21.5.2020

7 tämän hetken suosikkia

suosikit4

Nämä Kocostarin silmänaluslaput tulivat ison naamiopakkauksen mukana ja aluksi nämä olivat aika kauan käyttämättöminä. Viime aikoina olen kuitenkin tajunnut näiden hienouden ja ai että miten ihanalta tuntuu laittaa jääkaappikylmä lappunen silmänalusille!

suosikit2

Dermosilin kesäsateen tuoksuinen suihkusaippua on odottanut käyttövuoroaan viime kesän valmistujaisista asti. Tällä saa suihkuun oikeaa kesäfiilistä ja saa ihmetellä, miten suihkusaippuan voi saada tuoksumaan näin aidosti kesäsateelta. Tykkään tosi paljon ♥

suosikit3

Lumenen hoitava päivävoide kuivalle iholle toimii juuri niin kuin pitää. Viime talven ja tämän kevään aikana ihoni on ollut jotenkin erityisen kuiva, mutta tämä voide auttaa siihen heti, kun vain muistaa käyttää sitä säännöllisesti. Sekoitan voiteen sekaan vielä öljyseerumia ja johan alkaa iho kosteutumaan. Lumenen kosteusvoiteet ovat tosi laadukkaita hintaansa nähden. 

suosikit5

Jouduin viime kesän jälkeen heittämään pois entiset lenkkarini, joita olin käyttänyt jo kahdeksannelta luokalta asti. Tokmannilla sattuikin sitten sopivasti olemaan kenkäale ja päätin ostaa uudet lenkkarit sieltä. Nämä Adidaksen lenkkarit ovat olleet tosi mukavat ja niillä on hyvä jatkaa lenkkipoluilla tänäkin keväänä ja kesänä.

suosikit6 

Tokmannilta olen myös aiemmin ostanut pinkin foam rollerin tai mikä olisikaan parempi suomenkielinen termi. Olen tykännyt kovasti rullailla tällä ja ai että miten jumissa erityisesti jalkojen ulkosivut voivat olla. Suosittelen kokeilemaan lämpimästi. Erityisesti jalkoja on helppo huoltaa rullalla, mutta myös selkää ja niskaa saa hoidettua.

suosikit1

Alpron Go On Natural -rahkaa olen käyttänyt jo kauan, mutta se on ihan superherkullista edelleenkin! Erityisesti smoothie bowleihin tämä tekee paljon kivemman rakenteen kuin jogurttimaisempi tuote.  Lisäksi tämä on hyvä lisuke esimerkiksi puuron tai banaanilettujen kanssa. Kannattaa kokeilla, jos et ennen ole maistanut! 

Tuotesuosikkien lisäksi tämän hetken suosikkini on pyöräily. Pyöräillessä maisemat vaihtuvat paljon ripeämpään tahtiin kuin kävellen ja matkaakin kertyy ihan huomaamatta. Meillä on pyöräilykaverini kanssa suuria suunnitelmia ensi kesää varten, mutta saa nähdä, miten paljon niitä ehtii toteuttamaan töiden keskellä. 

Oliko näissä suosikeissa sinulle tuttuja juttuja? Mitkä ovat sinun tämän hetken suosikit?

Lue myös nämä:

Arvonta arjen piristykseksi

14 viime aikojen suosikkia

Häkellyttävän hyvät jäälauttaleivokset

Seuraa myös Instagramissa @siniriekki .

6 kommenttia:

  1. Mä oon myös ihan koukuttunut pyöräilyyn! Mulla on vielä reilu viikko lomaa ennen töiden alkua ja on luvattu kaunista säätä, joten toukokuun puolella tulee varmaan pyöräiltyä vielä useamman kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on joku tän kesän yleinen juttu! Kivoja pyöräreissuja! :)

      Poista
  2. Ai että nuo Addun lenkkarit näyttää kivoilta! Mullakin on ostoslistalla uudet lenkkarit, mutten oo vielä löytänyt mitään hyviä :( Mun tän hetken suosikki on salaatti - oon ihan koukussa erilaisiin ruokaisiin salaatteihin ja voisin syödä niitä vaikka joka päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ne on niin mukavat jalassakin *.* Tsemppiä lenkkareiden metsästykseen! Ah oi että, nyt alkaa heti tekee mieli ainakin kanasalaattia kun nyt mainitsit :P

      Poista
  3. Mä sain nyt vihdoin ja viimein pyörän tänne Kokkolaan pari viikkoa sitten, kun porukat tuli käymään täällä mun luona ja toivat samalla pyörän mukanaan. En oo aiemmin hirveästi pyöräilystä välittänyt, mutta nyt oon näiden parin viikon aikana melkein joka ilta käynyt pyöräilemässä ja löytänyt jopa mulle ihan uusia paikkoja täältä. :) Mun pikkusiskolle tilattiin uudet lenkkarit, joista se ei sitte tykännytkään, nii mä otin ne sitten siltä itelleni ja sain myös uudet lenkkarit täks kevääks, jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, hyvä että pääsit pyöräilyn makuun! Ehkä tolla tauolla on ollut tekemistä innostuksen heräämisen kanssa :D Haha, hyvä että perheestä löytyi joku kenelle lenkkarit sopivat! :)

      Poista