4.10.2019

Ihana sinä -yllätysboksi syyskuussa

Syyskuun boksi on toinen Ihana sinä -boksini. Ensimmäisestä saamastani voit lukea tästä postauksesta. Olin jo etukäteen vahingossa spoilannut itselleni yhden tuotteen syyskuun boksista, mutta onneksi muut tuotteet sain pidettyä salassa siihen asti, että sain omani.


ihanasinäsyyskuu2

Eyenlip-kasvonaamiot

Kangasnaamioiden suurena ystävänä silmiini osui heti ensimmäisenä nämä kolme naamiota. Kyseistä merkkiä en olekaan ennen kokeillut, joten saatan ensimmäistä testata jo heti tänään! Yksi naamioista sisältää kuitenkin etanaseerumia, jonka käyttö hieman epäilyttää minua. Sen kokeilemista tulen kyllä harkitsemaan. Mutta ihan mahtavaa, että yhden sijasta paketista paljastuikin kolme!


ihanasinäsyyskuu3

BAMBU vanupuikot

Kyseiset vanupuikot olivat ainoa tuote, jonka kerkesin etukäteen itselleni paljastaa. Puikoille tulee taatusti käyttöä meikatessa, mutta ei näistä sen ihmeellisempää sanottavaa ole. Kiva pakkaus!


ihanasinäsyyskuu4

Bybi Beauty Strawberry Booster -seerumi

Tätä tuotetta olin itseasiassa jo aiemmin tutkiskellut Ruohonjuuren nettikaupassa, joten oli iloinen yllätys saada se tätä kautta boksista! Seerumi sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä ja sen luvataan parantavan pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Talveksi erityisen hyvä tuote, mikäli toimii luvatulla tavalla!


ihanasinäsyyskuu5

Avril Le Mascara volume -ripsiväri

Avrilin ripsiväri on luonnonkosmetiikkaa ja se sisältää muun muassa mehiläisvahaa ja ja acai-marjaa, joiden sanotaan suojaavan ja vahvistavan ripsiä. Yleensä käytän itse vedenpitäviä ripsareita, koska ne pysyvät parhaiten, mutta hoitava vaikutus sekä luonnollisuus kiinnostavat erityisesti tässä ripsarissa. Innolla testaamaan!

ihanasinäsyyskuu6

Kaiken kaikkiaan olin jälleen hyvin tyytyväinen! Odotukseni eivät ehkä niin kauhean korkealla olekaan, mutta taaskaan ei tullut mitään sellaista tuotetta, jonka jättäisin käyttämättä (paitsi ehkä se etananaamio).


Miltä tämä boksi sinusta vaikutti? Olisivatko tuotteet tulleet käyttöön?

4 kommenttia:

 1. Kävin myös vihdoin tänään hakemassa oman boksini, kun boxi päätti hieman seikkailla aivan väärässä postissa :D Onneksi sisältö pysyi itseltäni salassa ja tykkäsinkin tästä sisällöstä jälleen! Viime kuu ei ollut niin omaan mieleen, mutta tämä oli huomattavasti parempi! :) Näistä ainoastaan ripsari lähtee eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Oho, no onneksi se sattumien kautta pääsi perille :D Mulle viime kuun sekä tämän kuun paketit ovat molemmat yhtä mieluisia ja erityisesti viime kuussa tullut hiusöljy on ihan mahtava! Jospa ripsiväri löytäisi hyvän kodin :P

  VastaaPoista
 3. varmasti kivoja piristyksiä tuollaiset boksit, itsekin olen harkinnut jos joskus tilaisi jonkun

  VastaaPoista
 4. Tää on todellakin! Mikäli on kiinnostusta, kannattaa ehdottomasti kokeilla edes yksi boksi :)

  VastaaPoista