7.4.2019

Avokadopastaa ja halpoja lehtiä //puhelinkuvia

1. Naistenpäivän kunniaksi saadut kauniit ruusut!


2. Siskonlasten yhteissynttärien tarjoiluja. Tuo Kinder-kakku oli niin hyvää!


Collage 2019-04-07 08_14_25

3. Edellinen reppu alkoi sanomaan itseään irti, joten kevätaleista löytyi tämä kiva harmaa reppu sen tilalle. Lisäksi samalla reissulla löysin kirpparilta valkoiset Converset. Lisää kirppislöydöistäni voit lukea tästä postauksesta.


4. Aamupalaksi smoothie bowl sekä taustalla Nonsensen uusi podcast. Nonsensen vaalispessut ovat olleet tosi mielenkiintoista ja erilaista kuunneltavaa, kannattaa kuunnella mikäli et vielä ole!


Collage 2019-04-07 08_14_51

5. Viime aikoina on pitkästä aikaa tullut luettua erilaisia lehtiä varsinkin sen takia, että niitä on ollut myynnissä pienin hinnoin. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Trendi maksoi vain pari euroa! Historia-lehteä tilasin pari numeroa historian yo-koetta varten.


6. Alkoi niin kamalasti tekemään mieli avokadopastaa ja edellisestä kerrasta olikin jo tosi kauan, että piti ruveta sitä väkertämään! Onneksi pasta ei ole kovin isotöistä hommaa.


Collage 2019-04-07 08_15_26


7. Fiilikset viimeisen yo-kokeen eli yhteiskuntaopin jälkeen. Nyt on siitäkin selvitty!

8. Viime viikonloppuna ja alkuviikosta olin minilomalla Turussa. Turussa en ollutkaan käynyt ennen ja varsinkin Turun linna sekä tuomiokirkko olivat tosi upeita paikkoja!


9. Keskiviikkona käytin äänioikeuttani ja äänestin. Samalla kirjoitin postauksen, jossa kerron, miksi eduskuntavaaleissa kannattaa äänestää. Sinne pääset tästä. Postaukselle tuli aivan ihana vastaanotto, kiitos siis jokaiselle sen lukeneelle!


Tällaista elämäni siis on ollut puhelinkuvien kautta katsottuna. Mitä sinulle kuuluu?

14 kommenttia:

 1. Toi Kinder-kakku näyttää niin hyvältä! <3 Ja Turun linna on tosiaankin upea paikka, kävin siellä muutama vuosi sitten, mutta siellä voisi käydä uudestaankin tutkimassa paikkoja!

  VastaaPoista
 2. Sitä se todellakin oli, niin ihanan makeaa! Kannattaa käydä Turun linnassa, mikäli sinne joskus matkustat. Varmasti sieltä löytyisi toisellakin vierailukerralla jotain kiinnostavaa katseltavaa :)

  VastaaPoista
 3. Oon joskus itsekin koristellut juustokakun kindereillä samaan tapaan. Kaikki missä on kinder, on ihan superhyvää! :D
  Itsekin tulee otettua niin paljon puhelimella kuvia, että joku tämän tyylinen postaus voisi olla hyvä idea :) onnea kirjoitusten loppuun saattamisesta!

  VastaaPoista
 4. kinder kakkua olis kyllä kiva päästä joskus maistamaan, kuulostaa ja näyttää niin hyvältä <3!

  VastaaPoista
 5. Kiva kooste! Onnea kirjoituksista selviämisestä! Se on iso urakka :)

  VastaaPoista
 6. Näitä on niin mukava lukea muilta niin pitäisi itsekin toteuttaa tällainen kun pääsee tutustumaan paremmin toisen arkeen :-) Nonsense itselläkin kuuntelussa

  VastaaPoista
 7. Avokadopasta on niiin hyvää! Pitäisi tehdä taas pitkästä aikaa itsekin!
  Ja käytin myös äänioikeuttani hyödyksi ensimmäisen kerran, nyt saa taas hyvällä omallatunnolla valittaa pari vuotta ;)

  VastaaPoista
 8. Nami mitä herkkuja ja kauniita ruusuja. :) Mun on pitänyt jo pitkään kokeilla tota avokadopastaa.. se kuulostaa niiiiin hyvälle. Tosi nätti blogi sulla ja mielenkiintonen. Jään seurailemaan.

  https://rauninmaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Jep, oot todellakin oikeessa! Kinderin kanssa ei voi mennä pieleen melkein mitenkään :D Itse ainakin tykkään lukea tällaisia postauksia ja jos sinulta löytyy puhelinkuvia, niin kannattaa todellakin tehdä tällainen postaus :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 10. Tuo on varmasti tekemisenkin väärti, on se niin hyvää!

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihan hurjasti! Onneksi se on jo takana päin :)

  VastaaPoista
 12. Muiden ihmisten ihan perusarki on kyllä yllättävän mielenkiintoista seurattavaa :D Nonsense on niin hyvä!

  VastaaPoista
 13. Jep, nyt alkoi heti taas tekemään mieli sitä! :D Haha, juuri noinhan se on, että äänestämällä saa luvan valittaa päätöksistä!

  VastaaPoista
 14. Ruusut ovat kyllä niin nättejä kukkia ♥ Avokadopastaa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kiitos tosi paljon kehuista, ihanaa että jäät seurailemaan!

  VastaaPoista