31.8.2019

Elokuun luetut kirjat

Iltamoikat täältä! Huomenna voikin sitten jo varmaan virallisesti sanoa, että syksy on täällä! Itse olen siitä jo hieman innoissani, koska syksyn värikkäät lehdet ja kirpakat aamut ovat aivan ihania. Tämä mennyt elokuu oli kuitenkin hyvin erikoinen, koska ensimmäistä kertaa 13:een vuoteen en aloittanut koulua! Edelleenkin työt kuitenkin jatkuvat ja niitä painan syyskuun loppuun asti. Niiden jälkeen alkavat sitten avoimen yliopiston opinnot jo kolkutella, mutta ei mennä asioissa liian pitkälle!


Elokuun luettujen kirjojen saldo jäi lyhkäiseen kahteen kirjaan, mutta keskenään hyvin erilaiset kirjat ne ovatkin!


LRM_EXPORT_1336498420187713_20190831_195130000

Jojo Moyes - Ne, jotka eivät ymmärrä kauneutta

Kirjassa seikkaillaan kahdessa eri ajassa: toisessa maailmansodassa sekä nykyajassa. Sophien mies on käsketty rintamalle taistelemaan ja kotikylässä Sophie joutuu kokkaamaan ruokaa vihollisen sotilaille. Vihollisten komendantti ihastuu muotokuvaan Sophiesta ja siitä alkaa tapahtumavyyhti, joka jatkuu vielä nykyajassakin Sophien muotokuvan joutuessa ''vääriin'' käsiin...


Tämä oli ensimmäinen lukemani kirja Moyesilta. Hän on kyllä suosittu kirjailija, sillä hänen kirjansa ovat melkein aina lainassa kirjastossani. Sitä en ihmettele, sillä tässäkin oli aivan mahtava juoni eikä kirjaa halunnut laskea käsistään sen kerran aloitettuaan. Surullisia ja jännittäviä käänteitä riittää ja tietenkin sitä kuuluisaa toivotonta romantiikkaa. Ehdottomasti suosittelen niin romantiikan kuin historian ystäville!elokuunluetut1

Nana Heikkilä - Treenaa Nanan kanssa

Uutuuskirjassaan Heikkilä jakaa erilaisia kotitreenejään sekä hyvinvointivinkkejään esimerkiksi syömisen saralla.


Kuvat ovat tosi hienoja ja laadukkaita tässä kirjassa! Treenejä löytyy myös vaikka mihin lähtöön niin kotona sisällä kuin ulkona kivien kanssa toteutettavaksi. Suurin osa kirjasta on kuitenkin näitä treenivinkkejä ja ne alkavat ehkä jo hieman toistamaan itseään. Vaihtelevuutta sekä enemmän hyvinvointivinkkejä olisin vielä tältä kirjalta toiminut, mutta jo kirjan nimestäkin käy selvästi ilmi, että se painottuu treeneihin. Inspiraation löytymiseen tämä kirja ainakin on hyvä apu!


Sellaiset kirjat tuli kahlattua läpi. Odotatko sinä innolla syksyä? Oletko lukenut kirjoja viime aikoina?

8 kommenttia:

 1. Nuo Moyesin kirjat ovat kyllä niin ihania! ♥ Oma suosikkini on ehdottomasti Kerro minulle jotain hyvää ja sen jatko-osat Jos olisit tässä sekä Elä rohkeasti. Suosittelen!

  Itse odotan syksyä innolla. Monta uutta, odotettua juttua alkavat, ja muutenkin syksy vaikuttaa valoisalle vähän toivottomamman ajanjakson jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos suosituksista! Pitää todellakin lukea lisää Moyesin kirjoja, tämä oli niin positiivinen yllätys :) Voi että, ihana kuulla että oot noin positiivisin mielin syksyn suhteen!

  VastaaPoista
 3. Oi Jojo Moyesin kirjat ovat ihania! Jos sä tykkäsit Moyesin kirjoitustyylistä, rakastut takuulla Sophie Kinsellaan, joka on romanttisten kirjojen kategoriasta yks mun suosikkikirjailijoista - siitä vinkkiä syyskuuta ajatellen ;)

  VastaaPoista
 4. Jojo Moyesia monet kehuvat, en ole vielä tutustunut. Treenikirjoja tuli luettua vuosia sitten paljonkin. Mullakin elokuun lukusaalis oli kaksi kirjaa eli huonoin lukukuukausi koko vuonna. Arvostelut jaksoin tehdä molemmista, tänne Stoorin blogiin ja IGTV:hen. Kyllä lukeminen kannattaa aina, pieninäkin annoksina :)

  VastaaPoista
 5. Kinsellalta oonkin tainnu jo lukea kaikki täältä kirjastosta löytyvät kirjat paitsi Himoshoppaaja-sarjan! Tykkäsin kovasti kans niistä, tosi hauskaa huumoria löytyy niistä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, mukava saada kehuja!

  VastaaPoista
 7. Kannattaa tutustua Moyesin kirjoihin tai ainakin tähän yksilöön :) Mullakin tää kaksi kirjaa oli kyllä uskomattoman huono tulos ja vain toinen oli vieläpä kunnon romaani :D Pitääpä käydä sunkin blogista lukee arvostelut kirjoista.

  VastaaPoista