16.4.2019

Tiistain listaus

Löysin Jonnan blogista tällaisen mielenkiintoisen listauspostauksen, jossa kootaan kivasti koko viikko yhteen postaukseen. Tämän postauksen aikana palataan siis viime viikonloppuun ja sitten siirrytään tähän päivään sekä tulevaan viikkoon. Toivottavasti tämä postaus kiinnostaa sinuakin!


tiistainlistaus3


Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Pitkä viikonloppureissu Jyväskylään ehdottomasti! Oli taas mukavaa pitkästä aikaa käydä siellä ja tuli pari julkisuuden henkilöäkin nähtyä. Jorma Uotinen ja Virpi Kätkä osuivat vastaan yhdessä kauppakeskuksessa!


Arvosana viime viikolle?

Sanoisin että vahva kahdeksan. Alkuviikko oli perusolemista kotona, mutta loppuviikosta lähdinkin jo Jyväskylään, eli viikkoon mahtui hieman jotain spesiaalimpaa.


Miltä näytät tänään?

Näytän siltä, että tänään aion mitä luultavimmin viettää kotipäivän; hiukset kiinni, päällä colleget ja t-paita. Näytän myös ehkä hieman nuutuneelta, koska viime aikoina unirytmi on mennyt hieman sekaisin. Pitää yrittää alkaa sitä taas korjaamaan, mutta puhelimeen on niin helppo jäädä iltaisin kiinni!


tiistainlistaus2
Päivän suunnitelmat?

Kaveri tulee ainakin käymään kahvilla. Lisäksi aion katsoa seuraamieni sarjojen uusia jaksoja. Myös lenkillä voisi käydä, koska ulkona on niin ihana auringonpaiste. Kirjoitusten jälkeen on parasta se, kun saa vain rentoutua ja tehdä juuri sitä mistä itse tykkää!


Mitä odotat tältä viikolta?

Rentoa olemista tulee mieleen nyt ykkösenä. Loppuviikosta haemme sisaruksenlapset mummulaan kyläilemään, joten pääsen hieman leikkimään ja viettämään muutenkin aikaa heidän kanssaan. Huomenna on vielä hygieniapassitestiin valmistava pieni oppitunti, sinne pitää siis mennä kuitenkin hieman opiskelemaankin!


Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Ai kamala, enhän minä tähän osaa vielä sanoa mitään! Päätän ruuat yleensä vasta sinä päivänä, kun aion tehdäkin ruokaa. Tänään kuitenkin syön pihvejä sekä bataattimuusia.


Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Pääsiäisen kunniaksi haluan syödä pääsiäismunia! Melkein jopa harmittaa, kun on jo niin vanha, ettei viime sunnuntaina voinut mennä virpomaan, mutta onneksi suklaamunia ja muita herkkuja saa ostettua kaupastakin.


tiistainlistaus1
Mitä sinä haluaisit tehdä tällä viikolla? Ihanaa viikkoa sinulle!

 

 

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä mielenkiintoinen postaus! Kivaa viikkoa sulle! ❤️

  VastaaPoista
 2. Tosi mukava kuulla! Samoin sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Tämähän oli mukavasti toteutettu! Meilläkin oli hygieniapassin suoritukset tällä viikolla ja nyt vaan pienellä jännityksellä odotellaan että menikö läpi :)

  VastaaPoista
 4. Muistan itekkin kun alko kasvaa lapsesta varhaisteiniksi ja harmitti kun ei kehdannut enää virpoa, se oli lapsena sitä parasta bestiä! x)

  Tällaisia arkisia postauksia on aina kiva lukea, tee ihmeessä jatkossakin näitä listauksia !

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! Toivotaan, että se olisi mennyt sinulla läpi :)

  VastaaPoista
 6. Jep, mikäs sen parempaa kuin ensin koristella vitsoja ja sitten saada karkkia vastineeksi! *.* Mukava kuulla että pidät tällaisista postauksista!

  VastaaPoista