12.12.2017

Lempijuttuni joulussa

-Joulukuusen koristelu on tosi tärkeä tapa minulle. Teen sen aina yhdessä perheen kanssa ja on niin kiva saada lopuksi ihastella lopputulosta.

-Joululaulut ovat ihania, koska ne ovat yleensä niin pirteitä ja hyväntuulisia! 
lempijuttunijoulussa1

-Jouluaaton ohjelmat ovat parhaita. Lumiukosta pitää nähdä edes osa jos sitä ei kokonaan kerkeä katsomaan ja Joulupukin kuuman linjan takia on pakko herätä aikaisemmin kuin muina aamuina lomalla. Samu Sirkan joulutervehdystä en ole pariin jouluun katsonut melkein ollenkaan, joten ehkä tänä jouluna siihen pitäisi tehdä muutos. 

-Päivälenkistä koiran kanssa on tullu mulle kans tosi tärkeä asia liittyen jouluaattoon. On ihana päästä hetkeksi kaikesta hälinästä pois ja nauttia joulun tunnelmasta vaikkapa metsässä. 

-Ne pahvisessa laatikossa myytävät Fazerin joulusuklaakonvehdit. Aivan parhaita joulukarkkeja ja niitä vedänkin jouluisin kaksin käsin muiden karkkien ohella♡
lempijuttunijoulussa2

-Lahjojen jakaminen. Meillä on tapana ensin tietenkin jakaa lahjat kaikille ja sitten jokainen avaa vuorotellen yhden lahjan. Näin kaikki näkevät, mitä toinen saa lahjaksi ja avaamisprosessia saa pitkitettyä mukavasti. 

-Kaikki jouluruoat on ihania (paitsi rosolli ja graavilohi): kinkku, tortut, glögi,  piparit.... ihanhan tässä vesi herahtaa kielelle. 

-Myös se on aivan ihanaa, että joulu ei ole ohi yhdessä päivässä niin kuin esimerkiksi synttärit. Sen odotus alkaa jo hyvissä ajoin marraskuussa, kestää koko joulukuun ja tietenkin se huippukohta on jouluaattona ja -päivänä. Tähän se ei kuitenkaan lopu, sillä pian on jo uusi vuosi ja juhliminen saa jatkua! 
lempijuttunijoulussa3 

Mikä on sun mielestä kaikista parasta joulussa? 

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja! ♥ Joulukuusen koristelu, lahjojen jakaminen, joulupukin kuumalinja, ruoka.. parasta!

  VastaaPoista
 2. Joulussa on parasta läheisten kanssa oleilu. Joulutunnelma on myös aivan ihana ja pidän toki niistä lastenohjelmistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin samaistua, on se joulu niin ihanaa aikaa!♡

   Poista
 3. Meidän joulurutiinit kuulostaa kyllä melkoisen samanlaisilta :) varsinkin ihanaa on tuo lahjojen avaaminen vuorotellen!

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja! Joulu on paras :D ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköiset tortut noissa kuvissa! Mulle tärkeintä on joulun tunnelma, kuusen koristelu ja se pitkä odotus, joka alkaa jo elo-syyskuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah ne kyllä olikin niin hyviä! *.* Viikonloppuna on pakko saada syödä niitä lisää! Noi on ihania juttuja♡

   Poista
 6. Oi <3 Mulle joulussa parasta on läheiset, glögi ja se yleinen tunnelma! Ihania on myös tietysti joulukirkko, kuusen hakeminen ja koristeleminen, joulurauhan julistus ja kaikki tuollaiset perinteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samanlaisia juttuja löytyy paitsi toi joulukirkko. Kuusen hakeminen on niin kivaa koristelun ohella♡

   Poista