10.11.2019

Näitä ilmaisia sarjoja seuraan tällä hetkellä

Erityisesti tosi-tv -sarjojen suurkuluttajana varsinkin syksyn ja talven vaihde on unelma-aikaa minulle. Niin moni hyvä sarja alkaa aina syksyisin, jolloin meinaa melkein tulla sarjaähky. Koska vielä edelleen iltojen pimetessä on hyvä katsoa erilaisia sarjoja, niin jaan tässä postauksessa omat vinkkini sinulle.


sarjat1

Love Island UK - Kenellekään minut tuntevalle tämä ensimmäinen sarja ei tule yllätyksenä. Kaikista parasta Love Islandissa on sen hyväntuulisuus sekä se, että draamaa ei etsimällä etsitä alkoholin avulla, vaan kaikki draamat ovat lähtöisin puhtaasti ihmisistä itsestään. Tämä ohjelma näkyy MTV:ltä.


Rantabaari - Rantabaari on Salattujen elämien sisarsarja, jossa seurataan elämää Alissan ja Lolan ostaman rantabaarin Trissan ympärillä. Aluksi ajattelin tämän olevan joku kymmenen jakson lyhytsarja, mutta ilmeisesti tästä on tulossa satakin jaksoa. Rantabaari on ehkä jopa mielenkiintoisempi kuin Salatut elämät, koska tässä pääsee tutustumaan syvemmin yksittäisiin hahmoihin niiden vähyyden takia. Tätäkin voi katsoa MTV:ltä.


sarjat2

Suomen surkein kuski - Tätä ohjelmaa en ole aiempina kausina katsonut, mutta nyt tämä tuntuikin mielenkiintoisemmalta kuin aiemmin. Aina saa jännätä kuskien puolesta, vaikka vasta kaksi jaksoa tätä on ilmestynyt! Ohjelmaa voi katsoa MTV:ltä.


Sohvaperunat - Sohvaperunat on sellainen ohjelma, jonka kanssa voi aina nauraa! Ihan tavalliset ihmiset kommentoimassa samaistuttavia kommentteja erilaisista tv-ohjelmista, voiko parempaa ollakaan! Aitoja ihmisiä ja niin hyvää viihdettä. Sohvaperunat löydät Yle Areenasta.


Noin viikon studio - Noin viikon studio kertaa hauskalla tavalla kuluneen viikon uutiset puolessa tunnissa. Jos ei muita uutisia jaksaisi lukea, niin tämän ohjelman avulla pysyy edes jonkin verran kärryillä. Tätä voi katsoa Yle Areenasta.

sarjat3

Temptation Island Suomi - Tempparitkin on sellainen ohjelma, joka jaksaa aina yllättää sekoilullaan. Tuntuu ihan siltä, että jokainen kausi hätkähdyttää aina jollain uudella tavalla, miten jotkut ihmiset voivatkaan kohdella kumppaniaan parisuhteessa. Jos et kestä kamalaa rellestämistä, tämä ohjelma ei ole sinua varten. Muussa tapauksessa ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! Tämän löydät Ruudusta.


Tanssii tähtien kanssa - Tätäkään ohjelmaa en ollut ennen tätä kautta seurannut moniin vuosiin. Erityisesti Veronica Verho ja Meeri Koutaniemi saivat minut kuitenkin innostumaan ohjelmasta tänä vuonna ja nyt onkin tullut vietettyä monta mukavaa sunnuntai-iltaa tanssien parissa. Varsinkin viime sunnuntainen Christofferin ja Matin veto oli aivan älyttömän upea, vaikka tanssista itsestään en tajua yhtään mitään. Tämä tanssi kannattaa Youtubesta katsoa, mikäli et ohjelmaa seuraisikaan! Ohjelman löydät MTV:stä, mutta parhaimmillaan se on suorana katsottuna.


sarjat4


Mitä sarjoja sinä seuraat tällä hetkellä? Ja hei, hyvää isänpäivää myös kaikille! ♥

6 kommenttia:

 1. Mäkin olen Sohvaperunat-fani, ja Noin viikon studiota seuraan vähintäänkin somessa joka viikko, jos en aina TV:stä muista joka jaksoa katsoa. Suomalaisista vielä Maajussille morsian oma kestosuosikki. Ruotsalainen Solsidan on tosi herkullisesti käsikirjoitettu, ja vaikka heräsin tähän sarjaan myöhään, se onneksi edelleen jatkuu. Muuten tulee katsottua lähinnä muutamaa englanninkielistä draamasarjaa suoratoistopalveluista.

  VastaaPoista
 2. Onneksi maksullisten palveluidenkin lisäksi on edelleen myös joitakin ilmaispalveluita! Ainakin (pihin) opiskelijan näkökulmasta niitä saisi olla vähän enemmänkin - muutamat mainokset eivät haittaa <3

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat noi sun kiharat ! <3 Pitääpä kokeilla jotain näistä sarjoista!

  VastaaPoista
 4. Maajusseja katsoin joskus monta vuotta sitten pienenä, mutta sitten se on vähän jäänyt :D Ehkä senkin ohjelman kanssa käy joskus samalla tavalla kuin TTK:n kanssa! Solsidan vaikuttaa kyllä tosi hauskalta, sitä ollaan joskus lukioaikana ruotsin tunnilla katsottu.

  VastaaPoista
 5. Jep, tosi hyvä että kaikki ei ole maksullista! Kaiken huippu on se, Youtubestakin on jo maksullinen versio, ei kiitos! :D

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos ihana <3 Kannattaa ehottomasti kattoa jotain näistä, ainakin Love Islandia suosittelen!

  VastaaPoista