11.11.2017

Olenko tyypillinen Skorpioni?

Vaikka en uskokaan horoskooppeihin ihan täysillä, on niitä silti mukava lukea aina silloin tällöin ja nähdä, pitävätkö ne paikkaansa. Itse olen horoskoopiltani Skorpioni. Etsin netistä Skorpionin luonnemääritelmän ja löysinkin sen täältä. Tässä postauksessa saamme nähdä, olenko minä luonteeltani tyypillinen Skorpioni.

horoskooppi4

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa. 

Hiljaisesta en kyllä mene ihan täysin takuuseen. Osaan kyllä olla hiljaa silloin kun tarve vaatii, mutta sitten kun puhun, se kuuluu pitkälle. Varsinkin kun innostun, desibelit sen kun nousevat. Syvällisiä asioita mietin kuitenkin aika paljon. En sanoisi olevani äärimmäisen herkkä, koska en kovin helposti ota itseeni. Itken kuitenkin aika helposti, joten siinä mielessä olen herkkä. On totta, että en paljasta itsestäni kaikkia asioita jokaiselle vastaantulijalle. Vaikka juttelen mielelläni monille eri ihmisille, niin henkilökohtaiset asiat pidän itselläni siihen asti, että oikeasti luotan kyseiseen henkilöön.

horoskooppi3

Mystinen Skorpioni tutustuu kuolemaan jo elämänsä varhaisessa vaiheessa ja on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa – eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Hän haluaa päästä syvemmälle – ja pääsee myös. Luonteeltaan hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia.

Ensimmäinen lause sopii kyllä aika hyvin minuun, sillä juuri noita asioita pohdin kyllä aika paljon. En kyllä sanoisi olevani kovin tulinen ja kiihkeä, vaikka sitäkin puolta löytyy - olen enemmänkin alistuva. En myöskään sanoisi olevani kyynikko, koska haluan uskoa muista ihmisistä hyvää.

horoskooppi2

Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Lojaaliin voin samaistua, koska se todellakin olen. Yritän pitää ystävieni puolta ja pinnani myös on pitkä. Kun se kuitenkin katkeaa, en anna -yleensä- täyslaidallista vaan yritän olla loukkaamatta muita. Viimeinen lause sopii minuun todella hyvin. Tietenkin mielipiteitäni voi myös muokata, jos perustelee hyvin oman näkemyksensä, mutta yleensä ne pysyvät muuttumattomina. Epäoikeudenmukaisuus ärsyttää myös paljon.

 Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää joka tekee juuri niin kuin itse haluaa – ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Tunteiden ilmaisu on minulle oikeasti vaikeaa. Minut tunnetaankin siitä, kun sanon melkein aina kaikkeen tunteellisuuteen ''imelää''. Pitäisi yrittää päästä siitä pois, koska tunteiden näyttämisessä ei ole mitään pahaa. En myöskään tykkää itkeä muiden edessä. Sanoisin olevani voimakastahtoinen mutta en todellakaan ole rämäpää. Päinvastoin, minulla on todella suuri itsesuojeluvaisto, joka ei hellitä ikinä. Enkä kyllä usko, että saan muut ihmiset noudattamaan tahtoani. 

horoskooppi1

Joitain kohtia siis löytyy, jotka sopivat hyvin itseeni, mutta moniin kohtiin en toisaalta voi samaistua. Mikä sinä olet horoskoopiltasi? Oletko ottanut selvää, sopiiko luonteesi horoskooppisi luonnemääritelmään? 

18 kommenttia:

 1. Kiva, vaikkakin tosi erilainen postaus!
  En ole pahemmin syventynyt horoskooppiini, mutta ehkä pitäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja suosittelen kyllä, siinä voi vaikka oppia jotain uutta itestään! :)

   Poista
 2. Tää oli kyllä tosi kiva postaus ja hyvin toteutettu! Mäkään en niinkään usko horoskooppeihin, mut on niitä välillä kiva lukea. Enemmän ehkä just noita jotka kertoo jotain luonteenpiirteistä. On kiva nähdä kuinka moni osuu oikeaan ja muutaman kerran omalla kohalla ollu silleen "kyl mä pikkusen tollanen oon" xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Haha, voin samaistua tuohon todellakin :D Myös niitä horoskooppeja on jännä lukea, mitkä kertoo omasta tulevaisuudesta jotain!

   Poista
 3. Niitä päivän Horoskooppeja on kivaa lukea sillä välillä me osuu niin oikeaan kuin olla ja voi ja välillä taas ei osunut yhtään oikeaan. Ne on mukavaa piristettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä aivan oikeessa! Ite luen aina Demistä kuukauden horoskoopin ja se on kyllä hauskaa :D

   Poista
 4. Mä oon itse Kalat horoskoopiltani ja apua, en oo ikinä lukenut tuota luonneanalyysia ja se sehän on melkein 100% totta! :D Tää oli tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Onneksi ajauduit viimeinkin lukemaan sen luonneanalyysin ja sattuikin just sopivasti sun kohalla! :D

   Poista
 5. Olipas kivan erilainen postaus! :) Oon ite horoskoopiltani Neitsyt, mutta en oo koskaan tutustunut sen syvällisemmin mun horoskooppiin, lähinnä oikeastaan vain lukenut Demistä joka kuukausi oman horoskooppini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Joo mullakin on oikeestaan toi ihan sama, että pelkästään Demistä olen lukenut horoskoopin. Oli kuitenkin kiva tutustua Skorpionin luonteenpiirteisiin tämän postauksen avulla!

   Poista
 6. Todella mielenkiintoinen postaus! :) Itse olen Neitsyt, mutta en olekaan sen tarkemmin ottanut selvää millaisen neitsyen kuvitellaan olevan! Täytyypä tsekata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä, että nyt intouduit ottamaan selvää Neitsyen luonteenpiirteistä :)

   Poista
 7. Uu, kiva postaus! Tällä postauksella oppii myös uutta bloggaajasta! Mä oon horoskoopiltani rapu, ja luonnekuvauksissa on usein tuttuja kohtia mutta myös niitä piirteitä mitä musta ei todellakaan löydy :D

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jep! Sulla on sitten horoskooppisi kanssa sama juttu ku mulla, että osa sopii täydellisesti ja osa ei sitten yhtään :D

   Poista
 8. Uuu kuinka kiva postausidea! :) Horoskoopit on kyllä jänniä, itse rakastan lukea erityisesti just näitä luonnekuvauksia ja se on niin huippua kun jotkut asiat mätsää itseen niin hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo voin tosi hyvin samaistua tuohon, tulee ihan sellanen wow-olo! :D

   Poista
 9. Oon itekkin horoskoopiltani skorpion ja apua nuo kuvaukset sopi muhun pelottavan hyvin, mitä ihmettä! Oon jotenki ihan hämmentyny tosta, haha.😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiva että ollaan samaa horoskooppia! Jännä, että suhun nää sopi tosi hyvin :D

   Poista