13.10.2019

Pieni askel ihmiskunnalle mutta suuri minulle

Jotkut saattavat tietää, että olen pitänyt Instagramissa blogilleni erillistä tiliä @mahdollisestiehka_blogi, ja henkilökohtaisella tililläni @siniriekki en ole jakanut oikeastaan minkäänlaista sisältöä blogiin liittyen bion linkkiä lukuunottamatta. Tämä on johtunut niinkin pienestä syystä kuin siitä, että asun hyvin pienellä paikkakunnalla, jossa kaikki tuntevat toisensa. En halunnut esimerkiksi koulussa kaikkien heti tietävän minusta, että ''aha, tuo on se joka kirjoittaa sitä blogia'' vaan halusin periaattessa pitää asian itselläni (mikä on tietenkin outo ajattelutapa, koska onhan tämä harrastus aika julkista).


Kuitenkin nyt kun vietän välivuotta eikä perinteinen koulunkäynti ole enää osa arkeani, on erillinen tili blogille alkanut tuntua turhalta. Siellä on kuitenkin vähemmän seuraajia eikä sitä kautta ole tullut kovinkaan huimasti lukijoita tänne päin. Eikä sen sisältökään ole oikeastaan ollut muuta kuin vain uusista postauksista ilmoittamista. Nyt olenkin siis päättänyt lopettaa sen erillisen tilin päivittämisen ja siirtää blogiasiat myös henkilökohtaiselle tililleni. Tämä tuntuu varmasti monesta hyvin pieneltä ja turhalta facepalm-asialta, mutta minua oikeasti jännittää. Tämä pienellä paikkakunnalla asuminen on vahva syy jännitykseen, mutta nyt olen päättänyt olla välittämättä asiasta. Mitään isoa numeroa en bloggaamisesta halua tehdä, mutta voihan sitä välillä mainita uudesta postauksesta. Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet uusimman postaukseni Instagramissa, jossa mainitsin jo uudesta postauksesta! Mitään kuittailuja ei siitä ole tullut, mutta voi kamala kuinka tuokin pieni lause jännitti!


Eli tämän postauksen tärkein pointti oli nyt se, että @mahdollisestiehka_blogi lopettaa ja @siniriekki jatkaa. Heräsikö sinulla joitain ajatuksia tästä muutoksesta?

4 kommenttia:

 1. Hienoa että uskalsit! Mulla on ollut sama homma ja on edelleenkin. Nykyään jaan välillä postauksia instagramin storyyn, mutta silloin joudun piilottamaan sen entisiltä ja nykyisiltä luokkalaisilta. Yläasteen alussa nimittäin tuntui siltä, että siellä ei hirveästi arvostettu mitään bloggaamista, tai ylipäätään somevaikuttamista, joten siellä sai kuulla naureskelua ja huutelua tästä asiasta, eli enpä ole hirveämmin blogista puhunut. Jossain vaiheessa haluan kuitenkin uskaltaa jakaa blogijuttujakin ihan vapaasti, koska eihän siinä oo mitään hävettävää!

  Upeeta että kirjotit tästä aiheesta, hyvä sä!

  VastaaPoista
 2. Tosi harmi, että joudut jopa piilottamaan storyjasi joiltain ihmisiltä! Jospa tuo loppuisi ja pystyisit vapaasti tekemään mitä haluat. Yläaste on vähän tuollaista aikaa, mutta kyllä sekin helpottaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva että uskalsit! Tiedän niin mistä puhut, mäkin aika harvoin jaan mun blogipostauksia ig:ssä koska siellä on kaikki tutut :D Mutta pitäis kyllä alkaa itekkin jakamaan niitä siellä enemmän!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, etten oo ainoa näiden ajatuksien kanssa :D Toi jakaminenkin varmasti helpottuis, kun vaan uskaltaisi tehdä sitä :)

  VastaaPoista