24.8.2019

Minun lempparit podeista, instatileistä ja tubettajista

On aina mukava löytää uusia seurattavia eri somekanavista. Tällaisia postauksia näkee kuitenkin harmillisen vähän, joissa omia inspiroivia löytöjä somemaailmasta jaetaan muillekin. Haastankin siis sinut jakamaan omassa blogissasi omia lemppareitasi niin podcasteista, instatileistä, blogeista, tubettajista tai mistä ikinä haluatkaan! Nyt kuitenkin näihin omiin lemppareihini.



Podcastit


lempisomet1

Nonsense by Alexa & Linda

Nonsense on ensimmäinen kuuntelemani podcast ja se on pysynyt lempparinani koko ajan, vaikka uusia podeja on myös tullut kuunneltua. Parasta on se, että vaikka se onkin ilmestynyt jo aika kauan, se pysyy silti säännöllisenä eikä Alexalta tai Lindalta lopu jutut kesken. Jaksoja löytyy monista eri aiheista ja jokainen on yhtä mielenkiintoinen!


lempisomet2

POKS

Niin hellyttävä nimi niin silottamattomalla podcastilla! Olin heti aivan innoissani kuullessani SItan ja Veronican aloittavan podcastin teon ja olin heti haukkana paikalla kuuntelemassa ensimmäistä jaksoa. Aiheet olivat erittäin rehellisiä eikä vielä itselleni ole osunut vastaan näin avointa podcastia. Itkua ja suuria tunteita ei pelätty vaan ne kuuluvat luontevana osana jaksoihin. Harmi, että ensimmäinen kausi loppui jo! Mielelläni olisin lisääkin näitä naisia kuunnellut joka perjantai.



Instatilit


@empuskaa - Niin raikkaita ja värikkäitä kuvia, jotka eivät huku valkoisten kuvien massaan!

@tiiavoitto - Nättejä ja vaihtelevia kuvia niin yksityiskohdista, asuista kuin muistakin elementeistä. Plussaa siitä, että jatkossa pääsee seuraamaan myös lääkisopiskelijan arkea.

@laurarosilla - Kauniiden kuvien lisäksi myös mielenkiintoisia ig storyja. Tosi inspiroiva ihminen kaikin puolin!

Tubettajat


lempisomet3

maiju

maiju eli entinen mansikkka sekä täysin uusi ilme kanavallaan! Maijun videoita on tullut katsottua jo monta vuotta mutta siltikään niihin ei ole kyllästynyt. On ollut mielenkiintoista seurata hänen kasvuaan nuoresta aikuiseksi sekä kuunnella hänen pohdintojaan muun muassa ilmastonmuutoksesta, kirjoista ja elämästä ihan noin ylipäätään. My dayt ovat parhautta!


lempisomet4

Aiellot S&S

Sonja ja Sofia ovat niin pirteitä, että heidän videoitaan odottaa aina innolla! He ilmestyivät tubeen melkein kuin tyhjästä ja ihan yhtäkkiä he ovat luoneet ympärilleen vaikuttavan brändin, joka on hyvissä voimissa. Nuoresta iästään huolimatta siskokset ovat siis saavuttaneet paljon eikä tahti ole vielä hiipunut! Heistä saa energiaa myös omaan arkeensa, joten kannattaa pistää seurantaan!



lempisomet5

ILONA

Ilonan joka ikinen video tulee katsottua! Myös hänen kanavallaan my dayt sekä ehdottomasti Viikko mun elämässä -videot ovat kaikista parhainta katsottavaa ja varsinkin heti aamusta. Hän elää tosi mielenkiintoista elämää reissuineen ja muine tapahtumineen, joten videot eivät ainakaan ole tylsiä.


Mitä lemppareita sinulta löytyy eri somekanavista? Pidätkö näistä samoista kuin minä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti