottavasti hypärisi sujuvat mukavasti! :)

   Poista
 7. Hauska postaus! :) Mä kävin usein hyppytuntien aikana kirjastossa, koska se oli paras paikka keskitty läksyihin ja ylipäänsä vain hyvän kirjan lukemiseen :D Joskus kävin myös kaupassa ja sitten kun sain auton ja kortin, menin kesken päivän käymään myös kotona :D

  VastaaPoista