24.12.2017

Hyvää joulua!joulu1

Ja niin se joulu sieltä vain tuli pitkän odotuksen jälkeen. Täällä alkaa olla jo kaikki jouluvalmistelut valmiina, enää puuttuu vain itse kuusen koristelu. Se pitääkin hoitaa heti, kun kaikki ovat heränneet ja saaneet syödäkseen aamupalaa. Tämä päivä tulee kulumaan erittäin jouluisissa merkeissä katsoen jouluohjelmia, ulkoillen, syöden ja tietenkin illalla antaen ja avaten lahjoja.

Tämän postauksen merkeissä haluan toivottaa jokaiselle teistä oikein ihanaa joulua!♥ Muistakaa nauttia ja olkaa ilman sosiaalista mediaa, koska ihanimmat asiat tapahtuvat nyt teidän silmienne edessä eikä puhelimen näytöllä. Ja mitä herkkuihin tulee, luin aika äskettäin netistä oikein osuvan lauseen: sillä ei ole mitään väliä, mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä, vaan sillä, mitä syöt uuden vuoden ja joulun välillä.

Minä nautin nyt joulusta oikein kunnolla, joten nähdään täällä blogin puolella taas joulun jälkeen! Hei hei♥

joulu2

10 kommenttia:

 1. Onpas osuva lause! Ihanaa joulua ❤

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rauhallista joulua sinne <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua myös sinulle. Niin järkeen käyviä lauseita! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä tosi osuva lause! Mä oon jo nauttinut kaikista jouluherkuista tämän päivän aikana ja maltan tuskin odottaa, että huomenna pääsee taas herkuttelemaan, hahah :D Ihanaa ja rauhallista joulua myös sulle vielä tätäkin kautta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Huh, mäki oon kyllä niin ähkyssä, että saa nähä kuinka paljon tänään jaksaa enää herkutella :D Kiitos samoin!♡

   Poista
 5. Upeat kuvat! Toivottavasti sulla oli ihana joulu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se kyllä oli! Toivottavasti sullakin♡

   Poista