17.12.2017

Sarjasuositus: Stage School

Tulevan (tai joillakin jo meneillään olevan) joululoman aikana on aikaa tehdä juuri sitä mitä haluaakin. Jos itsellesi mieluista tekemistä on sarjojen katsominen, niin tämä postaus on juuri sinulle!

sarjasuositus 

Yle Areenaan ilmestyi perjantaina uusi sarja nimeltään Stage School. Bongasin sen Areenan etusivulta ja päädyinkin katsomaan sitä. Sarja kertoo D&B Academy of Performing Arts -nimisen koulun henkilökunnasta ja opiskelijoista, joilla on suuret tavoitteet. Kilpailu esitysten rooleista ja kovat paineet luovat ristiriitoja opiskelijoiden välille mutta myös tavallisia nuorten elämään liittyviä asioita löytyy sarjasta.

Stage Schoolia ei ole kuvattu tavalliseen tapaan, vaan se on kuvattu tosi-tv -tyylillä. Koulun opiskelijoita haastatellaan ja he saavat kertoa ajatuksiaan suoraan katsojille. Lisäksi sarjassa ruvetaan ihan spontaanisti laulamaan, joten siinä on myös musikaalivivahteita. Joitain tuttuja biisejä olenkin jo bongannut esitettävän, kuten esimerkiksi Omin Cheerleaderin.

Sarjaa löytyy Areenasta 30 jaksoa, eli koko ensimmäinen kausi. Yksi jakso kestää noin 20 minuuttia, joten niitä voi helposti tankata monta putkeen. Aluksi olin erittäin hämmentynyt koko sarjasta hahmojen haastatteluiden takia, mutta siihen tottui nopeasti ja nyt on vain mukava kuulla heidän ajatuksiaan tapahtumien kulusta. Jos kaipaat hieman erilaisempaa katsottavaa, suosittelen Stage Schoolia!

Oletko jo katsonut kyseistä sarjaa? Heräsikö kiinnostus?

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta, pitääpä tsekata! c:

  VastaaPoista
 2. Hmm, en oo kyllä kuullutkaan aiemmin, mutta oonkin tosi laiska katsomaan sarjoja :D Tämä kuitenkin vaikuttaa ihan hyvältä, pitää vilkaista!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta toteutukselta! Skamin katsoneena Yle Areenasta voisin kuvitella tämänkin olevan hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Hmm, tätä voisi kokeilla kattoa! Yksi mun lempisarjoista, Big Little Lies, sisälsi usein kuulustelukohtauksia, jotka teki siitä vähän erilaisen, joten uskoisin, että tässä saattaisi olla samaa tyyliä!

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oot kerta tykänny ton tyylisestä sarjasta, niin tääki vois kolahtaa suhun! :)

   Poista
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tuli jotenkin Skam mieleen. Kiitos vinkistä, pitää katsoa nyt joululomalla tästä ainakin alkua! :) x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Skamista kunnon next level! :D Katso ihmeessä kun aikaakin löytyy!

   Poista
 6. En ollut aiemmin kuullutkaan tästä sarjasta. Varmana heti huomenna aloitan tämän katsomisen, kuulosti sen verran mielenkiintoiselta! :) Kiitti tästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että saatoit löytää uutta katsottavaa! :)

   Poista