20.10.2019

Nämä asiat ärsyttävät juuri nyt

Koska kaikki ei ole aina niin positiivista ja ruusuilla tanssimista, niin tällä kertaa jaan joitain juuri nyt ärsyttäviä asioita. Pystytkö sinä samaistumaan näihin kohtiin? Entä mikä sinua ärsyttää juuri nyt?


ärsyttävätasiat2

- Se, ettei vielä ole joulu: tekisi jo niin kamalasti mieli kuunnella joululauluja ja vain nauttia joulun tunnelmasta, mutta näitä aion (tai ainakin yritän) pantata marraskuun loppupuolelle asti.


- Väärä unirytmi. Olisi ihanaa mennä aikaisin nukkumaan ja herätä aikaisin aamulla, mutta nyt kun saan pääasiassa itse päättää aikatauluistani, niin nukkumaan meneminen venyy aika lailla.


- Harmaat, lumiset päivät. Ei lumessakaan mitään vikaa ole silloin, kun paistaa aurinko, mutta kun on pilvinen päivä, niin koko päivä on aika ankea.


ärsyttävätasiat1
ärsyttävätasiat5
- Roskien vienti. Ne vain aina unohtuvat ja sitten on ärsyttävää tunkea roskia jo täyteen roskikseen!


- Youtuben mainokset, joita tulee parhaimmillaan useampikin peräkkäin.

- Asunnon valtaava savunhaju, kun sytyttää tai sammuttaa kynttilöitä.

ärsyttävätasiat3

- Kun korvat jäätyvät ilman pipoa mutta sitten pipon kanssa tulee kuuma. Kummin päin tässä nyt sitten olisi?

- Kylmyyden takia kuivuva iho ja huulet. En kyllä muista, olisiko ihoni ikinä ollut näin kuiva mitä nyt!

- Jatkuva herkkuhimo. Koko ajan tekisi mieli jotain suklaista, varsinkin kun kauppojen hyllyt notkuvat jo kaikkia uusia ja vanhoja jouluherkkuja.

- Lattia, joka likastuu heti kun on siivonnut. En ymmärrä, mistä kaikki roskat vain ilmestyvät, mutta imuroida pitäisi varmaan melkein joka päivä.

ärsyttävätasiat4

Jotta päiväsi ei menisi näistä pilalle, käyhän lukemassa seuraavat positiivisuuspostaukset!

10 x positiiviset asiat

9 syytä hymyillä

4 kommenttia:

 1. haha, nää postaukset on niin kivaa vaihtelua positiivisten asioiden listaamisen ohella!

  VastaaPoista
 2. Jee mahtava kuulla! Onneksi päiväsi ei mennyt ihan pilalle tämän listan lukemisen jälkeen :D

  VastaaPoista
 3. Samaistun niin paljon tuohon joulun odotteluun! Mä oon kuitenkin aloittanut fiilistelyn lahjoja suunnittelemalla ja joulukalenterin ostamalla <3 YouTuben mainoksille puolestaan muutama poikkipuoleinen sana täältäkin. Eikö yksi _skipattava_ mainos riittäisi?

  VastaaPoista
 4. Haha jee, onneksi muutkin ovat jo samassa jamassa joulun suhteen! :D Paljastan salaisuuden: ekan joululahjan hankin jo elokuussa ja nyt jo melkein kaikki ovatkin valmiina! joulukalenteri puuttuu kyllä vielä... Oi vitsi kun unohtui vielä nuo mainokset joita ei voi skipata, niin raivostuttavia!

  VastaaPoista