16.12.2018

9 tykätyintä Instagram-kuvaa vuodelta 2018

Jatketaan viime vuoden perinnettä esittelemällä taas vuoden tykätyimpien instakuvien taustoja. Aika mielenkiintoinen yhdeksikkö päätyi yhdeksän parhaan joukkoon ja osa tulikin täytenä yllätyksenä. Omat yhdeksän parasta kuvaasi näet täältä.


1. Kaikista tykätyin kuva vuonna 2018 on kuva tästä ihanasta synttärikakusta. Ulkonäkönsä lisäksi se maistui aivan taivaalliselta! Tällainen kakku kelpaisi omiinkin juhliin. 

wanhat8

 2. Kuva on otettu päivänä, jolloin vanhat tanssittiin. Itse en ollut tanssimassa vanhoja, vaan olin kaverini kanssa myymässä lippuja tansseihin. Kuva on otettu kyseisenä aamuna ja pitihän sitä itselläkin vähän laittautua päivää varten. Omia mietteitäni kyseistä päivästä voit lukea tästä postauksesta. 

vainbloggaajajutut2

 3.  Ei, minulla ei ollut kuvaajaa tätä kuvaa ottaessani, vaan kamera tasapainotteli kuistin kaiteen päällä! Kuva on otettu yhtä postausta varten ja tämä kuva päätyikin myös Instagramiin ja siellä koko vuoden kolmanneksi tykätyimmäksi kuvaksi. 

IMG_20180809_114421696

4. Ensimmäinen perusselfie tässä yhdeksikössä on otettu tämän lukukauden alussa. Tuolloin vielä oli aika into pinkeänä, mutta nyt väsymyksestä alkaa jo huomata lukion vaativan veronsa.

smoothiebowl1

 5. Ruokakuvia en usein julkaise Instagramissa eivätkä ne ole yleensä tykätyimpien joukossa pienen silmäilyn perusteella, mutta tämä smoothie bowl -kuva päätyi näinkin ylös tykätyimpien listalla. Smoothie bowlit ovat ihania ja tämän tein ihan vuoden alussa.

lukumaraton2

 6. Tämä voidaankin sitten heti julistaa vuoden yllättäjäksi! Otin kuvia lukemiseen liittyvää postausta varten ja taustalla näkyykin viime vuonna joululahjaksi saamani Maiju Voutilaisen eli mansikkkan kirja. Ihana kirja kyseessä, jos et ole vieläkään lukenut sitä niin nyt kannattaa viimeistään etsiä se käsiisi! Ehkä kirjat eivät ole niin epäsuosittuja kerta tämäkin kuva päätyi jopa kuudenneksi listalla.

päättärit3

 7. Muistoja viime kevään päättäreistä! Otin itse ensin pariskuntakuvia, jonka jälkeen pääsin itsekin kameran eteen. Järven rannalla on niin nättiä kuvia varten. Kuvailun jälkeen menimmekin porukalla syömään päättäripizzaa läheiseen ravintolaan.

IMG_20180817_170231

 8. Kaksi aika samantapaista kuvaa päätyivät peräkkäin. Tämän kuvan otti äitini, kun olimme ensin käyneet syömässä kanasalaattia (ei niin terveellistä kuin miltä kuulostaa). Niin kaunis päivä ♥

hmpaita3

 9. Viimeistä kuvaa viedään ja tämä kuva on otettu ihan puhtaasti asupostausta varten. Rakastin ja rakastan vieläkin tuota paitaa, se on niin kivan värinen! Asupostauksia ei olekaan tullut pitkään aikaan, mutta niitä onkin nyt hieman vaikeampi lähteä ottamaan pimeyden takia ja tulevana lukulomana kuljen varmaankin koko ajan ihan vain kotivaatteissa.

 Sellaiset olivat vuoden 2018 tykätyimmät instakuvani! Tämä postaus katkaisikin sopivasti pienen joulupostausputken, mutta luultavasti jouluaiheisia postauksia tulee vielä. Ihan kauheaa, että tämäkin vuosi on jo näin lopussa! Ei auta muu kuin mennä ajan mukana ja olla järkyttymättä liikaa ajan kulusta.

Mikä kuvista oli sinun lempparisi?

2 kommenttia:

  1. Tuo kakku O.O Siis wau, kuka tuollaisia osaa tehdä :D Kaikki nämä kuvat on ihania, enkä yhtään ihmettele miksi ne ovat tykätyimpiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekijä on kyllä kieltämättä tosi taitava! Kiitos kehuista ♥

      Poista