17.5.2020

Arvonta arjen piristykseksi

RAKASTAN arvontoja ja minulla onkin jo parina blogin vuosipäivänä ollut tarkoituksena järjestää jokin arvonta. Vuosipäivä on kuitenkin aina lipunut lähes huomaamatta ohi eikä arvonnan järjestämiselle ole ollut aikaa. Nyt sitten päätin, että miksi turhaan enää odottaa kun arvonnan voi järjestää vaikka nyt heti. Tämä kevät erityisesti on voinut osalle olla hyvin hankalaa aikaa, joten haluan päästä ilahduttamaan ainakin yhtä ihmistä tällä pienellä arvontavoitolla.

arvonta2

arvonta1

Palkintoon kuuluvat tuotteet olen itse testannut ja hyväksi todennut. Pakettiin kuuluu muun muassa lemppariponnarini hiuksille eli Invisibobblen scrunchie, Kocostarin naamioita sekä ihanaa Geishan uutuussuklaata. Naamioilla on helppo saada aikaan pientä arjen luksusta ja ponnarilla voi sutaista hiukset kiinni naamion vaikutusajaksi. Ihon virkistyttyä voikin testailla palkintoon lisäksi kuuluvia Essencen huulituotteita. Lopuksi on hyvä hemmotella itseään suklaalla ja käsien pesun ollessa tärkeää pestä kätensä kainuulaisella hillasaippualla. 

arvonta3

Arvontaan osallistut seuraavasti:

1. Kommentoi alle, mikä on ollut parasta tässä keväässä. 
2. Lisää kommenttiin sähköpostisi tai Instagram-tilisi, jotta saan sinuun yhteyttä onnen suosiessa. 

Ja näin olet mukana arvonnassa! Saman palkinnon arvonta on käynnissä myös Instagramin puolella @siniriekki,  joten jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, osallistu arvontaan myös Instagramissa. Aikaa osallistua on 31.5.2020 klo 23.59 asti.

Maksan postikulut ja postitan palkinnon vain Suomeen. Palkinnon tuotteet olen itse hankkinut eikä kyseessä ole kaupallinen yhteistyö. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa viesteihini kolmen päivän kuluessa, pidätän oikeuden arpoa uuden voittajan.

arvonta4

Paljon onnea arvontaan, jospa onni suosisi!

Lue myös nämä:

10 hassua kysymystä vastauksineen

Nämä maneerit toistuvat tekstissäni

Urheilu herkkänä aiheena

Seuraa myös Instagramissa @siniriekki .

31 kommenttia:

 1. Hmm. Kevät nyt kaikkinesa ollut hasatava tässä tilanteessa, mutta parasta on ollut se, että puoliso koko ajan kotona kun etätyöskentelee ja myös kodin rästitöitä ollaan saatu paljon tehtyä kun kotonaoloaika lisääntynyt :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Parasta on varmaan ollut poikaystävän kanssa vaeltaminen Pentland Hillseillä, kun koronan vuoksi on ollut niin paljon vapaa-aikaa😅 Yhteyden saa @fiiaelina instagramissa

  VastaaPoista
 3. tässä epätavallisessa keväässä on ollut parasta ulkoilu ,metsäpolut ovat tulleet tutuiksi ja kunto toivottavasti kehentunut. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Parasta tässä keväässä on ollut ulkoharrastusten lisääntyminen. :) Olen juossut ihanan paljon! :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tässä keväässä parasta ovat olleet pienet hetket ja asiat, jokta ovat tehneet harmaasta arjesta vähän parempaa :) jennat01@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihana kysymys erityisesti nyt kun kaikilla on varmasti ollut aika kummallinen kevät! Mun keväässä parasta on ollut hitaat aamut ja uusi harkkapaikka, jossa oon tykännyt olla ihan älyttömästi ^_^ @liidelz instagramissa.

  VastaaPoista
 7. Ulkoiluhetket taaperon kanssa ovat olleet parasta tässä keväässä ja koronan takia onkin ulkoiltu paljon! On ihana ihmetellä lapsen kanssa puiden lehtien kasvua, heinän vihertämistä ja kastematoja sateen jälkeen.

  Yhteyden saa lelukopassa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Raskaista ajoista huolimatta, iloa on tuonut ulkoliikunta ja kotona puuhastelu. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Parasta tässä keväässä on ollu ylimääränen aika ja se, että oon saanu enemmän aikaseks kun yleensä. instgram: iinajemina_

  VastaaPoista
 10. Tässä keväässä parasta on varmaan ollut se että olen saanut olla paljon kotona maalla. Yhteyden saa instassa @kirrrsi_

  VastaaPoista
 11. Parasta ovat olleet aurinkoiset päivät ja hyvin menneet kirjoitukset <3 Ig: @erjaeliza

  VastaaPoista
 12. Keväässä parasta on ollut perheen ja poikaystävän kanssa vietetty aika sekä tietynlainen kiireettömyys :) IG @jenni.severiina

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti parasta on ollut ne kauniit keväiset lämpimät päivät ja seurata kevään etenemistä kaikki kukat, puut ja niiden lehdet sekä eläimet joita näkyy kokoajan enemmän ja enemmän.
  Ig maailmaaymparillani

  VastaaPoista
 14. Parasta tässä keväässä ovat olleet perheen kanssa vietetty aika ja työvuorot toimittajana :) ig: _jennykristiina_

  VastaaPoista
 15. Parasta on ollut vapaa-ajan lisääntyminen, kun etätöitä myöten aikaa on säästynyt työmatkoilta. Lisäksi nyt on saanut taas hyvän muistutuksen olla kiitollinen omasta ja läheisten terveydestä.
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Parasta: kerrankin pääsi etätöihin! Ihana on ollut viettää yhteistä aikaa perheen parissa, kun kenelläkään ei ole kiire minnekään. -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Hyvä kysymys! Elämä on muuttunut paljon, mutta tähän on sopeuduttu. Tehty etätyötä ja lenkkeilty itsekseen ja muistettu turvavälit.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Parasta on ollut valmistuminen sekä tavallisten asioiden nouseminen uudella tavalla arvoon. <3
  saraana.makela(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Parasta on ollut auringonpaiste ja se, että olen käynyt enemmän kävelyillä.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Se, että on ollut kotona oleilun takia runsaasti aikaa lukea, ja olenkin lukenut paljon hyvää kirjallisuutta. S-posti reeta.komulainen@gmail.com.

  VastaaPoista
 21. Parasta on ollut stressittömyys kirjoitusten jälkeen ja kaikki uutuusherkut 😂😍 Ig @annnejanina

  VastaaPoista
 22. Parasta on ehdottomasti ollut ihanat aurinkoiset säät ja ensimmäiset irtojäätelöt jäätelökioskilla :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Aurinkoiset päivät :) saara.sumu@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Parasta tässä keväässä on ehdottomasti ollut työharjoittelu päiväkodissa! <3 Sekä lapset että työntekijät olivat aivan ihania ja harjoittelun loppuessa jäi hirveä ikävä!

  sofia.pelkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Parasta tässä keväässä on etäopiskelusta huolimatta ollut ehdottomasti se, että on ollut enemmän aikaa huolehtia itsestään. Etäopiskellessa jää enemmän vapaa-aikaa, jota olen sitten viimeinkin voinut käyttää hyväksi esimerkiksi liikkumalla enemmän ja syömällä paremmin! On ollut erikoinen mutta sitäkin mieleenpainuvampi kevät :)

  Sähköpostini on emilia.k.ojala@gmail.com , sekä instagram-tilini on @emppukaroliinaa .

  VastaaPoista
 26. Puolison kanssa on ollut yhteistä aikaa enemmän etätyön ansiosta.
  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 27. Parasta keväässä on ollut se, että opintoni ovat edenneet paljon!

  jenna.annika@outlook.com

  VastaaPoista
 28. Parasta on ollut yhteinen aika koirani kanssa.
  anni3755@gmail.com
  annibacklund

  VastaaPoista
 29. Poikaystävän ja kissan kanssa on ollut kerrankin paljon yhteistä aikaa! :D
  -saya
  sayav (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. Parasta keväässä on tuoksut, värit ja lisääntynyt valo! Ja nimenomaan tässä keväässä parasta on ollut rauha <3

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Oi miten ihana setti! Parasta on ollut pitenevät päivät ja aurinko ☀

  iida.blondi(at)hotmail.com

  VastaaPoista