7.12.2017

Tämän hetken kuunnelluimmat #5Tämmösiä kappaleita tällä kertaa. Listalta löytyy sekä tunnettuja että ei niin tunnettuja kappaleita. Melkein jokainen Noah Cyrusin kappale on mieleeni ja yhtenä syynä siihen saattaa olla se, että olemme samanikäisiä. On jännä ajatella, kuinka erilaisissa asemissa minä ja Noah olemme meidän elämissämme.

 Ala-asteella kuuntelin paljon muun muassa koreapoppia ja innostuin uudestaan SHINeen Lucifer-biisistä. Siinä on tosi hyvä meno ja tarttuva kertosäe, suosittelen! Pete Parkkosen biisi päätyi soittolistalle, koska lokakuun alussa hän oli täällä kotipaikkakunnallani esiintymässä. Tuo kappale jäi keikalta tosi hyvin mieleeni ja sitä onkin tullut paljon kuunneltua keikan jälkeen. Keikasta voit lukea lisää täältä.

Mokomalta en edes tiedä muita kappaleita kuin tämän Punamultaa-nimisen, mutta siihen tutustuin musiikintunnilla. Sekin jäi kuuntelemisen jälkeen pyörimään mieleeni ja lopulta sekin löysi paikkansa soittolistalleni!

Lempparini näistä ovat ehdottomasti All Falls Down sekä Idolsin voittajan Anniinan Syvään Päähän. Suosittelen, kuten kaikkia muitakin biisejä!

Löytykö tuttuja biisejä tai uutta kuunneltavaa?

6 kommenttia:

 1. Ai että, näistä tosi moni on myös omalla soittolistalla! Varsinkin Hakaniemen Kynttilät on tän hetken suosikkejani

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon tuttuja biisejä, mutta myös vähän vieraampiakin löytyi :D Noah Cyrusia on kyllä tullut kuunneltua täälläkin aika useasti viime aikoina. Mun lempparibiisit tällä hetkellä on toi Kynttilät ja sit Syvään päähän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kaikki eivät olleet tuttuja! Noi on kyllä hyviä biisejä♥

   Poista
 3. Tässähän oli tosi paljon mulle uusia biisejä kuunneltavaksi! Mun lempibiisejä tällä hetkellä taitaa olla vaan kaikki joululaulut haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiva kuulla! Joululaulut on kyllä just nyt niin ihania♥

   Poista