29.9.2017

Ihonhoitorutiini

 Ihonhoitorutiinini on hyvin yksinkertainen. Olen löytänyt minun tarpeisiini sopivat tuotteet, joita ostan tai aion ostaa jatkossakin, ellen halua kokeilla jotain uutta tuotetta. Kaikki ihonhoitorutiiniini kuuluvat tuotteet löytyvät ihan normikaupoista, joten ne ovat myös aina helposti saatavilla!


Tämä ei ehkä varsinaisesti kuulu ihonhoitoon, mutta Garnierin 2in1 -silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille on loistava! Se puhdistaa vedenkestävät ripsarit ja rajaukset hyvin pois eikä ärsytä ainakaan omia silmiäni. Tästä ei myöskään jää silmän ympärille rasvaista kehää, mistä tulee lisää plussaa. Poistan samalla tuotteella myös huulipunat, joten tämä on monikäyttöinenkin!


Loput meikit, kuten meikkivoiteen ja puuterin, pesen pois tällä Nivean puhdistusgeelillä. Se pesee ihon putipuhtaaksi ja jättää ihon pehmeäksi. Ei tästä voi muuta oikein sanoa, kuin että toimii!


Myöskin Nivealta löytyvä, kiiltoa poistava kasvovesi toimii omalla kohdallani. Se jättää ihon mattapintaiseksi kuten lupaakin.


Ja sitten ihonhoidon viimeistelyyn kuuluu tietenkin kosteusvoide! Tämäkin on Nivealta ja se on hyvä, halpa ja toimiva. Kosteuttaa ihon kyllä tosi hyvin, paljon paremmin kuin jotkin kokeilemani kalliimmat tuotteet!

Löytyikö tuttuja tuotteita? Mitä merkkia sinä käytät ihonhoitoon?

12 kommenttia:

 1. Mäkin käytin tuota Garnieria silloin kun käytössä oli vedenkestävät ripsarit ja se oli kyllä tosi toimiva! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on käytössä toi Nivean kosteusvoide, ja se on kyllä hyvä!! Mulla on tällä hetkellä käytössä Niveaa, Lumenea, jotain kuolleenmeren kuorintaa ja sitten luonnonkosmetiikkaa. Siis todella sekalainen sakki eri tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Mullakin oli ennen täysin sekalaiset tuotteet, kunnen löysin nämä :D

   Poista
 3. Itse käytän erisanin puhdistusgeeliä ja kosteusvoidetta. Itsellä toimii hyvin nuo, kuivaan ihooni. Ja hei kiva postaus jälleen kerran ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon kokeillu Erisanin syväpuhdistavaa geeliä ja se teki ihon kyllä tosi sileäksi. Se ei kuitenkaan pessyt kaikkia pohjameikkejä pois, joten se ei voittanut tätä Nivean geeliä.

   Poista
 4. Omat ihonhoitorutiinit keskittyy lähinnä vaan kookosöljyyn ja veteen :D Pitäs yrittää vähän laajentaa omaakin repertuaaria johonkin muuhunkin. Kiva postaus, vois jotain noista nivean tuotteista koklaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo sinun rutiinisi ainakin vielä yksinkertaisempi kuin minun! :D Hyvähän se on, jos vain toimii. Varsinkin tuota Nivean puhdistusgeeliä suosittelen!

   Poista
 5. Mäkin olen käyttänyt Garnieria ja Niveaa kasvojen putsaamiseen, toi Nivean puhdistusgeeli on tosi hyvä kyllä! :) Nyt oon jumahtanut Lumenen puhdistustuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se kyllä on! Lumenen tuotteista oonki kuullu hyvää.

   Poista
 6. Vu! Noi tuotteet rupes houkuttaan :D Ite käytän lähinnä herbinaa koska ne on niin halpoja ja hyviä + nätti pakkausdesign!

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Hyvä, että Herbinan tuotteet toimivat sinulla! Ne ovat kyllä halpoja :)

   Poista