26.12.2018

Rento ja suklaantäyteinen joulu

Olipas ihanan rento joulu! Olo on levännyt ja hyväntuulinen ja oli mahtavaa viettää paljon aikaa perheen kanssa pelaten korttipelejä sekä sananselityspeliä. Vaikka koko perhe ei ihan koolla ollutkaan, niin silti suurin osa perheestä saatiin yhteen joulua viettämään. Ruoasta tai suklaasta ei ollut puutetta ja taas on syöty ainakin viikon tarpeiksi tarpeeksi herkkuja. Kohtahan on jo uusi vuosi, niin silloin herkutellaan taas uudestaan!


joulu2

Aattona tehtiin vielä yksi satsi pipareita sekä koristeltiin kuusi. Kävin myös perinteisellä aaton lenkillä suolla, missä avautuu aina kauniit maisemat, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Tämän jälkeen olikin jo jouluaterian aika ja kaikista eniten odotan aina laatikoita. Bataattilaatikko oli edelleenkin yhtä hyvää kuin viimekin vuonna, jolloin maistoin sitä ensimmäisen kerran!

joulu3


Illalla joulusaunan jälkeen odottikin jo lahjojen jako ja olin sen verran kiltti ollut tänä vuonna, että pari lahjaa sain itsekin. Eniten odotan nykyään sitä, kun saan antaa perheenjäsenilleni itse hankkimani joululahjat, mutta oli myös kiva avata pari pakettia. Lahjaksi sain muun muassa ihana Iittalan Kartio-kaatimen, jota voi käyttää hienossa kattauksessa esimerkiksi veden kaatamiseen, Rupi Kaurin milk and honey -runokirjan, jonka lukemista odotan innolla sekä aina tarpeellisia suihkusaippuoita ja kosteusvoiteita. Kiitos jokaiselle lahjan antaneelle, olen erittäin kiitollinen niistä jokaisesta ♥


Miten sinun aattosi ja koko joulusi meni?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sulla on ollut mukava joulu! Omanikin meni rennoissa tunnelmissa, parasta on kokoontua perheen kanssa kun sisaruksia ei tuu nähtyä kovin usein

  ♡ Venla

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa ihanalta teidän joulu! :)

  VastaaPoista
 3. Sitä se todellakin oli ♥ Jouluna on parasta nähdä sisaruksia ja siitä pitää nauttia, kun heitä näkee harvoin pitkän välimatkan takia!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että se välittyy ruudun toisellekin puolelle!

  VastaaPoista
 5. mukavan kuuloinen joulu ollut sulla <3 näitä joulu postauksia on kiva lukea blogeista kun pääsee taas hetkeksi siihen ihanaan joulu tunnelmaan :)

  VastaaPoista
 6. Sitä kannatti odottaa monta kuukautta! ♥ Olen ihan samaa mieltä, mahtava fiilstellä vielä jälkeenpäin!

  VastaaPoista
 7. Kivan kuuloinen joulu ja niin kauniit nuo sinivalkoiset lautaset. <3

  Sydämellistä uutta vuotta Jenni <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon! Vanhemmillani on hyvä maku kun ovat nuo lautaset hankkineet! :)

  VastaaPoista