5.11.2019

Ihana sinä -boksi lokakuussa ja miksi en jatka sen tilausta

Tähän palaan viimeinen Ihana sinä -boksini oli lokakuun boksi ja sen sisältö oli selvästi painotettu yhteen tuotemerkkiin. Onneksi kyseessä on minulle täysin tuntematon merkki, joten on tosi kiva päästä testaamaan kyseisiä tuotteita! Oma lempparituotteeni oli kuitenkin jokin aivan muu, ja se selviää tämän postauksen lopusta.


ihanasinälokakuu2

Sante family Granaattiomena-marula -huulivoide

Huulirasvan luvataan rauhoittavan ja suojaavan huulten ihoa kuivumiselta ja on 100% luonnollinen.

Rasva on ehkä hieman liian tönkkö ja vaikeasti levittyvää makuuni, mutta muuten aivan toimiva peli. Huulirasvat ylipäätänsäkin pääsevät varmasti käyttöön!


ihanasinälokakuu3

Sante Velvet Rose -shampoo

Shampoon sanotaan sopivan hyvin herkän päänahan päivittäiseen puhdistukseen ja hoitoon. Se sisältää muun muassa vehnänalkioöljyä ja ruusunmarjauutetta ja tekee hiuksista helposti kammattavat.


Tämä shampoo kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, sillä minulla on tosi herkkä ja ajoittain kuiva päänahka. Saa nähdä, saako tämä tehtyä ihmeitä! Ruusu hieman epäilyttää, sillä en ole sen tuoksun suurin ystävä. Plussaa silikonittomuudesta!


ihanasinälokakuu5

Sante Sheakäsivoide

Rasvassa on karitevoita ja makadamiapähkinäöljyä, joiden luvataan tekevän käsistä sileät, ravitut ja rasitusta kestävät.

Tämän koostumuksesta tykkään tosi paljon! Rasva imeytyy hetkessä eikä jää sellaista öljymäistä tunnetta käsiin. Tuoksu on myös yllättävän hyvä. Ilmojen kylmetessä käteni alkavat aina kuivua, joten tämä rasva auttaa varmasti siihen.


ihanasinälokakuu4

Novexpert Trio-Zinc -kasvosuihke

Suihkeen luvataan puhdistavan, rauhoittavan sekä tasapainottavan kasvojen ihoa jättäen mattapinnan. Se vähentää tulehduksia ja näppylöiden punaisuutta. Sopii myös meikinkiinnitykseen.


Tästä olen ihan superinnoissani, sillä olen halunnut kauan testata tällaista suihkeen tyyppistä kasvotuotetta. Näppylöiden punaisuuden vähentämistä en ole huomannut, mutta meikkipohjasta suihkeella saa tosi nätin näköisen. Pohjasta ei tule rutisevan kuivan näköinen matta, vaan luonnollinen sekä sileä. Innolla odotan, huomaanko suihkeen puhdistavia ja rauhoittavia vaikutuksia pidemmän käytön jälkeen.


ihanasinälokakuu6

Whamisa Mini Eye Essence

Silmänympärysvoiteen sanotaan silottavan pieniä juonteita, kiinteyttävän ja häivyttävän turvotusta ja kirkastavan tummia silmänalusia.


En ole ennen kokeillut silmänympärysvoidetta, sillä olen mieltänyt sen hieman vanhempien ihmisten tuotteeksi. Tällaista matkakokoa on kuitenkin hyvä lähteä testailemaan. Parin käyttökerran jälkeen en ole huomannut tummien silmänalusten kirkastumista, mutta ei niihinkään varmaan mitään ihmettä voi odottaa. Saa nähdä, toimiiko tämä jatkossa!


ihanasinälokakuu7

Madara SOS -seerumi

Seerumi sisältää pionia, pellavansiemeniä, nokkosta ja hyaluronihappoa. Lyhytaikasenkin käytön sanotaan palauttavan ihon elinvoimaisuuden.

Tällaiset näytepakkaukset ovat tosi käteviä matkustaessa, joten mukava saada niitä parikin kappaletta! Lisäksi pääsee testaamaan tällaista luksusmerkkiä, mitä ei muuten kyllä tulisi ostettua. Seerumit ovat aivan ihania kuivalle iholle, joten seerumin lupaukset kuulostavat erittäin hyviltä.


 ihanasinälokakuu1

Näistä tuotteista omaksi lempparikseni nousi Novexpertin kasvosuihke. Mitä kävin netistä etsimässä, ei kyseistä tuotetta ole hinnallakaan pilattu, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla vaikkapa juuri tuota meikinkiinnitystä ajatellen!


Tämä jäi viimeiseksi boksikseni kolmen kuukauden määräaikaistilauksesta ja nyt pidän ainakin jonkin aikaa taukoa. Syy tähän on se, etten koe tarvitsevani joka kuukausi paketillista täynnä erilaisia kosmetiikkatuotteita, kun edellisiäkin on vielä jäljellä. Silloin tällöin tällainen määräaikaistilaus voisi kuitenkin olla ihan paikallaan, koska silloin pääsisi helposti kokeilemaan uusia tuotteita ja täyttämään varastoja niiden osalta!


Mikä näistä tuotteista herätti sinun mielenkiintosi? Mikä on sinun mielipiteesi kuukausittain saadusta kosmetiikkaboksista?

4 kommenttia:

 1. Mäkin sain nyt ensimmäisen Ihana sinä boxin ja tykkäsin myös kaikkein eniten tuosta kasvosuihkeesta! :) Lisäksi tykkäsin kyllä myös tosi paljon tuosta käsirasvasta! Kaikkein vähiten mun mieleen näistä boxin tuotteista oli ehkäpä tuo huulirasva, koska en tykännyt yhtään sen koostumuksesta. Innolla jään oottamaan kahta muuta boxia, jotka oon tilannut!

  VastaaPoista
 2. Postauksen otsikosta päättelin että eikä, kävikö sullekin huonosti. Mutta lopetitkin tilauksen ihan eri syystä kuin minä :D

  Mä avasin blogissani toisenlaisia syitä boksin lopettamiseen ja ne johtui lähinnä todella huonoista kokemuksista tämän boksin kanssa. Sisällöstä olen kyllä aina pitänyt kovasti ja senpä takia tilauksen lopettaminen harmittaakin todella paljon.

  VastaaPoista
 3. Jep, tossa käsirasvassa on kyllä tosi iso plussa se, että se ei jää käsiin rasvakerrokseksi vaan imeytyy tosi nopeasti. Huulirasvan koostumus oli kyllä vähän ikävä D: Jospa pitäisit kans tulevista bokseistasi!

  VastaaPoista
 4. Kävinkin lukaisemassa blogistasi tuohon liittyvän postauksesi. Itsellenikään ei boksi kyllä kertaakaan tullut kuukauden ensimmäisellä viikolla kuten luvattiin, mutta itselleni on tärkeintä se, että sain edes jossain vaiheessa boksin käsiini, joten se ei minua kauheasti haitannut :D Kuluttajana olisi toki kuitenkin hyvä olla tarkka näissä asioissa ja vaatia sitä mitä luvataan! Tämä lupausten pettäminen on kyllä kans iso miinus tällä brändillä.

  VastaaPoista