26.8.2019

Ihana sinä -yllätysboksi elokuussa

Olen halunnut jo kauan testata jotain kerran kuukaudessa ilmestyvää kosmetiikkaboksia, mutta esimerkiksi Bette tai Glossybox eivät kuitenkaan täysin ole vakuuttaneet. @hennatasmoi -käyttäjän Instagramista bongasin kuitenkin Ihana sinä -boksin sekä hulppean alekoodin, joten ensivaikutelman perusteella päädyin tilaamaan kolmen kuukauden jakson kyseistä boksia! Boksissa vakuuttivat ihana nimi sekä nettisivuilla näkyvän aiemman kuukauden tuotteet. Ihana sinä on vielä hyvin uusi ja halusin tukea sitä myös kotimaisuuden takia: yritys on perheyritys, joten tottakai se nostaa pisteitä! Olinkin ensimmäiseen boksiini hyvin tyytyväinen ja sen takia halusin tulla jakamaan kokemuksiani tännekin!


ihanasinä1

Bearel Bunny Ears Hair Band

Tämän käyttöä tuli kyllä pohdittua jonkun aikaa ennen kuin päädyin googlettamaan koko laitoksen. Ajattelin hiuspannan toimivan jollain tavalla magneeteilla, mutta tottakai se pitää solmia saadakseen ''pupunkorvat''- Tosi napakka päässä ja onhan se söpökin, tykkään! Värivaihtoehtoina oli tämä harmaa sekä pinkki.


ihanasinä2

Maybeauty The Incredible Pore Mask

Jes jes jes, näitä naamioita tuli jopa kolme kappaletta. Niiden luvattiin puhdistavan ihohuokosia, joten innolla lähdin testailemaan tuotetta. Ensimmäisellä kerralla ei mitään erityistä muutosta kuitenkaan tapahtunut, mikä onkin aika epätodennäköistä muutenkin. Jatketaan siis testailua!


ihanasinä3

Mádara Volcano scrub soap

Tämän tuotteen sanotaan olevan palmuöljytön, sulfaatiton, mikromuoviton, 100% biohajoava ja kaiken lisäksi vegaani - mitä muuta voisi vielä pyytää? Testiin tämä ei ole vielä päässyt, sillä käytän ensin edellisen kuorinta-aineen loppuun, mutta tuoksu on ainakin erittäin hyvä! Siitä tulee mieleen Lushin Jumping Juniper -shampoo. Tosi hauska idea tehdä kuorinta palasaippuan muotoon!


ihanasinä4

Whamisa organic flowers cleansing oil

Tämän tuotteen säästän matkoja varten. Tosi kätevän kokoinen pullo niitä ajatellen. Puhdistusöljyjä en ole ennen kokeillut, mutta kuvauksen perusteella tämä kuulostaa tosi hyvältä! Oletko sinä kokeillut puhdistusöljyjä?


ihanasinä5

Evolve Nourishing Hair Elixir with argan and baobab

Tämä hiusöljy on aivan IHANA! Se oli valikoitunut myös boksin kokoajien suosikkituotteeksi, enkä kyllä yhtään ihmettele. Hiuksista tulee tosi kiiltävät ja pehmeät ja kätevä pipetti helpottaa annostelua. Tätä ei kuitenkaan kannata liikaa löträtä, koska liian iso määrä saa hiukset helposti rasvaisen näköisiksi! 2 tippaa riittää oikein hyvin latvoihin.


ihanasinä6

Tämä elokuun boksi oli niin hyvä, että innolla odotan kahta seuraavaa! Mitä mieltä sinä olet tuotteista? Haluaisitko nähdä vastaavanlaisen postauksen kahdesta seuraavastakin boksista?

4 kommenttia:

 1. Hitsi miten ihana toi hiuspanta! Mäkin oon pohtinut jonkun boksin tilaamista, mutta ajattelin että ehkä sitten joskus kun on parempi rahatilanne ja raaskii :D Varmasti kyllä ihana ylläri ku tollanen boksi saapuu! <3

  VastaaPoista
 2. Jep se on kyllä tosi söpö! Tää ihana sinä -boksi kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan, tästä pidin kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Mä vaihdoin just Bette boxin tohon Glossyyn ja ainakin tää eka boksi oli todella mieluinen! Paljonko tuo sun tilaus maksaa?

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla, että Glossy on kans mieluinen! :) Kolmen kuukauden tilaus on 54.90€ ja siitä vielä miinustetaan tuo käyttämäni alekoodi!

  VastaaPoista