20.11.2019

Viimeksi minä...

Viimeksi minä...


ilahduin eilisestä tortillayllätyksestä. Kiitos kovasti ♥

päätin kirjoittaa tämän postauksen. Tekikin jo mieli päästä taas kirjoittamaan!


nauroin yhden sarjan jaksolle, jota katsoin viime yönä. Uni ei meinannut millään tulla silmään eikä kirjankaan lukeminen oikein maittanut, joten suosituksien vastaisesti päädyin sitten puhelimelle.kokeilin jotain uutta, kun sovitin vaatekaupassa villapaitaa, josta en olisi ikinä voinut kuvitella tykkääväni. Kyseessä oli iso, pitkäkauluksinen villapaita vetoketjulla ja tykästyin siihen niin kovasti, että se lähtikin mukaan. Ovatko ostospostaukset muuten enää mielenkiintoista luettavaa vai ovatko ne jo mennyttä aikaa?


innostuin Pyhimyksen kahdesta uudesta biisistä. Molemmat ovat niin hyviä, suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan ne molemmat!

inspiroiduin Facebookin Sydämeeni joulun teen -ryhmästä ja päätin koristella kuuseni jo tänään. Pian alankin hommailemaan sen parissa, vaikka ehkä vähän aikaista vielä onkin!Mistä sinä ilahduit viimeksi? Tänään täytän myös 19 vuotta, mikä tuntuu tosi hassulta! Oma ajanlaskuni on jäänyt viiteentoista vuoteen, joten onhan tämä aika hurjaa. Siltikin hyvää synttäriä minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti