12.4.2020

Pääsiäisen kuulumiset

a

Pääsiäisen pidennetty viikonloppu tuntuu superhyvältä! Vaikka pääsiäiseen itsessään ei liiity sen kummempia juhlimisia, niin se on selvä etappi kevään etenemisessä. Viimeistään pääsiäisen jälkeen voi täällä pohjoisemmassakin sanoa, että on kevät. Sitä ei kyllä uskoisi tällä hetkellä ulkona pauhaavasta myrskystä, mutta sen ei pidä antaa häiritä.

Tänä pääsiäisenä olen herkutellut muun muassa kinder-piirakalla, mämmillä vaniljakastikkeen kera ja Mignon-munilla. Opiskelujuttuihin en ole koskenut pitkällä tikullakaan, mikä olikin tavoitteena. Viikon aikana sain hyvin tehtyä viestinnän etiikkaan liittyvää oppimistehtävää ja sain vähän aloiteltua aiheeseen liittyvää kirjaa, mutta neljän päivän loma opiskelusta tulee tarpeeseen. Lisäksi olen myös ulkoillut, lukenut mielenkiintoista kirjaa ja katsonut paljon(!) sarjoja. Aloitin katsomaan muun muassa Rahapajaa, jota ollaan hehkutettu ympäriinsä. Ja niin minäkin jäin sarjaan koukkuun, vaikka olinkin hieman epäileväinen. 

Tänään olo on tuntunut hieman kipeältä kurkun aristaessa, mutta olo ei ole päivän aikana muuttunut suuntaan eikä toiseen. Pidetään sormet ristissä, että yön aikana kurkkukin paranisi ja ettei tarvitsisi jäädä potemaan flunssaa! 

aa

Ja hei, pääsiäinen ei tähän vielä lopu, vaan huomenna viikonloppu vielä jatkuu! Huomisen kohdalla omat suunnitelmani määräytyvät sen mukaan, minkälainen olo herätessä vallitsee, mutta rento päivä siltikin on tiedossa. 

Miten sinä olet viettänyt pääsiäistä? Onko sinulla vielä huomiseksi joitain erityisiä suunnitelmia? Ihanaa loppupääsiäistä ♥

Lue myös nämä: 6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että sun pääsiäinen on sujunut rennoissa merkeissä! Toivottavasti et saanut myöskään flunssaa, vaan kurkkukipu meni ohi. Itsellä pääsiäinen on myös mennyt aika rennoissa merkeissä, tosin herkuttelun ja ulkoilemisen lisäksi on tullut kirjoitettua kandiakin, sillä sen deadline alkaa lähestyä uhkaavasti. Onneksi siitä huolimatta on ehtinyt vähintään iltaisin hieman lomailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkukipu meni onneksi ohi, mutta muuten tämä päivä on ollut hyvin vetämätön :/ Sun kandin aihe vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, mitä nyt somesta oon vähän vilauksia nähny! Tsemppiä sen loppuun kirjoittamiseen ja hyvä että olet myös kerennyt lomailla :)

   Poista
 2. Olipa jotenkin lämmin ja piristävä kirjoitus! Ja kuvat ovat ihanan herkullisia! Toivottavasti pääsiäisviikonloppu piristi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana kuulla <3 Kiitos ja toivottavasti sullakin oli kiva pääsiäinen!

   Poista
 3. Pääsiäisherkut ovat kyllä parasta <3 Heti joulun jälkeen suklaisin juhla! Mulla pääsiäinen kului kuten muutkin päivät ja oikeastaan pääsiäinen meni (sitä suklaata lukuun ottamatta) ihan ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on selvä yhteys, että suklaiset juhlat ovat aina parhaimpia! *.* Tämä aika on nyt kuitenkin vähän tällaista, että päivät vain kuluvat ohi :D

   Poista