15.8.2019

Minäkö yksin? Kuinka saa ajan kulumaan

Joillekin on hyvin vaikeaa keksiä tekemistä täysin omassa seurassaan. Eihän siinä ole mitään virikkeitä! Asia on oikeasti täysin päinvastoin: yksin voi tehdä juuri sitä mitä haluaa ilman kompromisseja. Tässä postauksessa kerron pari tekemisideaa yksin. Osaa olen itsekin kokeillut, mutta osaa haluaisin ehdottomasti kokeilla joskus. Ja muistetaan silti tämä seuraava asia; yksin ja seurassa oleminen eivät sulje toisiaan pois, molemmista voi nauttia ihan yhtä paljon ja molemmissa on omat hyvät puolensa!


tekemistäyksin1

- Selaile Spotifyn uutuuslistoja ja kuuntele uusia biisejä lempiartisteiltasi sekä uusilta tuttavuuksilta. Päivitä soittolistojasi ja fiilistele hyvää musiikkia.


- Käy shoppailemassa tai ikkunashoppailemassa. Kierrä kirppareita, sisustusliikkeitä, suuria ruokakauppoja ja mitä ikinä huvittaa. Mitään ei ole välttämättä pakko ostaa, mutta saat kiertää paikkoja juuri haluamaasi tahtia.


- Käy elokuvissa yksin. Tätä en ole vielä itse kokeillut, sillä käyn muutenkin erittäin harvoin elokuvissa, mutta tavoitteena on joskus kokeilla tätä!


tekemistäyksin2

- Kokeile jotain uutta tai vanhaa, jota et ole tehnyt pitkään aikaan! Itse esimerkiksi aloin kutomaan villasukkia. Ensimmäinen on jo valmiina, toinen teon alla! Mitä parempaa tekemistä näin syksyn korvilla olisi?


- Katso oikein urakalla ''rästissä'' olevia Youtube-videoita ja sarjoja. Ei tekemisen tarvitse aina olla niin järkevää!

tekemistäyksin3

- Lehtiä luetaan nykyään niin harvoin, joten mene kauppaan tai kirjastoon ja osta/lainaa mielenkiintoisia lehtiä. Vietä päivä niitä lukien.


- Siivoa ja pese pyykkiä! Kiität itseäsi vielä puhtaasta asunnosta sekä raikkaan tuoksuisista vaatteista. Jos haluat oikein hifistellä, vie matotkin tuulettumaan ulos.


- Testaa uutta ruokareseptiä.

tekemistäyksin4

Mitä sinä teet yleensä yksin ollessasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti