3.11.2017

Mitä löytyy mun puhelimesta?

Muiden puhelimensisältöesittelyvideoita (mikä sanahirviö) on tosi mukava katsoa, joten päätin toteuttaa samanlaisen postausmuodossa. Toivottavasti muiden puhelimen sisältö kiinnostaa sinuakin!

puhelin1

Tässä näkyykin puhelimeni lukitusnäyttö. Puhelimenani toimii Samsung Galaxy A3, joka on ollut käytössäni jo melkein 2,5 vuotta. Tuossa yläkulmassa näkyvä musta laatikko on sovelluksesta, jonka avulla näytöstä saa sinivalon pois päältä. Sitä käytän aina iltaisin kun olen puhelimella ja sovelluksen nimi on Night mode - blue light filter.

puhelin2

 Aloitusnäyttöön olen koonnut kaikista tärkeimmät sovellukset. Taustakuvat löydän yleensä We♥heartitistä ja tämä kukkakuvakin on sieltä. Joidenkin sovelluksien ikonit olet vaihtanut Cocoppalla.

puhelin3

Ensimmäisessä kansiossa on kaikista käytetyimmät sovellukset. Kaksi ensimmäistä riviä eivät varmaan sen kummempia esittelyjä kaipaa, kuin että Instagramista minut löytää nimellä sintsuu_, Snäpistä Siniv00 ja We♥itistä Siniv_. Alarivin ensimmäinen sovellus on Planoly, jossa voi suunnitella Instagramin feediä ja nähdä tilastotietoja esimerkiksi kuvien tykkäyksistä ja seuraajista. Vaikka en feediä oikeastaan suunnittelekkaan, niin tällä sovelluksella on kiva ensin kokeilla uutta kuvaa feediin. Toinen sovellus on Unfollowers, jolla nimensä mukaisesti näkee Instagramin unfollaajat ja lisäksi kuviesi ''fanit'' ja henkilöt, joita seuraat mutta jotka eivät seuraa sinua takaisin.

puhelin4

Seuraavasta kansiosta löytyvät kaikki valokuvaukseen liittyvät jutut. PicCollagella teen joitain kollaaseja sekä blogin Instagramiin (peut_etreblogi) tulevat kuvat. Retricalla otan yleensä selfiet, mutta sen laatu on huonontunut tosi paljon. Ainakin minun ottamistani kuvista tulee hyvin rakeisia. Onko muilla sama ongelma vai johtuuko se kenties puhelimesta? Kuvat muokkaan yleensä VSCOlla mutta joitain yksityiskohtia muokkaan Snapseedillä.

puhelin5

Sälää-kansiosta löytyy nimensä mukaisesti kaikkea sälää. Uutisia seuraan useimmiten Ilta-Sanomista, vaikka parempiakin lähteitä varmasti olisi. Menkkakalenteri ja Pivo ovat molemmat hyvin hyödyllisiä ja Pivosta saa myös joihinkin liikkeisiin tosi hyviä etuja. Sports Trackeria käytän joskus lenkillä mutta nyt sen käyttö on jäänyt taka-alalle. Koulun sähköposti ja Quizlet ovat koulujuttuja varten ja Flickrillä ja Bloggerilla hoidan blogijuttuja. Bloggerin sovellus ei kyllä kuulu omiin lemppareihini, se vaatisi paljon parannuksia.

puhelin6

Viimeisestä kansiosta löytyy ihan perusjuttuja, jotka kaikki varmasti tietävät. Ne on hyvä olla nopeasti saatavilla, koska musiikkia tai esimerkiksi hälytys pitää saada joskus nopeasti päälle.

Tässä olisi siis kaikista tärkeimmät asiat mun puhelimesta. Kiinnostaako sinua muiden puhelimien sisältö? Löytyykö samoja sovelluksia?

18 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Toi planoly sovellus kuulostaa mielenkiintoselta, joten lataanpa sen heti ja meen tutustumaan tohon paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sinäkin pidät Planolysta! :)

   Poista
 2. Komppaan Millaa ja sanon, että taidanpa mennä kokeilee tuota planolya minäkin! Kiva postaus muutenkin, hauska jotenkin päästä sisälle muiden ihmisten puhelimiin - se on jotenkin kumminkin niin henkilökohtanen juttu, että tulee fiilis kun pääsis oikeasti vähän toisen elämään sisälle (jos nyt yhtään ymmärrät mitä yritän selittää haha) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löyty uusi sovellus kokeiltavaksi! Ymmärrän todella hyvin, mitä ajat takaa. Sitä kokee melkein tirkistelevänsä liian henkilökohtaisia asioita, kun lukee tällaisia postauksia tai katsoo videoita, koska toisten puhelimiin ei yleensä pääse käsiksi :D

   Poista
 3. Kiva postaus! Joskus on mukava saada tietää mitä kaverin puhelimen sisällä on, koska puhelimen sisältö voi kertoa paljon ihmisestä ja onhan sen sisältö hyvin henkilökohtaista :D Tuttuja sovelluksia löytyy, esimerkiksi sosiaalisen median sovellukset on hyvin tuttuja ja itsekkin käytän VSCO:ta kuvien muokkaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on kyllä niin totta. VSCO on aivan mahtava sovellus. En ihmettele, että se löytyy monelta muultakin! :)

   Poista
 4. Tää oli mielenkiintoinen! Täytyypä ladata tuo sovellus, jolla saa sinisen valon pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi mukava kuulla! Suosittelen lataamaan sen, se on itse asiassa tälläkin hetkellä mun puhelimessa päällä :)

   Poista
 5. Kiva postaus! :) Voisin itsekin jossain vaiheessa tehdä tämän blogiin. Mulla on ihan sama Retrican kanssa :/ Tai ainakin ne kuvat on paljon huonolaatuisempia verrattuna kännykän omalla kameralla otettuihin kuviin. Kokeilin ladata sen myös tablettiin ja sama juttu myös siinä. Luulen siis, että vika on sovelluksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ois kyllä kiva, jos säki tekisit tän! Harmi juttu tuo Retrica, pidin siitä tosi paljon :/ Pitäs varmaan ruveta sitten ettimään uutta selfiesovellusta.

   Poista
 6. Hei ihanaa kun herätit tätä postausta henkiin, en oo varmaan vuoteen nähnyt kenenkään kirjoittavan tästä! :D Mäkin tykkään näistä puhelimen sisältö -postauksista tosi paljon, joten tätä oli kiva lukea :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että pidit!♡ Mäkään en oo tainnu nähdä kenenkään tekevän postausta tästä, mutta jospa joku nyt saisi inspistä! :)

   Poista
 7. Itteltäni löytyy ainaki youtube. Hauska idea postauksessa ja hieno toteutus!♡*3*OwO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtube on kyllä aivan pakollinen sovellus. Kiitos paljon! :)

   Poista
 8. Mustakin oli kiva nähdä tälläinen postaus pitkästä aikaa, voisin tehdä itsekin! :)

  VastaaPoista
 9. Vois ehkäpä itekin joskus toteuttaa tällänen! Kiva postaus. :) itellä on käytössä planolyä vastaava Unum. Ihan käypä sovellus sekin! Ite muokkaan myös kuvat VSCO:lla. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee toki, tällasta ois kyllä kiva lukea! Tosta Unumista oonki joskus kuullu. VSCO on niin hyvä!

   Poista