4.12.2019

Joulun tuo koristeltu joulukuusi + 7 muuta ideaa joulutunnelman luomiseen

Joulukuu on jo hyvin lähtenyt liikenteeseen, mutta eikö joulutunnelmaa ja -fiilistä vielä oikein löydy? Tässä postauksessa jaan vinkkejä siihen, kuinka joulutunnelmaa voi pikkuhiljaa alkaa luomaan ennen itse aattoa ja joulupäivää.

- Viimeistään nyt kannattaa koristella joulukuusi, mikäli sellaisen omistat tai olet aikeissa hankkia! Omani taisin pystyttää jo lokakuun loppupuolella tai marraskuun alussa, mutta koristelin sen vasta marraskuun lopussa. Joulukuusi tuo heti oikeaa tunnelmaa, varsinkin jos sen alta löytyy pari pakettia.


- Eurolla saa ostettua piparkakkumaustetta, jota voit kahvinjuojana lisätä kahvinpurujen sekaan. Näin kahvisi maistuu aivan joululle ja voin kertoa, että kahvi on tällä tavalla aivan ihanan makuista! Itse laitan piparkakkumaustetta yhden teelusikallisen kolmea kahvinpurumittaa kohti.
- Joululaulut ovat jo tähän aikaan melkein jopa pakollisia. Tässä pari vinkkiäni kivoihin joululauluihin:

Clementine Duo - We Wish You A Merry Christmas

Toni Kakko & Elise Ryd - Julen Är Här

Antti Tuisku - Tulkoon Joulu

Ariana Grande - Santa Tell Me

- Youtubessa pyörii jo montakin hyvää joulukalenteria. Erityisesti Naagin joulukalenteri on klassikko, mutta myös esimerkiksi Valtteri Sandbergin ja Jasmin x Ilonan jouluvideoita kannattaa katsoa.


- Jouluvideoista puheen ollen myös Areenasta löytyy pari joulukalenteriohjelmaa. Tonttuakatemia ei tietenkään vedä vertoja Tonttu Toljanterille, mutta jouluinen se ainakin on. Viime vuonna ensimmäisen kerran esitetty huippuhauska Aikuisen naisen joulukalenteri löytyy myös Areenasta, joten jos et viime vuonna sitä vielä katsonut, niin tänä vuonna kannattaa korjata asia!- Tee aikamatka lapsuuteen ja askartele pari paperilumihiutaletta. Netistä löytyy hyviä ohjeita erilaisia lumihiutaleita varten, joten niihin kannattaa tutustua. Nämä eivät myöskään välttämättä ole pelkkiä joulukoristeita, vaan näitä voi pitää koko talven koristeena.


- Vietä ilta lämpimän glögin kera ja katso jouluisia elokuvia, esimerkiksi Netflixistä löytyy Let It Snow, Kuninkaallinen vaihtokauppa ja Joulusafari.

- Nyt on myös hyvä hetki viimeistään ostaa joulukalenteri! Niitä myydään nyt yleensä hyvällä alella, joten samalla tapahtuu säästöä.Millä tavalla sinä luot joulutunnelmaa?

4 kommenttia:

 1. Oi ihana joulupostaus ja miten söpö tuo kuusi! <3 Mulla on ollut vaikeuksia virittäytyä joulutunnelmaan tänä vuonna joten lienee syytä ottaa nää vinkit käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! ♥ Jospa näistä vinkeistä ois sulle jotain hyötyä ja pääsisit joulutunnelman pariin :)

  VastaaPoista
 3. oii ihania joulujuttuja

  VastaaPoista
 4. Joulu on kyllä ihanaa aikaa *.*

  VastaaPoista