16.11.2017

Inhokkisanat

Sain Stuff about -blogista idean kehitellä postauksen, jossa kerron omia inhokkisanojani. Nämä rasahtavat aina korvaan ikävästi eikä niitä vain voi ohittaa.

inhokkisanat1  

Psyka: Se on psykologia eikä mikään psyka. Ei kuulosta omaan korvaan yhtään hyvältä.

Tola: Tämäkin on tällainen lyhennesana niin kuin edellinen. Tarkoittaa siis asuntolaa ja tämäkin on niin ärsyttävä. Myönnän, että itsekin käytän tätä välillä mutta yritän aina muodostaa sen kokonaisen sanan.

Kämppä: Huh, kämpästä tulee ihan mieleen jokin siivoton paikka, joka ei tunnu kodilta. Asunto on se oikea sana silloin, kun ei halua puhua kodista.

inhokkisanat2

Täppä: Mitä tämä oikeastaan edes tarkoittaa? Kuulostaa tosi ärsyttävältä, vähän sellaiselta ''lapsikieleltä''.

Prode: Mieluummin protsku ja vielä mieluummin proteiini.

Näpsytellä: ''Näpsytelkääpä tämä ja tämä juttu sinne koneelle...'' ei, ei ja vielä kerran ei.

Ihku: Tätäkään ei enää onneksi käytetä niin paljon kuin joskus aikoinaan. Saatan kyllä joskus vitsillä heittää tämän mutta en varmasti ikinä tule tosissaan sanomaan.

inhokkisanat3

Paituli: Tämä kuuluu monen inhokkeihin ja minä olen yksi niistä. Paita riittää ihan hyvin.

Lomalle lompsis: Tosi ärsyttävä ilmaus!

inhokkisanat4

Löytyikö samoja inhokkeja?

26 kommenttia:

 1. Hih, hauska postaus! :D Mä en oo ees kuullut tollasta Tola-sanaa ennen :D Kämppä sanaa käytän itse tosi paljon xd Mua ärsyttää suunnattomasti protsku ja ihku sanat, vaikka tuleehan niitä itsekin välillä käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Onneksi oot välttyny tolalta, se on ihan karmaiseva :'D Kämppä on kyllä tosi yleinen, joten siihen on varmaan pakko joskus tottua. Kiva kuulla, että inhoamme joitain samoja sanoja!

   Poista
 2. Haha itse juuri käytän psykaa ja kämppää usein, ei vaan jaksa sanoa psykologia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no jokainen puhukoon miten haluaa! :D

   Poista
  2. Tää postausidea on tosi hauska :D Suurin osa noista sanoista on mustakin toosi ärsyttäviä! Täppä? Prode? Ihku? Kuulostaa ihan kamalalta! xD

   www.hunajahetki.blogspot.fi

   Poista
  3. Kiitos, kiva että pidät! Joo noi on todellakin ihan hirveitä! :'D

   Poista
 3. Hahah, hauskan erilainen postaus! :) Paituli on sellanen sana, joka on myös ärsyttäny mua aina! :D Täppää tai tolaa en oo koskaan aiemmin kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onneksi oot säästyny noilta sanoilta, ne ei kuulosta yhtään hyvältä :D

   Poista
 4. Paituli on erittäin rasittava, miksi sitä edes käytetään, kun se on jopa pidempi kuin paita-sana? Myös prode kuulostaa ärsyttävältä.

  VastaaPoista
 5. Huvittavaa on se että itse käytän sanaa kämppä kun puhun asunnostani tai sitten sanaa hima, mut se taitaa johtua siitä ku stadissa asunut koko elämän niin toi on sellanen sana jota kaikki käyttää xD Psyka on myös sana jota on käytetty lukioaikoina ja vieläkin käytetään, mut noi lyhenteiden käyttö taitaa tulla siitä kun täällä kaikki sanat lyhennetään ja siten puhutaan myös tosi nopeasti. Ihku puolestaan on niin kulunut jo että sen sanan lukeminenkin ärsyttää.
  Tää oli kyl hauska postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hima ei oo mun mielestä läheskää yhtä ärsyttävä kuin kämppä! :D Jos sanojen lyhentäminen on sitä omaa puhetyyliä ja puhuu koko ajan sillä tavalla, niin varmasti siihen tottuisi ulkopuolinenkin vaikka ne lyhennetyt sanat saattaisivat aluksi ärsyttää. Kiitos!

   Poista
 6. Osa noista sanoista on kyllä kamalia kuten paituli ja ihku :D Kämppää mäkin käytän joskus sekä psykaa. Ymmärrän, että juttuja lyhennetään kuten psykologi, mutta miksi paita sanaa pitää pidentää paitulilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi on! :D Kämppä ja psyka on kyllä aika käytettyjä sanoja ja varmaan sen takia oonki aika kyllästyny niihin. Paitulissa ei oo kyllä mitään logiikkaa :D

   Poista
 7. Joitakin noista en ole kuullutkaan, mutta kuulostavat ärsyttäviltä. Ite inhoon syvästi sanontaa "täältä pesee", afgsdagbkj, ärsyttää jo sen ajatteleminen!>.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oot säästyny! :D Nyt kun sanoit, niin toi kuulostaa kyllä tosi ärsyttävältä!

   Poista
 8. Hyrrrr, tuo lomille lompsis on niin raivostuttava! :D

  VastaaPoista
 9. En oo koskaan kuullut kenenkään käyttävän tola-sanaa :D Mutta pystyin samaistumaan näihin moniin! Esimerkiksi kämppä on sellainen mitä en itse käytä koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onneksi et! :D Kiva kuulla, että voit samaistua. Kämppä on kauhee!

   Poista
 10. Huhhuh ku tuli kylmiä väreitä monen kohdalla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että en ole ainoa joka inhoaa näitä! :D

   Poista
 11. Argh, toi "Lomalle lompsis"! :D

  VastaaPoista